Opr. Dr. Cemil tugay tasarım

kızlar ben birkaç foto yükledim...düşüncelerimi de yorumlarda belirttim arz ederim...

kızlar ben birkaç foto yükledim...düşüncelerimi de yorumlarda belirttim arz ederim...

canım haklısın şimdi resimlerine baktım çok az fark var ama önceki burnun da güzelmiş o kadar sorunlu değilmiş ama bana kalsa önden burun ucu biraz daha daraltılıp biraz daha fazla kalkık olsaymış eminim çok yakışırmış ucunu çok çok az kaldırmış gibi gözüküyor şuan ama şuan şişliklerin de var bence ödem indikçe dahada kalkar ucu daha çok yeni şöyle bir 3 ay geçsin en azından o zaman belli olur nasıl olduğu , sen nasıl istemiştin burnunu doktora nasıl anlattın?

yani ben küt burunlardan hoşlanmadığımı, sivri ve kalkık hatları olmasını istediğimi söylemiştim. cemil bey de bende severim o tarzı demişti..wallahi bende şoklardayım. o fotolar 10.günde çekildi. ilerde hatları belirginleşir forma girerse bilemem.ama ben pek sanmıyorum..

yani ben küt burunlardan hoşlanmadığımı, sivri ve kalkık hatları olmasını istediğimi söylemiştim. cemil bey de bende severim o tarzı demişti..wallahi bende şoklardayım. o fotolar 10.günde çekildi. ilerde hatları belirginleşir forma girerse bilemem.ama ben pek sanmıyorum..

ah canım neden böyle düşünüyorsn ki. bn ameliyat olalı20 gun olu. bndaj çıkınca inanılmaz büyük bir burun vardı. cemil bey dedi ki bundan sonrası zaman benden bu kadar:) bandaj çıkalı 8 gun oldu. ilk gun ile bgn arasnda dağlar kadar fark var.
belirgn şişliklerin inmesi 5 hafta falan sürüyor sanırım tvde bır dr öyle söylemişti. tam oturması 6 ay . bazı kişilerde ise 1 yıl dahi oluyormuş . o yuzden şu anki göruntuyu hiç düşünme.

handemelek adlı kullanıcının fotolarına bakın 2. hafta ile 5. ay arasndaki farkı tartışılmaz bile hanımlar. o yuzden tek ilaç tek yöntem zaman

İNCİİ umarım söylediğin gibi olur..iş yerimde ''aa açmış-kapamış'' diye gülüyorlar bana yaaaa

Back
X