Opr. Dr. Cevahir tekcan

ezeel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
6
0
36
İstanbul
6 haftalık gebeyim, kontrollerim ve doğum için Medipol Hastanesinden Cevahir hanımı düşünüyorum ama tamamen şans eseri gidicem. Bilgisi olan veya daha önce gitmiş veya halen gidenler varsa önerirmisiniz? Düşünceleriniz neler?

Geçen yıl cevahir hanıma kontrollerim için gitmiştim. Güler yüzlü ve her konu hakkında bilgi veriyor. gereksiz yere ilaç kullanımı taraftarı olmayan bir doktor. ve bence en önemlisi bize bir müşteri gibi değil hasta olarak davranmasıydı.(bir çok tahlilimi devlet hastanesinde yaptırabilceğimi söylemişti. çünkü medipolde tahlil ücreti bir hayli yüksek.)ama medipol hastanesinin doğum fiyatını yüksek bulduğum için orada doğum yapmayı tercih etmedim. 30 . haftada başka bir hastaneye geçtim.medipolde ikili test için 100 liradan fazla ve ayrıntılı ultrason için de 240 lira civarı fark ödedik. doğum yaptığım hastane a sınıfıhastane olmasına rağmen orada 2 li test için 30 lira fark ücreti alıyorlarmış.muayene ücreti medipolde 45 tl iken konak hastanesinde 32 tl idi. çok uzattım ama kısacası cevahir hanımdan memnun kaldım fakat medipolden memnun kalmadım.

Teşekkür ederim bilgin için :)

benim gebelik takibimide kendisi yapıyor. güleryüzlü ve ilgili bir doktor. en azından aynı hastanedeki diğer doktorlar gibi saatlerce sıra beklemek zorunda kalmıyorsun. Kadın erkek doktor ayrımın yoksa Hakan Apaydın'ıda tavsiye edebilirim. Kendisi aynı zamanda Perinatoloji uzmanı. Zaten Cevahir Hanım ikili test, ayrıntılı ultrason gibi testlerde Hakan Bey'e yönlendiriyor.

Hastane gerçekten pahalı. Ben sgk'lıyım, ikili teste 210 tl verdim. Ayrıntılı ultrason içinde 290 tl istiyorlar. Normal muayene fark ücreti 45 tl. Doğumunda pahalı olduğu söyleniyor ama henüz onu öğrenemedim.

2011 yılı için doğum ücretini öğrendim. o zaman normal doğum 1100 tl sezeryan 1750tl idi. bebeğin yapılacak aşıları, epidural anestezi ve ağrı kesici pompa için ayrıca para aldıklarını söylemişlerdi.normal doğum 1500 civarı olurken, sezeryan 2250 tl yi geçiyordu.

tetkiklerin belirtilen ücret içinde olmaması ilginç. ben sezaryan düşünüyorum. 2500 tl yi gözden çıkarmak gerekiyor demek ki.

Medipol'deki doğum ücretleri şöyleymiş : Normal.... 1450 + 750 Sezeryan.... 2350 + 550 Artılar epidural istenirse uygulanacak ücretlermiş.

Medipol'deki doğum ücretleri şöyleymiş : Normal.... 1450 + 750 Sezeryan.... 2350 + 550 Artılar epidural istenirse uygulanacak ücretlermiş.

medipolde ki en büyük sorunlardan biri bence kalabalık olması ve aynı zamanda bazı günlerde 7-8 doğum gerçekleşiyor olması.Baktımda 15 dakika ara ile doğum gerçekleşebiliyor bu da beni biraz korkuttu açıkcası

Konak hastanesi nerde?

bende Cevahir Hanım'a gidiyorum. 6. haftamızdayız hamileliğmin çok pozitif bir insan.. şimdilik memnunuz umarım hep böyle gider pazartesi testler başlıyor ve kalp atışlarını duyacağız çok mutlulyuz=))))

bugun bende ilk defa cevahir hanıma gittim,çok güleryuzlu davrandı,neler yapmam gerektığını,ne yiyip içmem gerektiğini genel olarak anlattı.hatta kapısında başka bir hastası vardı,bayanın ilk doğumunuda cevahir hnm yaptırmış,şuan ikinci içinde geliomuş.kesinlikle tavsiye ediyorum dedi oda.bende inşaşalh doğuma kadar cevahir hanımı düşünüyorum.suan 21+3 üm.yarın ayrıntılı ultrasona gidiyorum hakan beye.bakalım nasıl geçicek.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…