Opr. Dr. Ercan demirbag burun estetigi

Cok tesekkurler ilginiz icin
Ne zaman ameliyat oldunuz ?
Ameliyat ve sonraki surecten memnun kaldiniz mi ?
Cok agriniz oldumu ?
Bu site ve diger sitelerde kendisiyle.alakali bi yoruma rastlamadim. Birde eger mumkunse ameliyat onceai ve somrasi reaimlerinizi yollarmisiniz

Hayir ya krndisiyle ilgili hic bir girsele ulasamadim
Ve tek bir yoruma ulastigim icin emin olamadim
Bu nedenle dr volkan kahya yi sectim 22 kasim ameliyatim var
Keske netlesen bi haber yada youm olsaydi
Butceniz 5 bine kadarsa bi doktor onerecektim aslinda. ben de ameliyat olacagim da bakalim sonuc ne olacak

Silivri medicalpark plastik cerrahi opr.dr. ercan demirbag hakkinda bilgisi olan varmi ?
bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine op.dr.ercan demirbağ'a muayene oldum.gerçekten mükemmel bir doktor ve insan.ameliyat öncesinde ve sonrasında çok ilgiliydi.ilk görüşmeden itibaren çok güven verdi bana ve sonrasındaki süreçte hiç yanılmadığımı gördüm.ameliyatım çok rahat geçti ve sonuçtan çok memnunum.

op.dr.ercan demirbag yaklasımı konuması doktorlugu ıle mukemmel bır ınsan.amelıyat oncesı verdıgı güven tüm süreclerde devam etti. amelıayt oldum ve hıc agrım olmadı cok rahat surec gecırdım.kendısıne ve ekıbıne sonsuz tesekkur ler. güvenle kendisine amelıyat olaılırsınız ılk muayeneden sonra ne demek ıstedıgımı anlayacaksınız

Silivri medicalpark plastik cerrahi opr.dr. ercan demirbag hakkinda bilgisi olan varmi ?
evet,ben kendisine 1 yıl önce burun ve meme büyütme ameliiyatı oldum.her ikisinden de çok memnunun.burnum çok doğal oldu.o kadar ve rahat bir süreç geçirdim ki ben bile inanamadım,çevremde gördüğüm daha önce ameliyat olmuş olan kişiler beni çok korkutmuşlardı.yok ağrı,yok şişlik,yok morluk,sonrasında burunda çökme falan diye ama sıfır sorunla geçen bir sürecin sonunda burnum tam istediğim gibi doğal ve çok güzel oldu.göğüslerimden de hiçbir sıkıntı yaşamadım ve sonuç perfect:)
ayrıca kişilik olarak harika bir insan olduğunu herhalde hiçbir hastası inkar edemez...güvenilir ve ilgili bir doktor.deryasahin, bilmiyorum ameliyat oldun mu ama bence gözün kapalı olabilirsin.

bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine op.dr.ercan demirbağ'a muayene oldum.gerçekten mükemmel bir doktor ve insan.ameliyat öncesinde ve sonrasında çok ilgiliydi.ilk görüşmeden itibaren çok güven verdi bana ve sonrasındaki süreçte hiç yanılmadığımı gördüm.ameliyatım çok rahat geçti ve sonuçtan çok memnunum.
Merhaba ameliyatınızı ne zaman ve ne kadara olduğunuzu öğrenebilir miyim Ercan beye :)

ben bir kez değil iki kez oldum burnumun üstü büzüştü bana kapatıcıyla kapa dedi.aklınız varsa olmayın 2017-2018 de

Back
X