Opr.Dr.Fatma Nur Hacbalolu hakknda bilgisi olan var m?

ilk yorumumu bundan 2 yıl önce yapmışım o zaman yaklaşık 4 aylık hamileymişim demek, 27 Mayıs 2013te 39+3 te mecburi sezeryan ile dünyaya geldi oğlum. 39+0 da son kontrole gittik yola girmediği için tarihi netleştirip 27 Mayısta sezeryana karar kıldık Fatma Nur Hanımla; normal doğumu beklememe sebebimiz ise preeklempsi yaşıyordum ve başka bir doktor olsa asla ve asla o zamana kadar normal doğum beklemezdi!! Zaten minik asi sıpam kendi karar vermiş oldu çünkü sabah 8 de sezeryan olacağıma, dekolman plasenta (plasentanın önden gelmesi) sebebiyle acil mecburi sezeryan oldum sabahın 4ünde o güzel güler yüzüyle gelip ' aa 3 saat sabredemedi mi bebeğimiz?' dedi gülerek aslında çok ciddi stres altındayken. o kadar harika bir insanki preeklempsimi mükemmel takip etti herşey kontrol altındaydı ve normal doğumu bekledik 39. hafta dahil!! dekolman (Allah korusun) ölü doğumla sonuçlanabiliyor beni hiç strese sokmadı korkutmadı oğlum sadece 3,5 gün yoğun bakımda kaldı çok şükür şu an 20 aylık.. Allahım 1000 kere razı olsun Fatma Nur Hanımdan, çok bilgili ilgili ve harika bir doktordur..
iyi düşünün iyi olsun!! Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin, iyilerle karşılaştırsın..
Sevgiler

ilk yorumumu bundan 2 yıl önce yapmışım o zaman yaklaşık 4 aylık hamileymişim demek, 27 Mayıs 2013te 39+3 te mecburi sezeryan ile dünyaya geldi oğlum. 39+0 da son kontrole gittik yola girmediği için tarihi netleştirip 27 Mayısta sezeryana karar kıldık Fatma Nur Hanımla; normal doğumu beklememe sebebimiz ise preeklempsi yaşıyordum ve başka bir doktor olsa asla ve asla o zamana kadar normal doğum beklemezdi!! Zaten minik asi sıpam kendi karar vermiş oldu çünkü sabah 8 de sezeryan olacağıma, dekolman plasenta (plasentanın önden gelmesi) sebebiyle acil mecburi sezeryan oldum sabahın 4ünde o güzel güler yüzüyle gelip ' aa 3 saat sabredemedi mi bebeğimiz?' dedi gülerek aslında çok ciddi stres altındayken. o kadar harika bir insanki preeklempsimi mükemmel takip etti herşey kontrol altındaydı ve normal doğumu bekledik 39. hafta dahil!! dekolman (Allah korusun) ölü doğumla sonuçlanabiliyor beni hiç strese sokmadı korkutmadı oğlum sadece 3,5 gün yoğun bakımda kaldı çok şükür şu an 20 aylık.. Allahım 1000 kere razı olsun Fatma Nur Hanımdan, çok bilgili ilgili ve harika bir doktordur..
iyi düşünün iyi olsun!! Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin, iyilerle karşılaştırsın..
Sevgiler
Merhabalar,
Aslına bakarsanız amacım size cevap vermek değildi... Fatmanur Hanım hakkında yorum yazmak için giriş yapmıştım ancak ne tesadüftür ki ben de preeklampsi hastasıydım ve maalesef sizin kadar şanslı değildim...
Fatmanur hn. a arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. Gebeliğimin 28. haftasında preeklempsi durumu tespit edildi ve bu tarihten itibaren 3 hafta sıkı bir takip ile geçti. Her hafta idrarda protein atılımı kontrolü yapıldı, doppler çekildi ve düzenli tansiyon kontrolü yapıldı. Fatmanur hn erken doğum riski ihtimali ile 28. haftadan itibaren işe gitmemi istemedi ve rapor verildi. preeklempsi durumunda protein atılımı 3000 seviyesine geldiğinde muhakkak doğum yapılması gerektiğini iletmişti Fatmanur hn. 31. haftamda benim tahlillerim 3000 seviyesini geçmişti, çok şiddetli mide ve sırt ağrım vardı ve bunu iletmeme rağmen beni Yeditepe Üni. Hast. nefrolojiye yönlendirerek böbreklerimi kontrol ettirmemi istedi(central daki nefroloğu tavsiye etmediğini bu nedenle yeditepeye gitmemi istedi). Son kontrolüm salı günüydü, perşembe günü için yeditepedeki doktordan randevu aldım ama maalesef nefroloğa gidemeden çarşamba gecesi doğum yapmak zorunda kaldım....
Central ı aradığımızda küvez olmadığı için bizi hastanelerine kabul edemeyeceklerini ilettiler... Fatmanur hn ve diğer doktorlar asla irtibat numarası paylaşmadıkları için kendilerine ulaşamadım.... Benim gibi riskli ve erken doğum ihtimali bulunan hastası için hiçbir önlem almamıştı... aylarca gittiğim hastanede yada doktora acil durumda ulaşamadım... Bu olay 7 ocak akşamı oldu ve yoğun kar yağışında doğum yapacak hastane aramak zorunda kaldık... Kartal eğt. araştırmada da boş küvez yoktu ama bizi Hasanpaşa da Çağıner Hastanesine sevkettiler.
Çağıner Hastanesi ve Dr Timuçin Timuroğlu gece hastaneye geldi ve o gece doğum yaptım. Bu hastaneden ve doktordan inanılmaz memnun kaldım üstelik Çağıner Hastanesi bebek yoğun bakımında Anadolu yakasında ki en iyi hastanelerden biri olduğunu öğrendim. keşke Timuçin beyle yada Çağıner hastanesi ile daha önce karşılaşsaymışım.
Fatmanur Hn beni hatalı yönlendirdi, doğum yapma riskime karşın hastanedeki yoğun bakım ünitesinin durumu hakkında (sormamıza rağmen) bizi doğru şekilde bilgilendirmedi... Ben doğum yaptıktan bir gün sonra beni aradı ve nefrolojiye gidip gitmediğimi sordu... doğum yaptığımı söylediğimde ise hiçbir şey diyemedi... Maalesef kendisi bana çok kötü bir doğum tecrübesi yaşattı... Ben central hastanesi yada Fatmanur Hanımı doğum konusunda tavsiye edemiyorum gebeliğiniz sırasında bir rahatsızlığınız oluşmuşsa muhakkak iyice araştırarak seçimizi yapın...
Not: Doğuma girerken doktor, benim karaciğer ve böbrek fonksiyonlarımın kötü durumda olduğunu, gebelik zehirlenmesinin devamında etkilenecek diğer organın beyin olduğu ve havale geçirildiğini ilettiler. tansiyonum yükselmişti ve doğumdan sonra 20 gün tansiyon ilacı kullanmak durumunda kaldım. PREEKLAMPSİ hastalarının detaylı olarak bilgi edinmesini öneririm. Anne için tehlikeli boyutlara ulaşacak rahatsızlıklar olabilir.

Son düzenleme:
Ge
Merhabalar,
Aslına bakarsanız amacım size cevap vermek değildi... Fatmanur Hanım hakkında yorum yazmak için giriş yapmıştım ancak ne tesadüftür ki ben de preeklampsi hastasıydım ve maalesef sizin kadar şanslı değildim...
Fatmanur hn. a arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. Gebeliğimin 28. haftasında preeklempsi durumu tespit edildi ve bu tarihten itibaren 3 hafta sıkı bir takip ile geçti. Her hafta idrarda protein atılımı kontrolü yapıldı, doppler çekildi ve düzenli tansiyon kontrolü yapıldı. Fatmanur hn erken doğum riski ihtimali ile 28. haftadan itibaren işe gitmemi istemedi ve rapor verildi. preeklempsi durumunda protein atılımı 3000 seviyesine geldiğinde muhakkak doğum yapılması gerektiğini iletmişti Fatmanur hn. 31. haftamda benim tahlillerim 3000 seviyesini geçmişti, çok şiddetli mide ve sırt ağrım vardı ve bunu iletmeme rağmen beni Yeditepe Üni. Hast. nefrolojiye yönlendirerek böbreklerimi kontrol ettirmemi istedi(central daki nefroloğu tavsiye etmediğini bu nedenle yeditepeye gitmemi istedi). Son kontrolüm salı günüydü, perşembe günü için yeditepedeki doktordan randevu aldım ama maalesef nefroloğa gidemeden çarşamba gecesi doğum yapmak zorunda kaldım....
Central ı aradığımızda küvez olmadığı için bizi hastanelerine kabul edemeyeceklerini ilettiler... Fatmanur hn ve diğer doktorlar asla irtibat numarası paylaşmadıkları için kendilerine ulaşamadım.... Benim gibi riskli ve erken doğum ihtimali bulunan hastası için hiçbir önlem almamıştı... aylarca gittiğim hastanede yada doktora acil durumda ulaşamadım... Bu olay 7 ocak akşamı oldu ve yoğun kar yağışında doğum yapacak hastane aramak zorunda kaldık... Kartal eğt. araştırmada da boş küvez yoktu ama bizi Hasanpaşa da Çağıner Hastanesine sevkettiler.
Çağıner Hastanesi ve Dr Timuçin Timuroğlu gece hastaneye geldi ve o gece doğum yaptım. Bu hastaneden ve doktordan inanılmaz memnun kaldım üstelik Çağıner Hastanesi bebek yoğun bakımında Anadolu yakasında ki en iyi hastanelerden biri olduğunu öğrendim. keşke Timuçin beyle yada Çağıner hastanesi ile daha önce karşılaşsaymışım.
Fatmanur Hn beni hatalı yönlendirdi, doğum yapma riskime karşın hastanedeki yoğun bakım ünitesinin durumu hakkında (sormamıza rağmen) bizi doğru şekilde bilgilendirmedi... Ben doğum yaptıktan bir gün sonra beni aradı ve nefrolojiye gidip gitmediğimi sordu... doğum yaptığımı söylediğimde ise hiçbir şey diyemedi... Maalesef kendisi bana çok kötü bir doğum tecrübesi yaşattı... Ben central hastanesi yada Fatmanur Hanımı doğum konusunda tavsiye edemiyorum gebeliğiniz sırasında bir rahatsızlığınız oluşmuşsa muhakkak iyice araştırarak seçimizi yapın...
Not: Doğuma girerken doktor, benim karaciğer ve böbrek fonksiyonlarımın kötü durumda olduğunu, gebelik zehirlenmesinin devamında etkilenecek diğer organın beyin olduğu ve havale geçirildiğini ilettiler. tansiyonum yükselmişti ve doğumdan sonra 20 gün tansiyon ilacı kullanmak durumunda kaldım. PREEKLAMPSİ hastalarının detaylı olarak bilgi edinmesini öneririm. Anne için tehlikeli boyutlara ulaşacak rahatsızlıklar olabilir.

Geçmiş olsun inşallah şu anda her
merhaba,
doğumdan sonra 3 hafta tansiyon ilacı kullandım ama çok şükür sağlığım şu an iyi durumda. bebeğim ise halen küvezde.. inşallah en kısa sürede kızımızı kucağımıza alacağız.

ben fatmanur hanıma gidiyorum. Kendisinden memnun kaldım gerekli tahliller ve kontrollerde detaylı bilgilendirmeler yaptı. iipki kullanıcısı geçmiş olsun yaşadıklarına gerçekten üzüldüm ve aynı kişiden bahsettiğimize şaşırdım. :KK43: neyseki atlatmışsın. Kayınvalidem Sağlık bakanlığında çalıştığı için o araştırıp Fatmanur hanımı önerdi önceden Acıbadem hastanesine gidiyordum ama yıldızım bir türlü barışmadı ordaki doktorlarla. Belkide sorunsuz bir gebelik geçirdiğim için rutin olarak doktorumda bana iyi geliyor olabilir ya da hasta ile doktor arasındaki iletişimde çok önemli. elektrik tutmayabilir bazen. Bu nedenle aslında doktor seçimlerinde kendinizi en rahat hissettiğiniz bir uzmana gidin derim. iki arkadaşımın doğumunu yaptı kendisi bir sorun yaşanmadı çok şükür beni en çok memnun eden tarafı hadi muayene oldun git demiyor bir çok doktor gibi. detaylı detaylı konuşabilyorsunuz. siz ne zaman isterseniz o zaman o kapıdan çıkıyorsunuz. Doğumuma fatmanur hanım girecek kısmetse benim gibi o da doğallıktan yana normal doğum düşünüyorum kısmetse. Telefon ile asistanına ulaşabiliyorum gün iinde yoğun olduğu için ama mail attığımda cevap alıyorum direk .Herkesi bir avazda kurtarsın Rabbim sağlıklı inşallah.

... Bende çok şaşırdım yorumlara. İlk hamileliğim olmasına rağmen Fatmanur hanım benim 3. Dr.um oldu. Maltepe Ersoy ve Umut Hastenesinden sonra. Umut Hastanesinde 7. Ayıma kadar hep bebeği aşağı taraflarda buluyorlardı ve Ağrı'm olmaya başlamıştı. Çevremdekiler ve ablamda dahil herkes Fatma'nur Hanıma gidiyordu. Özel olduğu için biraz pahalı fakat iyi ki Oray'a gitmek nasip oldu. Fatma'nur Hanıma gittim ve erken doğum riski olduğunu sadece o bana söyledi. Tabi ben Ağrı'larım dan dolayı neredeyse her hafta gittim ve her seferinde benimle en az yarım saat ilgilendi ve sakinleştirmeye çalıştı. 2 aya yakın bir süre evde yattım sürekli ilgilendi bebeğim küveze girmesin diye elinden geleni yaptı Allah razı olsun. ve çok şükür ki bebeğim 39+4 de dünyaya gelmeye karar verdi acılma olmadığı için beni 1 gün yatırdı hastanede açılma olmasını beklemek için eğer ki diye düşünüyorum başka bir dr olsaydı çokTan sezeryana almıştı. Hastenem gittim ve 25 saat sonra normal doğuma girdim. Allah A sonsuz şükürler olsun ✨✨❤️❤️
Fatma'nur Hanım ve orada ki hemşire ve gencecik Ebe lere çok tesekkür ediyorum benim gibi evhamlı biriyle uğraştılar sürekli

Central hospitalda temmuz ayinda dogum yaptim. Uzun zamandir aklimda yazmak vardı.
Ha bugün ha yarın derken oğlum üç buçuk aylık oldu hamileliğimi ilk öğrendiğim zamandan kısa bir süre sonra bebeğimi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldım. Calistigim icin istirahat imkanım olmamasina rağmen doktorum beni ikna etti ve bebegimize kavusabilmemiz icin en az biz kadar sabirla inancla yardimci oldu.Ilk hamileliğim tecrübesizlik korku endişe beni yiyip bitirecekken once Allah sonra Fatma Nur hanim olmasaydi oglumuzu kucagimiza alamayacaktik. Ben hastane yakinlarinda oturan biri degilim ciddi ciddi istanbulun cikisina yakin bir ilcede oturuyorum ancak sadece ve sadece doktorumuzun destegi emegi ilgisi daha ne geliyorsa akliniza bu sebeple o yolu aylarca gittikk geldik. Hamileligimin her evresinde naifligi sakinligi bilgi ve tecrubesiyle beni rahatlatlatti. Yorumlarda okuduklarima cok şaşırdım ben normal hamileler gibi ayda bir kontrole giden bir hamile değildim. En uzun araligimiz 2 hafta idi. Bu süreçte gittigim her kontrolde tansiyonumda ölçüldü kilomada bakıldı beslenme sekli önerildi yanlışlar doğrular tek tek anlatıldı.Hamileligimi toplam 9 kilo alarak bitirdim. Sorularimin hicbiri yanitsiz kalmadi. Tek problem olabilecek durum telefonunu alamamis olmamiz ama bir kez bile ulasamadim demedim maillerime hep cevap verdi gerekli olduğu durumlarda hastaneye not bıraktım ve doktorumuz beni aradi. Doguma girerken korkusuyla aglayarak doguma girdim bebegimiz ters durdurgu icin ve benim heyecanim korkularm oldugundan sezeryan ile doğuma girdik. Ben hastaneye ciddi ciddi ameliyattan cikamayacagimi düşünerek gittim ve korkularimi bilen o guzel kadin ameliyata girmeden gelip beni yine sakinleştirmeye calisti ameliyata girerken elimi tutup bana oyle bir guc verdiki o ani asla unutamam. Demem o ki hem bilgisi hem insanligi gercekten takdire şayan. Gözünüz kapalı içiniz rahat kendinizi ve icinizde büyüyen o mucizeyi Fatma Nur hanima teslim edebilirsiniz. Bunun yanında hastanenin bebek hemsireleri bircok hastaneye kiyasla oldukca ilgililer. Hastanenin diğer bölümleri için yorum yapamam ancak dogumunuzu bu hastanede bu doktora güvenerek rahatlıkla yapabilirsiniz.

Back
X