Opr. Dr. Funda Göde-Opr. Dr. Nihal Danaoğlu / İZMİR

Funda hanım sadece tüp bebek ile mi ilgileniyor normal olarak hasta kabul ediyor mu acaba bi de muayene ücreti ne kadar biliyormusunuz
Merhaba Funda hanım normal kadın doğum hastalarına da bakıyor, aynı zamanda da tüp bebek tedavisi yapıyor. Ben zaten normal hastası iken ortaya çıkan sorunum yüzünden tüp bebek tedavisine yöneldim. Tabi Funda hanımın 2 yönlü çalışıyor olması bana çok zaman kazandırdı. Siz de 1 yıldır çocuk sahibi olamıyorsanız durumu araştırmanızı tavsiye ederim. Ben normal muayene için 220 tl ödüyorum. Gerçi artık tüp bebek tedavisi için daha çok gittiğimden paket fiyatlar içinde muayene oluyorum. Tahlillerim de paket fiyata dahil oluyor, onlar içinde ek ücret ödemiyorum. Bence yüz yüze görüşmenizde fayda var çünkü Funda hanım tedavi için hemen tüp bebeğe yönlenmiyor sahip olduğunuz soruna göre yumurta takibi ya da aşılama gibi daha hafif bir tedavi biçimi de belirleyebiliyor, hepsinin de ücreti değişiyor.

cevap yazılmış gerçi ama... kent hastanesini arayip Funda hanım için randevu almak isteyeceksiniz

Peki kızlar bişey sorabilirmiyim funda hanımdan gayet olumlu bahsetmişsiniz.. Bende nihal hanıma gidiyorum. Geçen sene hamileken ona gidiyordum nedense hamileliğim sırasında beklediğim ilgiyi göremedim kendisinden zaten bebeğimin de kalbi durduğu için kürtaj oldum nihal hanımda. Sonrasındada hep sorunumuz olmadığını Hamile kalabileceğimi söyledi ama 1 sene oldU Hala bebek yok. Kendisi çok iyi bir Doktor artı normal doğumdan yana. Acaba funda hanımamı başlasam odamı normal doğumdan yana.. Nihal hanıma ayıp etmiş olurmuyum kafamda böyle düşünceler

Merhaba çok geçmiş olsun.. genellikle 1 sene boyunca düzenli ilişki olmasına rağmen gebe kalınamıyorsa araştırılması gerek diye biliyorum. sizin de 1 sene olduysa daha fazla vakit kaybetmemek adına bir baktırmanız iyi olabilir. Ben henüz gebelik aşamasına gelmediğim için Funda hanımın bu yöndeki görüşünü bilmiyorum ama kendisinin normal doğum yaptığını biliyorum.

ÇOK TEŞEKKĞR EDERİM..EVET İŞTE O YÜZDEN KARARSIZIM..SONUÇTA 2 SENEDİR NİHAL HANIMA GİDİYORUM O HER TÜRLÜ ŞEYİMİ BİLİYOR AMA BİR SORUN YOK DEYİP GEÇİŞTİRİYOR..GERÇEKTENDE BİR SORUN OLMAYABİLİR AMA BENİ RAHATLATMIYOR AYDINLATMIYOR YÜZEYSEL ANLATIP GEÇİYOR..

Eğer doktorunuzun açıklamaları size yetersiz geliyorsa bence Funda Hanım'a da bir görünün.. Sonradan zaman geçince pişman olmakta var. Ben doktorumdan çok memnunum kafamdaki herşeyi soruyorum. tüm sorularıma da detayıyla cevap alıyorum. Peki doktorunuz tahlillerinizi filan yapıyor mu? Yoksa sadece ultrason muayenesi mi yapıyor. hormon seviyeleri çok önemli, benim sorunum hormon tahlilleri ile ortaya çıktı.

m
Merhaba,bence de gidip bi farklı görüş almak da sakınca yok.Ben olsam öyle yaparım, bi de bence bu gebelik olayında hangi dr.da rahat ediyorsan kime güveniyorsan,için kimde daha rahatsa o dr.la devam et.Benim doğumum sezeyan oldu ama benden kaynaklanan bir problem yüzündendi.Funda hanım bir tarafa yönlendirmedi beni ayrıca yanlış hatırlamıyorsam kendisi de normal doğum yapmıştı,giderseniz muhabbet sırasında sorarsınız siz de :)

EVET HAKLISINIZ..1,5 YIL ÖNCE HAMİLELİK DÜŞÜNÜRKEN 1 TÜP KAN VERDİM AMA NE İÇİNDİ HATIRLAYAMIYORUM ŞUAN İÇİN..SADECE O. SONRA HAMİLELİĞİM SIRASINDA DEĞERLER İÇİN İSTEDİ..KÜRTAJDAN SONRADA BENİM YOĞUN ISRARLARIM SONUCUNDA Bİ TEST İSTEDİ DETAYLI Bİ TESTTİ KENTTE ÇOK PAHALI ÇIKTI HATTA NİHAL HANIM O KADARDA GEREKLİ DEĞİL DEMİŞTİ AMA BEN EGE ÜNİ. DE YAPTIRDIM..O TESTTİN SONUÇLARINDADA ŞÖYLE DETAYLI DETAYLI ANLATIM YAPMADI BANA GEÇİŞTİRDİ HEP MESELA.BEN EN İYİSİ O TESTİ FUNDA HANIMADA GÖSTEREYİM.OZAMAN KÜRTAJIN ÜZÜNTÜSÜYLE HİÇ DÜŞÜNEMEMİŞİM BAŞKA DR GÖSTERMEYİ.ÇOK TEŞEKKÜRLER

EVET HAKLISINIZ EN YAKIN ZAMANDA BENDE ÖYLE YAPICAM FİKİRLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER

Gecen yil 14 martta kent hastanesinde dogum yaptim doktorum nihal danaoglu idi tereddut etmeden gidin derim gecenin 12 sine ksdar sadece benim icin bekledi gece dpgum yaptim muayenelerinde cok ilgili size soracak birsey birakmadan herseyi anlatiyor suan kizim yasina girdi senen dolunca gel kontrole dedi bugun yarin gidicem bende ozledim kendisini

canım dok

canım özel muayenehanesi mi var , hangi hastaneye bağlı çalışıyor acaba

Merhaba son durumunuz nedır bende funda gödeye başlamak istiyorum doktor arayışındayım ve rezervım de sorun var benımde dilerseniz inst adresımı verebıkırım ordan da konusabılırız

Merhaba son durumunuz nedır bende funda gödeye başlamak istiyorum doktor arayışındayım ve rezervım de sorun var benımde dilerseniz inst adresımı verebıkırım ordan da konusabılırız
Ben Funda Göde’nin hastasıyım. 42 yaş düşük amh eşimde morfoloji. Tedavinin 4. Ayında 2. Transferimizde bugün pozitif haberimizi aldık.

Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin en kısa zamanda darısı bize olsun Sizin amh kaçtı kaç yumurta toplandı

Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin en kısa zamanda darısı bize olsun Sizin amh kaçtı kaç yumurta toplandı
Benim amh 0,54 gibi birşeydi. Tedavi için ilk gittiğimde 3 folikül ile başladık 9 yumurta toplandı. 4 tane döllendi . 2. Toplamada 6 folikül vardı mini tüp bebek yapıp direkt onları topladı. Taze transfer tuttu

9 yumurta her ay toplanarak mı bırıktırıldı sızın mini tüp nasıl bısey merak ettım benım de 0.62amh inst varsa ordan ekleyin benı ıstersenız

9 yumurta her ay toplanarak mı bırıktırıldı sızın mini tüp nasıl bısey merak ettım benım de 0.62amh inst varsa ordan ekleyin benı ıstersenız
3 folikül ilk ilaç tedavisinde 9adet oldu. Tek tedavide. 2. Tedavim mini tüp bebek dedikleri sayıyı arttırmadan mevcut foliküllerin toplanmasına biriktirilmeli. Funda Gözde’ye gitmeyi düşünüyorsan hiç düşünme gözüm kapalı tavsiye ederim. Daha doğrusu Medicalpark hem laboratuvarı, hem doktorları hem hemşireleri inanılmaz ilgililer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…