Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ekolde oldum ama Bora Karaali ye.Benimde endişelerim vardı.Çünkü burnum estetik olarak düzeltilmesi zor bir burundu ve bir o kadar içide çok uğraştırıcıydı.Çünü burnumun sağ tarafından bir et ve büyüyen kemik alındı.Yine sol tarafındanda bir et alındı.Estetik olarakta baya büyük olan burun kemerim düzeltildi.Ucuda çok sarkıktı o da kaldırıldı.Şimdi hem estetik olarak çok memnunum hemde nefes almam 1 ay dolmadığı halde mükemmel.Şimdi iyikide ona olmuşum diyorum.1 yıl boyuncca araştırdım,uğraştım.Bende ekolde Cem karası düşünmüştüm ama son anda vazgeçtim.Çünkü Bora Bey'den memnun olmayan hiç kimseyi duymadım ve çok fazla hastası olması olanları görmem beni ikna etti.
bende 20 ekimde yahya beye ameliyat olucam ama gerçekten endişelerim var. acaba bir estetisyen elinin değmesi daha iyi mi olur acaba diye?? ama benim çok bir deviasyonum olmadığından dolayı pek önemsemedim doktor işini. sadece kemerim düzeltilecek hafif de ucu kaldırılacak. Ekol hastanesinin ününü çok duydum ve fiyat olarak da gerçekten çok uygun. ama doktorum konusunda endişelerimde yok değil hani...
bende ekolde oldum ama Bora Karaali ye.Benimde endişelerim vardı.Çünkü burnum estetik olarak düzeltilmesi zor bir burundu ve bir o kadar içide çok uğraştırıcıydı.Çünü burnumun sağ tarafından bir et ve büyüyen kemik alındı.Yine sol tarafındanda bir et alındı.Estetik olarakta baya büyük olan burun kemerim düzeltildi.Ucuda çok sarkıktı o da kaldırıldı.Şimdi hem estetik olarak çok memnunum hemde nefes almam 1 ay dolmadığı halde mükemmel.Şimdi iyikide ona olmuşum diyorum.1 yıl boyuncca araştırdım,uğraştım.Bende ekolde Cem karası düşünmüştüm ama son anda vazgeçtim.Çünkü Bora Bey'den memnun olmayan hiç kimseyi duymadım ve çok fazla hastası olması olanları görmem beni ikna etti.
Gerçekten zor bi karar doktor seçimi,ben de karar veremiyorum bi türlü,endişelerim var.Aslında yahya beye ameliyat olan 1-2 hastanın fotoğrafını görsem belki daha rahat karar veririm,sen gördün mü cnm ona ameliyat olmuş birini veya fotoğrafını?
resim olarak değilde muayene olmaya gittiğimde canlı olarak gördüm o kadar doğal bir burun olmuşki hiç estetikli gibi durmuyodu.hemşireler burnu için yorum yapınca anladık annemle burun ameliyatı olduğunu.birde yahya bey yaptığı operasyonların da resimleri gösteriyo zaten ama sanki hep birbirinin aynıydı yaptığı burunlar sen muayene olmadın sanırım..
Daha muayene olmadım cnm,haftaya gidip olmayı düşünüyorum,sana yahya beyi biri mi tavsiye etti yoksa araştırırken mi buldun ismini?Ekol hastanesi iyi gibi görünüyo,Bora Karaali'yi de bu forumda pek çok kişi beğenmiş,ona da bi muayene olurum herhalde,bakalım inşallah doğru doktoru buluruz kendimiz için.
yahya beye bir tanıdığım kulak ameliyatı olmuştu estetik anlamda ününü duymadım ama yaptığı burunların resmini gösterdi gerçekten çok doğal yüze uygun şeyler yapmış.bora bey için güzel yoprumlar var ama bu foruma biri resmini koymuş ben hiç begenmedim.yüz yüze görüşmen de çok fayda var.ben bugün tekrar gidip tarihimi 20 eylüle aldım fazla işlem gerektiren bir operasyonum olmayacak hafif bir kemer düzeltilecek ucuna hiç dokunma dedim.diğer dr lar gibi allayıp pullayıp da uçuk konuşmalar yapmıyo bana çok güven verdi.kapalı teknikle başlıycak eğer sonuç alamazsam açarım burnunu dedi ve bugün bir kadın vardı 1 hafta önce operasyon geçirmiş ve hiçbir morluğu yoktu.çok şaşırdım ama böyle şeyler bünye meselesi.bende çok heyecanlıyım.ama sana tavsiyem burdaki yorumlara göre hareket etme bilen bilmeyen çok atıp tutuyo.en güzeli ne istediğine karar ver ve ciddi bir görüşme yap.ama ekolün dr. ekibi gerçekten çok iyi...şimdiden geçmiş olsun tatlım...
kızlar operasyonuma az kaldı ve çok heyecanlıyım.son 4 gün :))) sonra burada resimlerimi paylaşıcam umarım herşey güzel olur...
arkadaşlar bende cem karasa ameliyat olmayı düşünüyom ama şimdi forumu okuyunca cem karas yerine bora karaaliyi tercih etsem daha makbule olcak galiba
kızlar bugün muayenemi d oldum kan testim yapıldı ve tekrar şekil değerlendirmesi yaptık ve kapalı teknikle ameliyatımın yapılmasına karar verdik. sadece kemerim düzeltilecek fazla değişikliği kaldıracak psikolojim de yok zaten..kemerim düzelsin yeter dedim.iyi mi ettim bilmiyorum yaptırmışken havalı bişey mi olsaydı dedim ama etrafa bakınca estetikv artık iyice moda oldu ve herkes de klasik burun tipleri hemen de belli oluyo zaten.ben doğallığı bozmıyım dedim bakalım ameliyatım yarın heyecanım had safhada...bugün son resimlerimide çektim hatıra olsun diye...onlarla birlikte gün gün resimleerimi sizlerle paylaşıcam...
arkadaşlar bende cem karasa ameliyat olmayı düşünüyom ama şimdi forumu okuyunca cem karas yerine bora karaaliyi tercih etsem daha makbule olcak galiba