Opr. Dr. Yahya Demirdelen Hasta Yorumları

kızlar sonunda ameliyatım gerçekleşti bugün 2.günüm Allahıma bin şükür hiç ağrım olmadı hiç korktuğum gibi değilmiş gerçekten.ama kapalı teknikle yapıldığından ve fazla işlem olmadığından ağrı hissetmiyo olabilirim. morluklarım oluştu bugün düne göre biraz daha arttı tabi ama normal bunlar. şimdi buz tedavisi uygulamaya başladım çok faydasını gördüm. tamponlarımda ameliyattın sonra 1 saat içinde alındı o da gayet rahat alınan bişeymiş ben onu da gözümde çok büyütmüştüm. zaten tamponlar da alınırken tamamen ayılmıştım. şimdi burun sırtımda plastikden bir kalıp var onuda 28eylülde alıcaklar şekli o zaman görücez tabi umarım güzel olmuştur..darısı sizlerin başına size tavsiyem sakın korkmayın inanın bence herşey daha güzel olucak böylelikle...

kızlar sonunda ameliyatım gerçekleşti bugün 2.günüm Allahıma bin şükür hiç ağrım olmadı hiç korktuğum gibi değilmiş gerçekten.ama kapalı teknikle yapıldığından ve fazla işlem olmadığından ağrı hissetmiyo olabilirim. morluklarım oluştu bugün düne göre biraz daha arttı tabi ama normal bunlar. şimdi buz tedavisi uygulamaya başladım çok faydasını gördüm. tamponlarımda ameliyattın sonra 1 saat içinde alındı o da gayet rahat alınan bişeymiş ben onu da gözümde çok büyütmüştüm. zaten tamponlar da alınırken tamamen ayılmıştım. şimdi burun sırtımda plastikden bir kalıp var onuda 28eylülde alıcaklar şekli o zaman görücez tabi umarım güzel olmuştur..darısı sizlerin başına size tavsiyem sakın korkmayın inanın bence herşey daha güzel olucak böylelikle...

Cnm çok geçmiş olsun,çok sevindim senin adına:-)umarım benim ameliyatım da ağrısız geçer,bende açık teknik kullanılacakmış o yüzden iyileşme süreci biraz uzun olabilir bakalım artık nasıl olacak,şimdiden hayırlı olsun yeni burnun,güle güle kullan:-)

Cnm çok geçmiş olsun,çok sevindim senin adına:-)umarım benim ameliyatım da ağrısız geçer,bende açık teknik kullanılacakmış o yüzden iyileşme süreci biraz uzun olabilir bakalım artık nasıl olacak,şimdiden hayırlı olsun yeni burnun,güle güle kullan:-)

benim de açık teknik oldu korkma uzun olmuyor iyileşme süreci 10 gün falan işte :)

teşekkürler canım..senin ameliyatın ne zaman?

teşekkürler canım..senin ameliyatın ne zaman?

muayene için gittiğimde ekim ayında yapabilirim dedi doktor,eğer işlerimi ayarlayabilirsem ve doktorda karar verirsem tekrar gidip gün alıcam cnm,bu arada sen 2. gidişinde randevu aldın mı, tekrar ücret ödemek gerekiyor mu acaba ameliyat gününü kararlaştırmak için?

muayene için gittiğimde ekim ayında yapabilirim dedi doktor,eğer işlerimi ayarlayabilirsem ve doktorda karar verirsem tekrar gidip gün alıcam cnm,bu arada sen 2. gidişinde randevu aldın mı, tekrar ücret ödemek gerekiyor mu acaba ameliyat gününü kararlaştırmak için?

tatlım kız kardeşim de kepçe kulaklarını yahya beye düzelttirmişti onun dikişlerini aldırmaya gittiğimizde girip konuşmuştum. bu cuma günü de alçılarım için gidicem istersen senin için sorabilirim...bir bilgim yok çünkü.

tatlım kız kardeşim de kepçe kulaklarını yahya beye düzelttirmişti onun dikişlerini aldırmaya gittiğimizde girip konuşmuştum. bu cuma günü de alçılarım için gidicem istersen senin için sorabilirim...bir bilgim yok çünkü.

anladım cnm,ameliyat için gün almaya gittiğimde hastaneyi arayınca bilgi verirler zaten,yine de bi sorayım demiştim,teşekkürler:-)Bu arada bikaç gündür giremedim,nasıl oldun daha iyi misin?

anladım cnm,ameliyat için gün almaya gittiğimde hastaneyi arayınca bilgi verirler zaten,yine de bi sorayım demiştim,teşekkürler:-)Bu arada bikaç gündür giremedim,nasıl oldun daha iyi misin?

rica ederim tatlım.. çok iyiyim canım bugün 7.günüm nerdeyse tüm şişlikler indi.morarmalarımda epey azaldı. alçımda çıkarsa tamamen rahatlamış olucam.. dikişlerimde yavaş yavaş kendiliğinden atmaya başladı. herhalde bir 10 gün sonra tamamen rahatlamış olurum...:52:

rica ederim tatlım.. çok iyiyim canım bugün 7.günüm nerdeyse tüm şişlikler indi.morarmalarımda epey azaldı. alçımda çıkarsa tamamen rahatlamış olucam.. dikişlerimde yavaş yavaş kendiliğinden atmaya başladı. herhalde bir 10 gün sonra tamamen rahatlamış olurum...:52:

Cnm ne güzel,çok sevindim senin adına,zaten en sıkıntılı geçen dönem ilk üç gün diyolar, o süreyi atlattın bundan sonrası daha kolay olur eminim senin için,tekrar geçmiş olsun tatlım:-)

ekol hastahanesi ve dr yahya demirdelen asla tavsiye etmiyorum 2 sene oldu ben ameliyat olalı ve son bir senedir burnumdan hiç rahat nefes alamıyorum işin kötü tarafı gidiyorum yahya beye bi şey yok burnun gayet iyi durumda diyip beni gönderiyo ve kötü olan diğer konuysa burnumun ucunun düşmesi yani aşağı sarktı burun ucum çok kötü görünüyo malesef ve onu da düzeltmek istemiyo yahya bey nedense..benden bir kaç ay sonra ablam da ameliyat oldu yahya beye ve ne oldu biliyomusunuz ablamın burnu yamuk evet evet doğru okudunuz resmen yamuk..ve bir çok tanıdığım ekol hastahanesinde ve başka başka doktorlara ameliyat oldu hiç memnun olan yok bunlar eski hastalar sizde araştırırken lütfen ne zaman ameliyat olduklarına dikkat edin fikir aldığınız kişilerin en az 1,5 sene sonra sorunlar başlıyo eğer ameliyat olalı 1,5 sene olmuşsa ve memnunlarsa o zmn gidin bence kime ameliyat olmuşlarsa ve son bi tavsiye estetik cerrah olmayan doktorlara burnunzla oynatmayın kbb doktorları yapsada bu işi sonradan gidip bir estetik cerraha düzelttirmek zorunda kalacağınız gerçeğini aklınızdan çıkarmayın

ekol hastahanesi ve dr yahya demirdelen asla tavsiye etmiyorum 2 sene oldu ben ameliyat olalı ve son bir senedir burnumdan hiç rahat nefes alamıyorum işin kötü tarafı gidiyorum yahya beye bi şey yok burnun gayet iyi durumda diyip beni gönderiyo ve kötü olan diğer konuysa burnumun ucunun düşmesi yani aşağı sarktı burun ucum çok kötü görünüyo malesef ve onu da düzeltmek istemiyo yahya bey nedense..benden bir kaç ay sonra ablam da ameliyat oldu yahya beye ve ne oldu biliyomusunuz ablamın burnu yamuk evet evet doğru okudunuz resmen yamuk..ve bir çok tanıdığım ekol hastahanesinde ve başka başka doktorlara ameliyat oldu hiç memnun olan yok bunlar eski hastalar sizde araştırırken lütfen ne zaman ameliyat olduklarına dikkat edin fikir aldığınız kişilerin en az 1,5 sene sonra sorunlar başlıyo eğer ameliyat olalı 1,5 sene olmuşsa ve memnunlarsa o zmn gidin bence kime ameliyat olmuşlarsa ve son bi tavsiye estetik cerrah olmayan doktorlara burnunzla oynatmayın kbb doktorları yapsada bu işi sonradan gidip bir estetik cerraha düzelttirmek zorunda kalacağınız gerçeğini aklınızdan çıkarmayın

kek merhaba,ben de yahya beye olmayı düşünüyorum ama tam kararımı vermedim şimdi foruma bakarken yazını gördüm,cnm sen nefes problemi için mi yoksa estetik amaçlı mı ameliyatını olmuştun,bir de ameliyatını olduktan sonra ilk başlarda görüntüde ve nefes almanda sorun yok muydu sonradan mı sıkıntı yaşadın cevaplarsan çok sevinirim cnm.

Son düzenleme:
3.5 yaşında düşüp burun kemiğini kırmışım. Burnumda yamukluk söz konusu idi. Kısacası bir genç kız olarak hem yamukluğun gitmesini istiyordum hem de nefes alış verişimin düzelmesini. Ameliyat olmak için 18 yaşını doldurdum. İzmir ilinde EKOL KBB 'da Yahya Demirdelen'e ameliyat oldum. Şimdi ki sonuç ne mi nefes alışverişim iyi ama burnumdaki yamukluk kaldı. Yahya Bey (güya) çok küçükken düştüğüm için burnumun düzelmeyeceğini söyledi. Yaklaşık bir ay önce başka bbir KBB hekiminin burnum hakkındaki düşüncelerini aldım. Başarılı bir operasyon geçirmediğimi ve doktorun ameliyattaki sonuçları kestiremediğini söyledi. Dediğine göre fazla kemik alınmış. Şimdi doğru düzgün güneş gözlüğü kullanamıyorum. Burnumdan düşüyor. Ayrıca yamukluk konusunda da şikayetçiyim. Tamaıyle düzelmiyecekse bile etik olarak baştan bu durumu bana belirtmesi gerekirdi. Açıkçası Yahya Beyin burun estetiği konusunda başarılı bir hekim olmadığını düşünüyorum. Umarım bir kaç kişiyi ameliyatta sonra bu kadar zaman geçirmiş biri olarak yanlış bir hekim seçmekte uyarabilmişimdir. Ayrıca vaktim olduğunda kendisinden randevu alıp bu düşüncelerimi bizzat söyleyeceğim. Çünkü genç kızken tüm hayalim düz bir buruna sahip olmaktı. Ameliyatım konusundaki düşüncelerini paylaşan KBB hekimine düzeltme ameliyatının sürecini sordum. Bana burnumdan çok kemik alındığı için, vücudumun başka bir yerinden kemik alınıp takviye yapılması gerektiğini söyledi. Yani anlayacağınız, çok zor bir süreç. Bu süreci kaldırabileceğimi sanmıyorum. O yüzden hekiminizi lütfen iyi araştırıp seçin.
Bu arada Yahya Bey'e aynı zamanda babamda boğazındaki nodülün alınması için ameliyat oldu. Babamın ameliyatında bir sorun çıkmadı. Benim şikayetim burun estetiğinden. Yanlış anlaşılma olmasın diye düzeltmek istedim. Kimsenin ekmeğiyle boşuna oynamak istemem. Ancak benim ameliyatımdan aldığı parayı kesinlikle kendisine helal etmiyorum.

Ben kendisine ameliyat olalı 2 seneyi geçti. Evet herkes aynı buruna sahip oluyor, sanki fabrikasyon gibi ama ben çok memnun kaldım sonuçtan.. Tamamiyle estetik amaçlıydı operasyonum farkettim ki her grip oluşumda gece tıkanan burnumda sıkıntı yok artık. Şekil olarak da yüzüme yakıştırdım, bir düşme falan da olmadı bende. Ama tabi herkeste aynı sonuç olucak diye bir sey yok... Bildiğim tek sey operasyondan sonra tam 1 yıl geçince kalıcı sonuç ortaya çıkıyor. Geri dönüşü olmayan bir seçim, inşallah herkesin içine siner doktor seçimi.

burun konusunda sıkıntım çok büyüktü. kendime gvenim hiç yktu. artık kararımı vrmiştim. estetik olucaktım. ama bazen olur ya böyle burunları kötü olur estetikten sonra doktor kötüdür şans yani. Ben işimi şansa bırakmadım arştırmalarım sonucunda Yahya Demirdelen Hocayı buldum. Kendisi gerçekten ameliyat öncesi bilgilendirmede olsun ameliyat sırasında olsun gerçekten çok destekleyici ve yetenekli bir doktor. Burdan tavsiye arayan arkadaşlra ilk önerim Yahya Hocadır. Ben öyle hemen karar vern bi insan değilim araştırmalarıma güveneblrsiniz arkadşlar. Doktor seçimi en önemli şey.

benim de ablam ekol kbb de cem karas a burun estetiği oldu. ablamda cem beyden çok memnun kaldı. ama zaten ekol kbb izmir in en önemli kulak burun boğaz hastenelerinden biri. sizlere de geçmiş :))) yahya demirdelen hoca da iyidir tabi. size de geçmiş olsun

mrb kızlar ben birşey sormak istiyorum benim arkadaşım yahya demirdelene burun estetiği yaptırdı 4 yıl oldu çok doğal görünüyor hiç bir sıkıntı da yaşamadı bende estetik yaptırıcam yahya beyde karar kıldım ama öğrenciyim bi fiyat belirlemem lazım kafamda ki izmirde yaşamıyorum oraya gidip fiyat öğrenip çok ağır gelme olasılığı da var önceden bi bilgim olsa çok iyi olur yahya beye estetik yaptıran arkadaşlardan yardım alabilir miyim acaba?

Kendisi 5 sene önce burun ameliyatımı yaptı. Deviasyonumu düzeltip estetik yapıcaktı. 1 sene önce tesadüfen öğrendim ki burnumun içinde ne var ne yoksa almış! Burnum çöktü, nefes alamamaya başladım. 2. Ameliyatımı oldum 3 gün önce. Kulağımdan kıkırdak alındı. Size tavsiyem estetik olucaksanız kbb doktoruna olmayın. Burun riskli. Yakmayın kendinizi. Sırf bunu yazmak için üye oldum. Sevgiler...

mrb kızlar ben birşey sormak istiyorum benim arkadaşım yahya demirdelene burun estetiği yaptırdı 4 yıl oldu çok doğal görünüyor hiç bir sıkıntı da yaşamadı bende estetik yaptırıcam yahya beyde karar kıldım ama öğrenciyim bi fiyat belirlemem lazım kafamda ki izmirde yaşamıyorum oraya gidip fiyat öğrenip çok ağır gelme olasılığı da var önceden bi bilgim olsa çok iyi olur yahya beye estetik yaptıran arkadaşlardan yardım alabilir miyim acaba?
Ben yazdım yorum ama yeniyim sitede bilemedim bağımsız yazmışım :) yukarıda cevap..

Back
X