- 16 Ekim 2019
- 65
- 27
- 3
- 47
- Konu Sahibi Yasemin Sunar Alpdogan
-
5 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi 2 tane embriyo oldu ama 5. Güne ulaşmadılar, 5. Güne ulaşmadığına göre bu embriyolar sağlıksızmış demek ki dedilerÇok üzüldüm
Kaç taneydi?
Genelde üçüncü günden dondurulurbikaç tane ne olur ne olmaz diye neden öyle yapmadılar ki?
Nerde tedavi gördünüz?
Benim durumum farklı,havuz yöntemi uygulanıyor, 12 tane embriyo oluncaya kadar havuzda birikecek sonra Ankaraya ayıklamaya gidecek, daha önceki turlardan 3 tane dondurulmuş embriyom var ama bu tur boş geçti, 5 güne ulaşmayan embriyo sağlıksız demektir diyolar,illa 5. Güne kadar yaşayanları donduruyolarcanım üzülme. hiç bişey demediler mi? ya da neden taze olmadı
Prosedürleri öyle demekki benim tedavi gördüğüm yerlerde özellikle embriyo sayısı azsa 3. Günde bırakıyorlar.5 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi 2 tane embriyo oldu ama 5. Güne ulaşmadılar, 5. Güne ulaşmadığına göre bu embriyolar sağlıksızmış demek ki dedilerDenizli Özel Sağlık Hastanesinde tedavi görüyorum
Teşekkür ederim, bi tane 2 tane de olsa insan ümitle devam ediyor da tamamen boş geçmesini kabullenemiyorumProsedürleri öyle demekki benim tedavi gördüğüm yerlerde özellikle embriyo sayısı azsa 3. Günde bırakıyorlar.
Hayırlısı olsun diyelim insan üzülüyor ama umutsuz olma devam et. Hep pozitif düşün.
Aminnn çok teşekkür ederimHayırlısı olsun sizin için. Üzülmeyin nokur. Bi sonraki ayda inşallah yine bulursunuz.
Saksi_Degilim_Ben aynen ben de embriyo sayısı azsa riske atmıyolar 3. gün donduruyolar diye biliyorum ben de. Ama her hastanenin yöntemi farklı olabiliyor tabi.
Canim 5.güne uyumlu degldir 6.günü beklemislerdir benimde 4tane 6.gün varHayırlısı olsun inşallah hakkınızda. Bana da bugün haber geldi embriyolarımın dün 5. Günüydü ama 6.güne bekletecegiz dediler dün 3 taneydi ve bugün iki adet embriyom dondu 6.güne kalan embriyo daha önce duymus muydunuz ya da bu saglıklı sekilde tutunur mu cok stres oluyorum hepimizin hakkında hayırlısı inşallah
Cok strese giriyorum inanın ki cok mutlu oldum su an transfer hiç oldunuz mu ya da ne zaman transfer olacak inşallah onların da başarı oranları yüksektirCanim 5.güne uyumlu degldir 6.günü beklemislerdir benimde 4tane 6.gün var
Stres olmayın içinizi ferah tutun,evet 6. Gün embriyosu duydum, benim gittiğim merkezde de 5. Güne hatta bazen 6. Güne bekletiyorlar, 5. Yada 6. Güne ulaşan embriyolar en sağlıklı en kaliteli ve rahme tutunma şansı en yüksek embriyolar oluyorlar, demek ki sizin gittiğiniz merkezde benimki gibi garantici, bana 5. Yada 6. Güne ulaşmazsa zaten o embriyolarda bi sağlık problemi vardır işlemi durduruyoruz diyolarHayırlısı olsun inşallah hakkınızda. Bana da bugün haber geldi embriyolarımın dün 5. Günüydü ama 6.güne bekletecegiz dediler dün 3 taneydi ve bugün iki adet embriyom dondu 6.güne kalan embriyo daha önce duymus muydunuz ya da bu saglıklı sekilde tutunur mu cok stres oluyorum hepimizin hakkında hayırlısı inşallah
Evet bana da aynı şekilde söylendi. diğerleri cansız gibi düşünün denildi inşallah tutunur inşallah hepimizin bekleyişleri hayırlı ve olumlu olur inşallah tesekkür ederim cevabınız içinStres olmayın içinizi ferah tutun,evet 6. Gün embriyosu duydum, benim gittiğim merkezde de 5. Güne hatta bazen 6. Güne bekletiyorlar, 5. Yada 6. Güne ulaşan embriyolar en sağlıklı en kaliteli ve rahme tutunma şansı en yüksek embriyolar oluyorlar, demek ki sizin gittiğiniz merkezde benimki gibi garantici, bana 5. Yada 6. Güne ulaşmazsa zaten o embriyolarda bi sağlık problemi vardır işlemi durduruyoruz diyolar
Rica ederim iyi şanslarEvet bana da aynı şekilde söylendi. diğerleri cansız gibi düşünün denildi inşallah tutunur inşallah hepimizin bekleyişleri hayırlı ve olumlu olur inşallah tesekkür ederim cevabınız için
2ocakta transferm canim rahimi hazirliyoruz ignelerm haplarm var işte. 6.gün kötü demek degil yani üzúlmeCok strese giriyorum inanın ki cok mutlu oldum su an transfer hiç oldunuz mu ya da ne zaman transfer olacak inşallah onların da başarı oranları yüksektir
aynı tedaviyi görüyoruz canım. benim de havuz yöntemi ama bizim doktor 5 tane embriyo toplamak bizim için yeterli demişti. neden 12 denildi acaba? peki canım her ay mı toplancak yoksa ara verilecek mi? benim geçen ay toplandı. bu ay adet olunca gidicem ama duruma göre söyleyecek doktorum. valla sonu belirsiz ama çok sabır isteyen bir süreç. ALLAH yardımcımız olsun.Benim durumum farklı,havuz yöntemi uygulanıyor, 12 tane embriyo oluncaya kadar havuzda birikecek sonra Ankaraya ayıklamaya gidecek, daha önceki turlardan 3 tane dondurulmuş embriyom var ama bu tur boş geçti, 5 güne ulaşmayan embriyo sağlıksız demektir diyolar,illa 5. Güne kadar yaşayanları donduruyolar
Rahatladım biraz canım cok tesekkür ediyorum hayırlı ugurlu olsun inşallah. Bana da diğer adetinde görüşelim dediler demekki o zaman ilaçlara başlayacagım. Hakkımızda hayırlısı2ocakta transferm canim rahimi hazirliyoruz ignelerm haplarm var işte. 6.gün kötü demek degil yani üzúlme
Beklemen daha iyi bende opudan 2 adet sonra bsladim insallah hakkimizda hayirlsi canimRahatladım biraz canım cok tesekkür ediyorum hayırlı ugurlu olsun inşallah. Bana da diğer adetinde görüşelim dediler demekki o zaman ilaçlara başlayacagım. Hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?