- 8 Haziran 2020
- 612
- 222
- 53
- 27
- Konu Sahibi Seymaasmin
Kızlar 13 gün önce opu oldum dün adet oldum kanam var ama eskisi gibi değil nerdeyse yarı yarıya düştü bu normal mi sizce ne yapmam gerekli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normalde opu’dan 5-6 gun sonra adet olmanız lazım sızın neden geç başladı??transfer olmusmuydu??opudan sonra olan adet kimyasal adet dıye gecer mesela benım 2 veya 3gun sürmustu ve cok az gelmıstı o adetı 0.adet sayıuolar zatenKızlar 13 gün önce opu oldum dün adet oldum kanam var ama eskisi gibi değil nerdeyse yarı yarıya düştü bu normal mi sizce ne yapmam gerekli
Ohss olduğum için transfer iptal edildi adet tarihimden 5 gün önce adet oldum kanam dediğim gibi varla yok gibi bisey normal mi yaninormalde opu’dan 5-6 gun sonra adet olmanız lazım sızın neden geç başladı??transfer olmusmuydu??opudan sonra olan adet kimyasal adet dıye gecer mesela benım 2 veya 3gun sürmustu ve cok az gelmıstı o adetı 0.adet sayıuolar zaten![]()
Kaşıklarımda şişlik var bu normal mi pekiAdet süresi kısalabilir, uzayabilir. Normalden daha az yada çok kanama görebilirsiniz. Sonuçta opuya kadar dünyanın hormonunu yükleniyoruz. Vücudun normalinden farklı tepki vermesi olağan.
Normal canım hiç endişe etme. Opu sırasında da kan kaybı olduğu için adet az gelebiliyorOhss olduğum için transfer iptal edildi adet tarihimden 5 gün önce adet oldum kanam dediğim gibi varla yok gibi bisey normal mi yani
Kaşıklarımda şişlik var bu normal mi peki
Inşallah çok teşekkür ederim diğer adette transfer olucam inşallah nasıp olurevet normal tabiki benimde oyle olmustu opu’dan 5gun sonra adetım başladı ama cok az 3gun falan sürdü o zaten normal vaktınden erken oluyorsun o adeti oyuzden kimyasal adet dıyolar ona sonraki ayda bunu erken oldugun ıcın normal döngünden biraz gec oluyorsun ama o senin normal adetin gıbı gelecek bunların hepsı normal yani ve inşallah o adetin de son adetin olur ondan sonra gebe kalırsın![]()
Tamam çok teşekkür ederimOda çok çok normal yumurta toplandığında folukül kesesindeki sular vücudumuzda kalıyor onun şişliğidir. Ama şişliğini takip edin fazlalaşırsa kesin doktora görünün ohss olursanız ağır atlatırsınız.
Anladım çok teşekkür ederimNormal canım hiç endişe etme. Opu sırasında da kan kaybı olduğu için adet az gelebiliyor
Kaç yumurta toplandı kaçı döllendi kaçı 5. Gün oldu pko mu vardı neden ohss geçiriyorsunuzKızlar 13 gün önce opu oldum dün adet oldum kanam var ama eskisi gibi değil nerdeyse yarı yarıya düştü bu normal mi sizce ne yapmam gerekli