- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Kızlar opu öncesi kaç çıkmıştı e2 değeriniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hayırlı olsun canım ben de kanı verdim bekliyorum duruma göre perşembe olucam ben deMerhabalar Bende yarın opu olacağım dün değerim 7611 çıktı
Aşağı yukarın 20 gibi canım. Geçen sene opuda doktorum 17-18 yumurta görmüştü 22 yumurtam toplanmıştı. E2 değerim 6511 di. Bu sefer bu e2 göre daha çok çıkar sanırım.Ay hayırlı olsun canım ben de kanı verdim bekliyorum duruma göre perşembe olucam ben desende kaç yumurta gördü doktor?
Anladım canım hayırlı olsun inş çok güzel ve sağlıklı embriyolarımız olurAşağı yukarın 20 gibi canım. Geçen sene opuda doktorum 17-18 yumurta görmüştü 22 yumurtam toplanmıştı. E2 değerim 6511 di. Bu sefer bu e2 göre daha çok çıkar sanırım.
Kaç yumurta çıkmıştı peki?780 çıkmıştı bnde
Yaa1500lerde çıktı ama bütün yumurtalarım boş çıkmıştı canım![]()
11 yumurta canım. 9 tanesi olgun çıktı. 4 embroyo oluştuKaç yumurta çıkmıştı peki?
Amin canım inşallahAnladım canım hayırlı olsun inş çok güzel ve sağlıklı embriyolarımız olur![]()
Yazarım canımAmin canım inşallahSonuç çıkınca mutlaka yaz
Normal tüp bebek mi? Genetik taramalı mı ?
Çok güzel hayırlı olsun11 yumurta canım. 9 tanesi olgun çıktı. 4 embroyo oluştu
Teşekkür ederim yanıt için canım hayırlı olsun bu arada darısı bizlere inş4088 di canım 20 yumurta toplandı 12 tanesi sağlıklı birinci kaliteydi
Sagol canm Allah razı olsun amin Rabb'im tüm isteyenlere nasip etsinTeşekkür ederim yanıt için canım hayırlı olsun bu arada darısı bizlere inş![]()
Canım 3700 küsür çıkmış bir gün daha iğnelere devam edip yarın kan vericem cuma artık opu olur sanırımAmin canım inşallahSonuç çıkınca mutlaka yaz
Normal tüp bebek mi? Genetik taramalı mı ?
Merhaba. Benim de tam olarak böyle çıktı. E2 ye hep baktılar tabi ama ben sonucu hiç merak edip sormamıştım. 11 tane toplandı. 9 tanesine işlem yapılcak dendi. Sonra 1 tane 3 gün 2 tane 5. Gün 1 tane de 6. Gün olmak üzere 4 embriyo oluştu. Peki 1. Kalite olmasındaki kriter ne biliyor musunuz? 5 veya 6. Gün olup kalitesi düşük olabilir mi. Daha transfer olmadım. Haftaya inşallah11 yumurta canım. 9 tanesi olgun çıktı. 4 embroyo oluştu
AyniymisMerhaba. Benim de tam olarak böyle çıktı. E2 ye hep baktılar tabi ama ben sonucu hiç merak edip sormamıştım. 11 tane toplandı. 9 tanesine işlem yapılcak dendi. Sonra 1 tane 3 gün 2 tane 5. Gün 1 tane de 6. Gün olmak üzere 4 embriyo oluştu. Peki 1. Kalite olmasındaki kriter ne biliyor musunuz? 5 veya 6. Gün olup kalitesi düşük olabilir mi. Daha transfer olmadım. Haftaya inşallah![]()
Siz beklemede misiniz? Kaçıncı gününüz? Çok heyacanlı. Beni en çok beklemek yoracak. Allahım sabır verAyniymiscanim embriyolari en iyiden en kötüye doğru sınıflandırıyorlar. En iyisi 5 aa sonra ardından 5 Ab 5 bb . 4aa ....... 3 aa gibi gibi sinifliyorlar. 5. AA en iyi tutuana embroyo ama tabi tutunmayi etkileyen bir sürü sebep var .. yani 5aa olup tutmayanda var 3 ab olup tutanda var. Oyuzden o kısma çok takılma.ben hiç sormadım kötü etkilenmemek icint. Bana transfer yapilirken söylendi.