Opu süreci

Sürecimiz aynı bende az önce çatlatma iğnesi oldum Çarşamba toplama olacak 2 Regl sonra da transfer inşallah Hsg çektirdiniz mi
Ben de bu gece çatlatma iğnesi olucam.
Hsgyi 1 yıl önce çektirmiştim, doktor sorun yok demişti.
Oxotide kullanmışsınızdır, siz de ilacı yaptıktan sonra idrarınızın rengi farklı oldu mu farkettiniz mi.

Ben 34 yaşındayım. Değerlerim vs hepsi normaldi 2 yıldır. Amh filan hepsi. Eşimde de bi sorun yok. İlk 1 yıl normal denedik, sonra yumurta takibi akabinde 2 kez aşılama oldum. Olmadı. Hiç hamile kalamadım bu süreçte. Artık süreç yıpratmaya başladı, normal hayatıma devam edemiyordum düşünmekten. Sonra geçen ay bahçeciye gittik süreç başlamış oldu.
Benim çarş 13. Gün olacak. İlk başlarda yumurtam az gibi geldi gözüme, moralim bozulmasın diye sormadım. Sonra arkadan gelen küçükler büyüdü baya bugün ölçtü istenilen boyutta gibi. Kan sonucumu bekliyorum. Çarş toplama günü. Takip eden 2. Adetten sonra dondurulmuş transfer yapılacak. Bahçeci genel olarak böyleymiş. Biraz beklemek heyecanlı ama hayırlısıyla gelsin inşallah. Sizin nasıl?
Bendede pcos var harici bir problem yok. 3 aşılama denedim ilkinde hamilelik oluştu ama kötü sonuçlandı maalesef.Daha sonra iki aşılama daha denedim ve negatif sonuç aldım ilkinde tutan daha sonra 2 defa tutmadı ve beklemek istemedim aşılama sonrası diğer ay direk özele geçip tüp bebeğe başladım opu sonrası 2 regl süreciyle beraber transfer hazırlığına başladık embriyolarımız donduruldu ay ortası nasipse transfer olacağım inşallah . Süreç zor Allah hepimizin yardımcısı olsun emek veren herkes bebeğine kavuşur inşallah çok dua ediyorum 🙏🏻

Merhaba. Gelişen bi durum var mı
Merhaba. Gelişen bi durum var mı
Az önce embriyolog aradı 4 ü de canlı ama 2 sinin kalitesi normal diğer ikisi çok iyi değil iyi olanlardan birisini bugün transfer edelim diğerini ya 5. Güne bekletelim ya da bugünden donduralım dedi ben de bugünden dondurulmasını ama onların nasıl uygun görüyorsa onu yapmamız gerektiğini söyledim

Az önce embriyolog aradı 4 ü de canlı ama 2 sinin kalitesi normal diğer ikisi çok iyi değil iyi olanlardan birisini bugün transfer edelim diğerini ya 5. Güne bekletelim ya da bugünden donduralım dedi ben de bugünden dondurulmasını ama onların nasıl uygun görüyorsa onu yapmamız gerektiğini söyledim
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Merhaba kaç yumurta toplanmıştı özel değilse sizdeki sorun neydi bende dün toplattım ama daha arayan olmadı da

Ben siz bi şey sorayım. Yumurta çatlatma saatinde yaptım iğneyi, kesin çatlıyor o saate kadar değil mi? Aksilik olmuyor

Merhaba taze transferde ovitrelle kullanılıyormuş çatlamak için dönük transfer olacaklar için ne kullanılıyor acaba

Merhaba. Dönük transferden kastınız? Dondurulmuş embriyonuz mu var?
Kusura bakmayın telefon düzeltmiş hep yazdıklarımı.dondurulacak embriyolar henüz opu olmadım.opudan önce ovitrelle tercih etmiyoruz dedi doktorum taze transfer olmayacaksa eğer

Kusura bakmayın telefon düzeltmiş hep yazdıklarımı.dondurulacak embriyolar henüz opu olmadım.opudan önce ovitrelle tercih etmiyoruz dedi doktorum taze transfer olmayacaksa eğer
Benim de taze transfer olmayacak, ovitrelle oldum ama. Diğer türlü nasıl oluyor pek bilmiyorum :)

Öğrenecegiz bakalım bugünde sordum ovitrelle kullanmıyoruz dondurulacak embriyolar için dedi büyük ihtimal gonapeptyl kullanacak

Back
X