Opu öncesi yumurtları çatlamayan veya çok büyüyen var mı?

cuucuuk

Denizlere çıkar sokaklar❤️🙏🏼
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
1.907
1.764
333
Ankara
Merhaba arkadaşlar iki negatif sonrası üçüncü denemeye başladık.benim rezervim az 5-6 yumurta ancak oluyor ama bu sefer opu da sadece üç tanesi çatlamış diğerleri çatlamadığı için toplanamadı.bir embriyo oluştu Blast öyle olunca havuza karar verdik bu hafta yine opu var yarın muhtemelen son günüm çünkü son kontrolde 18 mm di büyükler arkadakileri yetiştirmek için biraz daha bekledik inşallah bu sefer de erken çatlamazlar.(
İki sorum var
1.şu ana kadar hep 18 mm de çatlatma iğnesini oluyordum arkadakiler yetişmediğinden olgun az çıkıyordu ama bu sefer de arkadakiler yetişecek derken öndekiler çatlayacak diye korkuyorum muhtemelen yarın 20-21 mm olmuş olacaklar böyle bişey yaşayan oldu mu
2.son opuda sizce neden böyle olmuş olabilir daha öncekilerle aynı dozda ilaç yaptım böyle bişey başınıza geldi mi
Ay erken çatlayacak diye de korkuyorum çatlamayacak diye de yumurta az olunca o kadar kıymetliler ki(

Merhaba amh değeriniz kac acaba bugun bende catlatma ignesi olucam en büyük 21mm bnmde

Benim amh 1.43 ama kac tane toplamcak bakalım cok fazla yok benimde galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…