Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç yumurta toplanmıştı . Doktor 40 a yakın yumurta gördü haftaya opu işlemi var acaba bana kaç adet bekletirMerhabalar
Yumurta toplama işleminden sonra ikinci adet ne zaman olunuyor? OPU dan sonra erken adet oldum şimdi adet zamanım geldi ama adet olmadım daha..
Benimde öyle geç olmustuBen opu dan 5 gün sonra oldum amasadece bir gün sürdü ara kanama gıbıydı doktor normal dedı simdi transfer ıcın ıkıncı adetımı beklıyoruz ama 4 gun gectı sanırım ıkıncı adet gec oluyormus herkesın oyle mı oldu
Kaç gün sonraydı acaba hatırlıyor musunuzBenimde öyle geç olmustu
4 gün geç kalmıştı. Doktora gittim. Kendiliğinden gelmesini bekleyelim dedi ve 4 gün sonra da geldi. 8 gün sonraydıKaç gün sonraydı acaba hatırlıyor musunuz
Tesekkur ederım4 gün geç kalmıştı. Doktora gittim. Kendiliğinden gelmesini bekleyelim dedi ve 4 gün sonra da geldi. 8 gün sonraydı
Evet geç olunuyor biraz , benim deBen opu dan 5 gün sonra oldum amasadece bir gün sürdü ara kanama gıbıydı doktor normal dedı simdi transfer ıcın ıkıncı adetımı beklıyoruz ama 4 gun gectı sanırım ıkıncı adet gec oluyormus herkesın oyle mı oldu
Cok saolunİkinci adet benim de geç oldu endişe etmeyin vücut kendini ancak toparlıyor kolay değil inanılmaz hormon yükleniyoruz gecikmesi çok normal
Cok saolunEvet geç olunuyor biraz , benim de
gec gelmişdi 5 gün
Aklıma takılan soru var opudan sonra olan adeti 1 alıyoruz diğer ayı 2 olarak alıp 2. Adetle ile birlikte mi başlanıyor?
Opudan sonra İlk adet ne zaman olunuyor birde ben transfer için embriyolog dan bilgi aldığım gün ilk adetimde transfer olsam olurmu dedim olur dediSöyle anlatım OPU dan sonraki adetle yani 1.adetle Doğum kontrol hapı ile başlıcaktim 21 gün onu içicekten sonra bitince adet olunuyor yine 2.adet olarak sayılıyo o zaman estrofem ile baslaniliyor rahim hazırlığına,
ama ben OPU dan sonra adet olunca doğum kontrol hapını unutdum içmeye ve bu yüzden ikinci adetimi beklemek zorunda kaldım ikinci adet olunca 21 gün kullandım doğum kontrol hapı ve bitince yine 3.adet oldum ve estrofem kullanmaya başladım bendeki durum böyle ki bilemem başka hastalarda nasıl oluyor herkese ayrı bi tedavi uyguluyorlar.
Bu arada benim donmus embriyo transferi olcak 5Gün :)
Ben OPU dan sonra 4 gün içinde adet oldum, ilk adetle de yapanlar var evetOpudan sonra İlk adet ne zaman olunuyor birde ben transfer için embriyolog dan bilgi aldığım gün ilk adetimde transfer olsam olurmu dedim olur dedi