Opu sonrası 2. Adet

smaklig

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2025
118
24
13
34
Merhaba herkese.
Ben 3 eylül’de opu oldum ve ondan sonraki adetim 14 Eylül de normal döngümde oldu. Bi kaç gün önce olurum genelde ve hiç sekmez, şimdi yarın adet günüm ve hiç olacak gibi değilim. Opu sonrası 2. Adeti gecikenler var mı? Ve ne kadar gecikti?

5 gün gecikti benim de

Merhabalar opu sonrası 2. Regl bende 16 gün gecikti

Aynı gün Opu olmuşuz. 2. Regl 4 gün gecikti ve hiç olacakmış gibi değilim bakalım ne kadar gecikecek daha

Aynı gün Opu olmuşuz. 2. Regl 4 gün gecikti ve hiç olacakmış gibi değilim bakalım ne kadar gecikecek daha
Merhaba benim 1 hafta gecikti ve şuan transfer sürecine girdim :) inşallah sizin de hemen olur ve hayırlısı olur hakkınızda

Birden regl oluyorsunuz. Ben normalde anlarım olacağımı ama bu ay öyle değildi. Doktor normal olduğunu söyledi. Bi sabah uyandığımda olmuştum. Ama muhtemelen stres ya da rahim anca toplarlandı. Olduktan sonra aşırı rahatladım

6. Günde oldum aniden :) bugün 3. Gün doktora gittim estrofem başlattı

Evet evet. Farklı bi protokol sanırım. Herkesin çok farklı şaşırdım ilk ama doğal döngüyü yakalamak içinmiş. Sonrasında progestan verecek 5 gün.
Seninki doğal siklus o zaman benimki yapay siklus ilerliyoruz sorun çıkmazsa 2 gafta sonra transfer inşallah

Evet 5. Gün embiriyosu. Ama işte yumurtlamam bu ay ne zaman olur onu bilmiyorum. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda. Ama 15-18 gün arası bence toplamda
Döngün kaç gün ona bakarak ortalama olarak hesaplayabilirsin. Reglin kaçıncı günündesin

Benimde 2. Regl 29 u gibi bekliyorum.bakalım zamanında gelecek mi? Gününde gelenler var diye de duydum ama geneli gecikmiş heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…