Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 gün gecikti benim deMerhaba herkese.
Ben 3 eylül’de opu oldum ve ondan sonraki adetim 14 Eylül de normal döngümde oldu. Bi kaç gün önce olurum genelde ve hiç sekmez, şimdi yarın adet günüm ve hiç olacak gibi değilim. Opu sonrası 2. Adeti gecikenler var mı? Ve ne kadar gecikti?
Siz transfer oldunuz mu5 gün gecikti benim de
Merhabalar opu sonrası 2. Regl bende 16 gün geciktiMerhaba herkese.
Ben 3 eylül’de opu oldum ve ondan sonraki adetim 14 Eylül de normal döngümde oldu. Bi kaç gün önce olurum genelde ve hiç sekmez, şimdi yarın adet günüm ve hiç olacak gibi değilim. Opu sonrası 2. Adeti gecikenler var mı? Ve ne kadar gecikti?
yok henüz olmadım transfer hazırlık aşamasındayım belli değil daha tarihim5 gün gecikti benim de
Aynı gün Opu olmuşuz. 2. Regl 4 gün gecikti ve hiç olacakmış gibi değilim bakalım ne kadar gecikecek dahaMerhaba herkese.
Merhaba benim 1 hafta gecikti ve şuan transfer sürecine girdim :) inşallah sizin de hemen olur ve hayırlısı olur hakkınızdaAynı gün Opu olmuşuz. 2. Regl 4 gün gecikti ve hiç olacakmış gibi değilim bakalım ne kadar gecikecek daha
Birden regl oluyorsunuz. Ben normalde anlarım olacağımı ama bu ay öyle değildi. Doktor normal olduğunu söyledi. Bi sabah uyandığımda olmuştum. Ama muhtemelen stres ya da rahim anca toplarlandı. Olduktan sonra aşırı rahatladımAynı gün Opu olmuşuz. 2. Regl 4 gün gecikti ve hiç olacakmış gibi değilim bakalım ne kadar gecikecek daha
6. Günde oldum aniden :) bugün 3. Gün doktora gittim estrofem başlattıBirden regl oluyorsunuz. Ben normalde anlarım olacağımı ama bu ay öyle değildi. Doktor normal olduğunu söyledi. Bi sabah uyandığımda olmuştum. Ama muhtemelen stres ya da rahim anca toplarlandı. Olduktan sonra aşırı rahatladım
Ben gonalf vurulmaya başladım düşük doz. Sonra yine çatlatma iğnesi. Daha hızlı oluyor sanırım böyle6. Günde oldum aniden :) bugün 3. Gün doktora gittim estrofem başlattı
Transfere hazırlık mı bunları verdiBen gonalf vurulmaya başladım düşük doz. Sonra yine çatlatma iğnesi. Daha hızlı oluyor sanırım böyle
Evet evet. Farklı bi protokol sanırım. Herkesin çok farklı şaşırdım ilk ama doğal döngüyü yakalamak içinmiş. Sonrasında progestan verecek 5 gün.Transfere hazırlık mı bunları verdi
Seninki doğal siklus o zaman benimki yapay siklus ilerliyoruz sorun çıkmazsa 2 gafta sonra transfer inşallahEvet evet. Farklı bi protokol sanırım. Herkesin çok farklı şaşırdım ilk ama doğal döngüyü yakalamak içinmiş. Sonrasında progestan verecek 5 gün.
Evet. Benim ne zaman olur bilmiyorum. Heyecanlıyım :)Seninki doğal siklus o zaman benimki yapay siklus ilerliyoruz sorun çıkmazsa 2 gafta sonra transfer inşallah
Yumurtlama gününden 5 gün sonra olur eğer 5. Günde dondurulduysaEvet. Benim ne zaman olur bilmiyorum. Heyecanlıyım :)
Evet 5. Gün embiriyosu. Ama işte yumurtlamam bu ay ne zaman olur onu bilmiyorum. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda. Ama 15-18 gün arası bence toplamdaYumurtlama gününden 5 gün sonra olur eğer 5. Günde dondurulduysa
Döngün kaç gün ona bakarak ortalama olarak hesaplayabilirsin. Reglin kaçıncı günündesinEvet 5. Gün embiriyosu. Ama işte yumurtlamam bu ay ne zaman olur onu bilmiyorum. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda. Ama 15-18 gün arası bence toplamda
Reglim 3-4 gün sürüyor. 21 Ekim bitti diyebilirizDöngün kaç gün ona bakarak ortalama olarak hesaplayabilirsin. Reglin kaçıncı günündesin