Merhaba elinizde gonalf kaldımi acabaSelam kızlar,
Benim 12 ocak yumurta toplamam oldu.
17 ocak gibi adet oldum.
Doktor yumurta toplama sonrası ilk adetin düzensiz olması normal dedi.
Bu ay adetimle birlikte transfer sürecine gireceğiz.
Peki bu ikinci adet normal döngüye göremi oluyor yoksa daha kısa veya uzunmu sürüyor?
Yaşayan hanımlar deneyimleriniz nasıl?
Merhaba elinizde gonalf kaldımi acaba
Hayırlısı olsun tsk ederimMaalesef. Yurtdışında yaşıyorum. Kalanı getiremeyeceğim için klinikte bırakmıştım. Onlar ücretten düştüler.
Merhaba elinizde gonalf kaldımi acaba
Merhaba,
Ben de sizinle aynı durumdayım. Opu sonrası adetim çok kısa sürede oldu. Transfer için adet bekliyorum. Bu adet normal döngüde mi olur yoksa gününde değişiklik olur mu ben de merak ediyorum.
Merhaba,
Ben de sizinle aynı durumdayım. Opu sonrası adetim çok kısa sürede oldu. Transfer için adet bekliyorum. Bu adet normal döngüde mi olur yoksa gününde değişiklik olur mu ben de merak ediyorum.
Kızlarr,
Opu sonrası ikinci adeti gecikenler oldumu?
İkinci adetimi bekliyorum transfer için ama maalesef gecikti ve gebe olmadığıma eminim yani.
Deneyimi olanlar yazabilirmi?
Adetiniz nekadar gecikti?
Merhaba,
Merhaba evet opudan sonra adet gecikiyorYani yazarsanız çok sevinirim
Merhaba evet opudan sonra adet gecikiyor
Opu sonrası gelen kanamayı baz almanız gerekiyor. Benim öyle oldu opu sonrasi kanama oldu. Ve o kanama adet tarihin oluyor 1-3 gün oynayabilir endişe etme
Olursunuz endişelenmeyinBende öyle yaptım işte 4 gün geçikince biraz endişelendim. Bir hafta daha bekleyeceğim bakalım. Teşekkür ederim
Olursunuz endişelenmeyin
Opudan sonra benim arkadaşıminda gecikti
Hatta soru açtım buraya o da adet olmadi diye
Normal günü ile gecti geçtiğinden 15 gün sonra oldu
Nasıl yani anlayamadım yardımcı olabilirmisiniz.opudan hemen sonra olan kanama mi adet oluyorMerhaba evet opudan sonra adet gecikiyor
Opu sonrası gelen kanamayı baz almanız gerekiyor. Benim öyle oldu opu sonrasi kanama oldu. Ve o kanama adet tarihin oluyor 1-3 gün oynayabilir endişe etme
Hayır opudan sonra gelen kanamayı baz alinNasıl yani anlayamadım yardımcı olabilirmisiniz.opudan hemen sonra olan kanama mi adet oluyor
Teşekkür ederim 12 gün sonra adet oldum ağrılı oldu bu sefer ilk gün yani bu ilk adet tarihi oluyor degilmiHayır opudan sonra gelen kanamayı baz alin
Yani o tarihi not alın
Bir sonra ki adetiniz o tarih civarında olacaktır.
Ben de yumurta toplama işleminden hemen sonra regl oldum ama ikinci reglim 38.gün olmuştu, normalde bir gün bile gecikmez. İkinci regl gecikiyor genelde.Selam kızlar,
Benim 12 ocak yumurta toplamam oldu.
17 ocak gibi adet oldum.
Doktor yumurta toplama sonrası ilk adetin düzensiz olması normal dedi.
Bu ay adetimle birlikte transfer sürecine gireceğiz.
Peki bu ikinci adet normal döngüye göremi oluyor yoksa daha kısa veya uzunmu sürüyor?
Yaşayan hanımlar deneyimleriniz nasıl?
Evet evet ben baya endişelendim gecikti diye ama nirşey olmadı. Transferim bile oldu pozitifi gördüm şükür.Ben de yumurta toplama işleminden hemen sonra regl oldum ama ikinci reglim 38.gün olmuştu, normalde bir gün bile gecikmez. İkinci regl gecikiyor genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?