Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Opu sonrasi yasakti bize en azindan 1 hafta, o surecte de regl olunuyor zatenSelam kizlar,
Sali gunu InsAllah opu olucam. Opudan kac gun sonra cinsel birliktelik olur? Bir de opudan sonra korunma gerekiyor mu?
Yasak değil cnm serbest dedi doktorSelam kizlar,
Sali gunu InsAllah opu olucam. Opudan kac gun sonra cinsel birliktelik olur? Bir de opudan sonra korunma gerekiyor mu?
O zaman mantiken agri yoksa beraberlik olur:))Ben 2 antibiyotik 1 fitil kullandım. Bana 10 gün yasak dediler ama 5. günden sonra yasağı bozdukağrılarım geçmişti ama geçmezse olmazdı. Ben fitil kullandığım için korundum fitil bitine kadar sonra korunmayı bıraktım.
Yani sonuçta antibiyotik kullanıyoruz. Ben 5 gün sonunda anca iyileştim onu zaten anlıyorsunuz. Eğer içiniz rahat etsin isterseniz korunun enfeksiyon riskine karşıO zaman mantiken agri yoksa beraberlik olur:))
Beni sadece ilgilendiren konu yumurtaligim icin mi zarar olur yoksa enfeksion icin mi dediginiz gibi. Eger mesele enfeksion ise korunma yolu ile olur bence beraberlik:)Yani sonuçta antibiyotik kullanıyoruz. Ben 5 gün sonunda anca iyileştim onu zaten anlıyorsunuz. Eğer içiniz rahat etsin isterseniz korunun enfeksiyon riskine karşı
Taze transfer yapılmayacaksa sorun yok bence dediğim gibi ben 10 gün beklemedim. 5. gün lekelenmem de ağrılarım da geçmişti zatenBeni sadece ilgilendiren konu yumurtaligim icin mi zarar olur yoksa enfeksion icin mi dediginiz gibi. Eger mesele enfeksion ise korunma yolu ile olur bence beraberlik:)
Hayir yok yapilmayacak. 5-6 ay sonra yapmayi dusunuyorumTaze transfer yapılmayacaksa sorun yok bence dediğim gibi ben 10 gün beklemedim. 5. gün lekelenmem de ağrılarım da geçmişti zaten
Evet bı kac gun gerekıyo çünkü enfeksiyon kapma riskin varSelam kizlar,
Simdi kenardan okuyunca insan dusunuyor 1 hafta neki duramiyirlar falan diye) ama esimle 1 aydan fazladir beraber degiliz. Yurtdisinda tedavimi aldigim icin ayri dusduk) ondan merak ettim ben de)Böyle konulara yazmayı sevmiyorum aslında ama sana yazayım benim doktorum regl olana kadar kesinlikle ilişki olmasin demisti benim bir tüpümde geçiş zaten sıkıntılı olduğu icin risk almak istemedim doktorumu dinledim![]()
Ay yok öyle düşünmedim tabikiSimdi kenardan okuyunca insan dusunuyor 1 hafta neki duramiyirlar falan diye) ama esimle 1 aydan fazladir beraber degiliz. Yurtdisinda tedavimi aldigim icin ayri dusduk) ondan merak ettim ben de)
Sormasi ayip ama Neden olmuyo?Ay yok öyle düşünmedim tabikihaklısın insan eşini özlüyo bu sürecte biliyorum. Benim tüp bebekle bile olmadığı icin bari tüplerim sağlam kalsın belki daha sonra bi mucizeyle kendiliginden olur diye düsündüm
Embriyolarim 5.güne gelemiyor. 20 yumurtadan 1 tane 5.gün olustu transfer oldum tuttu fakat kalbi durdu diger 3 transferim tutmadı. Vitaminle kullandım saglikli beslendim yine de olmadiSormasi ayip ama Neden olmuyo?
Pgt hic yaptirdiniz mi peki?Embriyolarim 5.güne gelemiyor. 20 yumurtadan 1 tane 5.gün olustu transfer oldum tuttu fakat kalbi durdu diger 3 transferim tutmadı. Vitaminle kullandım saglikli beslendim yine de olmadi
Son denemeleri sehir hastanesinde yaptirdim burda pgt yapilmiyormus ileride tekrar tüp bebek dusunursem iyi bir merkezde baslayip pgt isteyecegim ama pgt ye gidecek embriyom olusursa tabiPgt hic yaptirdiniz mi peki?