Opu sonrası hamilelik?

merakettiklerim123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
386
117
23
Merhaba kızlar.

Yumurtalarım önlü arkalı gittiği için 10 gün arayla 2 kez opu oldum. İlişki yasağı da yoktu. Son opuyu 1 hafta önce oldum; reglim geldi ve geçiyor bile. Göğüslerimde müthiş bir şişme ve hassasiyet var.

Opu olup da hamile kalan var mı?

Merhaba kızlar.

Yumurtalarım önlü arkalı gittiği için 10 gün arayla 2 kez opu oldum. İlişki yasağı da yoktu. Son opuyu 1 hafta önce oldum; reglim geldi ve geçiyor bile. Göğüslerimde müthiş bir şişme ve hassasiyet var.

opu sonrası adet gecikmesi normal zaten en verimli yumurtaları topladıklarından döllenme ihtimali de yok denecek kadar az ve yumurta olmadıgı icin de miladını dolduran yumurtaları adet yoluyla atamıyosunuz haliyle gecikmesi de ondan

Merhaba kızlar.

Opudan sonra gecikme oluyor. Birçok kişi yaşamış burada okumuştum.

Merhaba kızlar.

Merhaba, opu sonrası regli gecikmesi veya erken olması olabiliyor. Yumurtalarınızın hepsini toplamışlardır zaten. Emin olmak istiyorsanız birkaç gün daha bekleyip test yaptırabilirsiniz.

Back
X