Opu sonrası karında şişkinlik

sedoskoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
1.015
907
73
Kizlar selam Perşembe günü opu oldum 13 yumurta toplandı, ağrım sızım vs olmadı hiç şükür hala da yok ama karnım kocaman sanki hamile gibi, opu sonrası kontrole de cagirmadi doktor ohss olabilir mi yada bu durum normal mi ne zaman geçer bol su içiyorum spor yapiyorum ama gecmiyo

Yoğun ilaç kullanıyorsunuz karın şişliği en basit yan etkilerden biri, normal yani. Ohss olsaydınız semptomlarınız çok daha ağır olurdu. Adetle beraber geçiyor genelde.

Kizlar selam Perşembe günü opu oldum 13 yumurta toplandı, ağrım sızım vs olmadı hiç şükür hala da yok ama karnım kocaman sanki hamile gibi, opu sonrası kontrole de cagirmadi doktor ohss olabilir mi yada bu durum normal mi ne zaman geçer bol su içiyorum spor yapiyorum ama gecmiyo
Hafif ohss sendromu olma ihtimali yüksek, ben taze transfer olmuştum, HCG de yükseliyordu, ama şişlik hissim başladı, doktora gittim ohss başlamış dedi. Sadece 8 yumurta toplanmıştı, HCG artışı ve ovitrelle tetiklemiştir dendi. Tam 3 hafta sürdü toparlanması. Tavsiyem bir kadın doğumcuya kontrol ettirmeniz 🙏

Transfer olmadım ovitrellede vurulmadim,
işin garip yanı aynı odada olduğum diğer kıza pazartesi kontrole gel dedi bana birşey demedi birtane antibiyotik verdi sadece
Hafif ohss sendromu olma ihtimali yüksek, ben taze transfer olmuştum, HCG de yükseliyordu, ama şişlik hissim başladı, doktora gittim ohss başlamış dedi. Sadece 8 yumurta toplanmıştı, HCG artışı ve ovitrelle tetiklemiştir dendi. Tam 3 hafta sürdü toparlanması. Tavsiyem bir kadın doğumcuya kontrol ettirmeniz 🙏

Yoğun ilaç kullanıyorsunuz karın şişliği en basit yan etkilerden biri, normal yani. Ohss olsaydınız semptomlarınız çok daha ağır olurdu. Adetle beraber geçiyor genelde.
Aslında bende öyle düşünüyorum çünkü başka hiçbir şikayetim yok hazımsızlık yada rahatsızlık hissi de vermiyor sadece dışardan görünen bariz kocaman karnım var

Şimdi nasılsınız?
sedoskoo sedoskoo

Ben de pazartesi opu oldun o günden beri 9 aylık hamile gibi hissediyırum kendimi. 2 defadır serum veriyorlar. Geceleri lavman yapıyorum. Çok sinirliyim gerçekten şişlikten yemek yemeyi bırakın 3 yudum suda tıkanıyorum :( ne zaman geçiyor bu his.

Benim opudan sonraki gun siskinligim basladi. Hala gecikmiyor. Ama dayanilmaz degil. Kalkip otururken agriyor yatarken donerken agriyor ben de dikkat ediyorum. Yarindan yurumeye baslayacagim , yemege de dikkat edicem belki gecer
Opu gunum sali gunuydu

Back
X