Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korunma önerilir opu sonrası ama sanırım siz korunmadiniz. Bence hamilelik olmaz zaten bütün yumurtaları topluyorlar. Büyük ihtimal regl sokulmeye çalışıyor13 gun once opu oldum, dunden beri kahverengi lekelenmem var karnim agriyor ara ara ama regl gelmiyor, goguslerimde asiri sisti. Acaba opu olup kendiliginden hamile kalma durumu olur mu :)
Arkadan gelen 6-7 yumurtam daha vardi doktorum ilk topladiklari iyi cikinca tekrar toplamadi onlari. Korunmada onermediKorunma önerilir opu sonrası ama sanırım siz korunmadiniz. Bence hamilelik olmaz zaten bütün yumurtaları topluyorlar. Büyük ihtimal regl sokulmeye çalışıyor
Tum yumurtalarim ayni anda buyumedi. Arkadan gelen 6-7 olgun yumurtam daha vardi, ilk toplananlar iyi cikinca tekrar toplama yapmadi doktorumYumurta toplattığınız ay gebe kalmanız imkansız mantıken.
Doktorunuz henüz şu kadar yumurtaniz var diye belirtti mi? Benimde 11 olgun yumurtam vardı fakat 19 yumurta topladilar. Yani bütün yumurtalarımi toplamıştı doktorArkadan gelen 6-7 yumurtam daha vardi doktorum ilk topladiklari iyi cikinca tekrar toplamadi onlari. Korunmada onermedi
Benim 12-14 yumurta gozukuyordu 5 i olgundu onlari topladi. Sonra embriyolarin durumuna bakip gerekirse kalani toplariz dedi ama gerek kalmadi. En son kontrolumde opudan sonra 6-7 olgun yumurta gozukuyordu. Ama 5.gune giden embriyolarim olusunca tekrar toplamadi. Zaten opudan sonra cok kotu oldum bir ara, kalan buyuyen yumurtalar rahatsiz ettiDoktorunuz henüz şu kadar yumurtaniz var diye belirtti mi? Benimde 11 olgun yumurtam vardı fakat 19 yumurta topladilar. Yani bütün yumurtalarımi toplamıştı doktor
Sizinki daha tehlikeli bu durumda çoğul gebelik ihtimaliniz var kesinlikle korunmaniz gerekirdi doktor söylemeyi unuttu sanırım. Hakkınızda hayırlısı olsunBenim 12-14 yumurta gozukuyordu 5 i olgundu onlari topladi. Sonra embriyolarin durumuna bakip gerekirse kalani toplariz dedi ama gerek kalmadi. En son kontrolumde opudan sonra 6-7 olgun yumurta gozukuyordu. Ama 5.gune giden embriyolarim olusunca tekrar toplamadi. Zaten opudan sonra cok kotu oldum bir ara, kalan buyuyen yumurtalar rahatsiz etti
Merhaba regl oldunuzmu acaba benimde 12.gunum hala olamadim13 gun once opu oldum, dunden beri kahverengi lekelenmem var karnim agriyor ara ara ama regl gelmiyor, goguslerimde asiri sisti. Acaba opu olup kendiliginden hamile kalma durumu olur mu :)
Hayir hala olamadim malesef, 3-4 gun lekelenmem oldu ve bitti.Merhaba regl oldunuzmu acaba benimde 12.gunum hala olamadim
Doktorunuz sokturmesi için bir şey verdimiHayir hala olamadim malesef, 3-4 gun lekelenmem oldu ve bitti.
Opu sonrası korunma tavsiye ediyorlar genelde. Ortalama 15 gün sonra adet görülüyor. Yumurtalar alındığı için kanın rengi koyulaşmış olabilir belki adet olmuşsunuzdur ya da olmak üzeresinizdir. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah13 gun once opu oldum, dunden beri kahverengi lekelenmem var karnim agriyor ara ara ama regl gelmiyor, goguslerimde asiri sisti. Acaba opu olup kendiliginden hamile kalma durumu olur mu :)