Opu sonrası regl kızlar bakar mısınız ?

tupbebek1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2023
223
112
33
31
Herkese Merhaba ,
10 gün önce opu oldum ve yumurtalar boş çıktı. Geriden gelen 2 Folikül vardı takip edelim demiştik. Bugün kontrolüm vardı ve toplanan foliküller kistik bir görüntü ile duruyordu. 2 Folikül de istenilen seviye büyümedi. Akşam regl oldum. Regl de tekrar başlayalım demiştik tedaviye ama bu kist gibi duran foliküller hemen 1-2 günde atılır mı arkadaşlar . Çünkü daha sabah muayene olmuştum. Daha önce böyle bir tecrübesi olan var mı ?

Herkese Merhaba ,
10 gün önce opu oldum ve yumurtalar boş çıktı. Geriden gelen 2 Folikül vardı takip edelim demiştik. Bugün kontrolüm vardı ve toplanan foliküller kistik bir görüntü ile duruyordu. 2 Folikül de istenilen seviye büyümedi. Akşam regl oldum. Regl de tekrar başlayalım demiştik tedaviye ama bu kist gibi duran foliküller hemen 1-2 günde atılır mı arkadaşlar . Çünkü daha sabah muayene olmuştum. Daha önce böyle bir tecrübesi olan var mı ?
Onu ancak doktor bilebilir bence,burda kim ne dese de sen doktoruna danış ❤ bu süreç hassas zor bir süreç maddi manevi,kafanı hiç karıştırma derim.
Ama atılabilir de olmazsa doktor bir çaresini söyler sakın üzülme ve pes etme morelini bozma. Bende 25 yaşında tüp bebek hastasıyım 🫶🏻 bir gün buraya anne olacağımızı yazacağız inşallah

İnşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırız ♥️😊 yarın arayacağım bakalım. Çok değişik süreçler.

Herkese Merhaba ,
Genelde adetle birlikte atılıyor ..ama nadir de olsa atilmayan olablir ..doktorunuz muayne esnasinda doğru bilgiyi verir

Back
X