Opu sonrası regl

Olderveolur000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
286
103
103
32
Merhaba hanımlar Şubat ayında yumurta toplama işlemi sonrası tedavim yumurtaların boş çıkması ile iptal edildi. Opu dan 10 gün sonra regl oldum. Ve ondan bir ay sonra tekrar normal döngüm de regl oldum fakat sadece bir gün sürdü böyle olan var mı acaba ?

bende opu sonrası ilk regl süresinde ancak 2.si 4 gün gecikti doktorda 15 güne kadar gecikme olabilir dedi

Merhaba hanımlar Şubat ayında yumurta toplama işlemi sonrası tedavim yumurtaların boş çıkması ile iptal edildi. Opu dan 10 gün sonra regl oldum. Ve ondan bir ay sonra tekrar normal döngüm de regl oldum fakat sadece bir gün sürdü böyle olan var mı acaba ?
Geçmiş olsun. Boş çıkmasının sebebi nedir

Bende yarın opu olucam zor bı işlem mi
Korkmayın inşallah kolay geçer.
Anestezi almış olacaksınız zaten uyandığınızda da çok hafif bir sancı ama adet sancısı kadar bile değil yani bende öyle olmuştu. 2 hafta oldu ben olalı, hemşire ağrı kesici serum takalım demişti istememiştim öyle zor değil :)

Korkmayın inşallah kolay geçer.
Anestezi almış olacaksınız zaten uyandığınızda da çok hafif bir sancı ama adet sancısı kadar bile değil yani bende öyle olmuştu. 2 hafta oldu ben olalı, hemşire ağrı kesici serum takalım demişti istememiştim öyle zor değil :)
Hadi inşallah teşekkür ederim cevap verdiğiniz için🧡

Bende yarın opu olucam zor bı işlem mi
Opu zor işlem değil anestezi altında oluyorsun canım bende 9 nisanda oldum ama önemli olan işlemden sonrası benim işlemden sonra çok fazla ağrım oldu ama nedeni çok yumurtamın olmasıydı çok şükür atlattım ama bence ağrı kişiden kişiye değişiyor hayırlı olsun 😇

Kizlar benimde gecen cumartesi yumurtalarim toplandi 6. Gunde regl oldum doktor erken ya da gec olabilir korkmayn dedi :)
Ben daha olamadım ya bi an önce olurum bende inşallah bugün tam 9 gün oldu hala ses yok ilk başlarda lekelenmem çok oldu ama bir türlü hastalanamadım 🥺

Adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor ben uyandığımda hemşireye ağrıyor falan demiştim meğer anesteziden uyanma stresinden öyle hissetmişim uyandıktan 15 dk sonra o ağrı da geçti

Back
X