Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün cimsel perhiz işe ilgili bi şey söylemedilerBende 11. Gün olmuşum
Kaç yumurtanız toplandı. Ben ilk kez yapıyorum, hiçbir muayenede yumurta sayısı belirtmedi doktor. Sadece hemşireye boyutlarını yazdırmıştı. Ben de sormaya korkuyorum, aksi bi şey olmasından korktuğum için.Ben de11. Gün opu oldum (dün) bugün arayan olmadı embriyo oluştu mu kaç adet oluştu bilmiyorum
Kuzum sor kesinlikle yoksa hep aklında soru işareti kalır. Söylediler tabi opu gününden önce en az 3 en fazla 5 gün dediler. Mesela ben sayısını milimini bile sordum nitekim ilk aradıklarında 7 yumurtaya işlem yaptık dediler daha sonra ben irdeleyince aslında 14 yumurtanın hepsine işlem yaptık ama zaten 7 si kaliteliydi 7 sinden beklentimiz vardı dediler böylelikle anladım ki yumurta kalitesinidaha çok arttırmalıyım3 gün cimsel perhiz işe ilgili bi şey söylemediler
Kaç yumurtanız toplandı. Ben ilk kez yapıyorum, hiçbir muayenede yumurta sayısı belirtmedi doktor. Sadece hemşireye boyutlarını yazdırmıştı. Ben de sormaya korkuyorum, aksi bi şey olmasından korktuğum için.
Benim artık yarın 11. Gün sanırım belli olacak. Ben hemşireye sormuştum yanındaki, yumurta sayısı söylemiyoruz bu aşamada demişti. Üstelemedim.Kuzum sor kesinlikle yoksa hep aklında soru işareti kalır. Söylediler tabi opu gününden önce en az 3 en fazla 5 gün dediler. Mesela ben sayısını milimini bile sordum nitekim ilk aradıklarında 7 yumurtaya işlem yaptık dediler daha sonra ben irdeleyince aslında 14 yumurtanın hepsine işlem yaptık ama zaten 7 si kaliteliydi 7 sinden beklentimiz vardı dediler böylelikle anladım ki yumurta kalitesinidaha çok arttırmalıyım
Çok haklısın benim çatladı 1 i mesela ki zaten ben hissettim onu opu sabahı iki büklüm gittim hastaneye resmen yürümekte zorlanıyordum. Her insanın mizacı farklıdır Ben şahsen ne kadar bilirsem o kadar rahat hissediyorum ama bilmemek bazen gerçekten daha iyi olabiliyor. Sen akışına bırak çünkü korksanda korkmasan da iş olacağına varıyor.Benim artık yarın 11. Gün sanırım belli olacak. Ben hemşireye sormuştum yanındaki yumurta sayısı söylemiyorum bu aşamada demişti. Üstelemedim.
Bugün artık göğüs ağrım olmaya başladı ve kasıklarım batıyor yürürken inşallah aksi bi durum olmaz. Ben de yumurtanın çatlamasından korkuyorum. Doktor yumurta erken çatlamasın diye oxotide verdi ama insan yine de korkuyor.
Evet haklısın. 3 gün önce 20 ml bi yumurtam vardı en büyük, belki o olabilir diye düşündüm. Korkunç bi ağrım yok, karnım şiş ve göğüs ağrım var. Yarın inşallah güzel şeyler söylenir.Çok haklısın benim çatladı 1 i mesela ki zaten ben hissettim onu opu sabahı iki büklüm gittim hastaneye resmen yürümekte zorlanıyordum. Her insanın mizacı farklıdır Ben şahsen ne kadar bilirsem o kadar rahat hissediyorum ama bilmemek bazen gerçekten daha iyi olabiliyor. Sen akışına bırak çünkü korksanda korkmasan da iş olacağına varıyor.
İnşallah canım inanıyorum ki güzel sonuçlar alacaksın embriyolar gelişecek ve bir bakmışsın tontiş elli minnoş yanaklı bir bebiş uyuyor yanında. Senin için güzel dileklerimi sunuyorumEvet haklısın. 3 gün önce 20 ml bi yumurtam vardı en büyük, belki o olabilir diye düşündüm. Korkunç bi ağrım yok, karnım şiş ve göğüs ağrım var. Yarın inşallah güzel şeyler söylenir.![]()
Çok teşekkür ederim. Görüşmek üzereİnşallah canım inanıyorum ki güzel sonuçlar alacaksın embriyolar gelişecek ve bir bakmışsın tontiş elli minnoş yanaklı bir bebiş uyuyor yanında. Senin için güzel dileklerimi sunuyorum![]()
Bende 13.gün oldum. Merak ettiginiz herşeyi sorun ben öyle yapmıştımMerhaba, yumurta büyütme sürecindeyim şuan, kaçıncı gün opu oldunuz. Pazartesi 10 günüm, ne zaman toplanır tahmini. Aksi bi durumdan çok korkuyorum. Doktora şuana kadar her şey normal dedi hep.
İnşallah canım inanıyorum ki güzel sonuçlar alacaksın embriyolar gelişecek ve bir bakmışsın tontiş elli minnoş yanaklı bir bebiş uyuyor yanında. Senin için güzel dileklerimi sunuyorum
merhaba. İnşallah teşekkür ederim. Sonra hemen adet oldunuz muBende 13.gün oldum. Merak ettiginiz herşeyi sorun ben öyle yapmıştıminşallah pozitif sonuç alırsınız
Hadi inşallah. Benim de öyle olacak inşallah. 2. Regl zamanında mı oldu. Genelde herkesin gecikmişEvet 6.gün olmuştumdaha sonra bir kez daha regl oldum transfer hazırlığındayım şuan
Hayır zamanında olmadı maalesef gecikti 19 gün kadar. Ama doktor söktürücü kullanmamı istemedi bekledim o yüzden kendiliğinden 19.gün olduHadi inşallah. Benim de öyle olacak inşallah. 2. Regl zamanında mı oldu. Genelde herkesin gecikmiş
Tamamdır teşekkürler ederim. Benim de çarş opu olacak, kontrolden geldim. Her şey yolunca gitsin inşallahHayır zamanında olmadı maalesef gecikti 19 gün kadar. Ama doktor söktürücü kullanmamı istemedi bekledim o yüzden kendiliğinden 19.gün oldu
Bol bol embriyolarnız olsun inşallahTamamdır teşekkürler ederim. Benim de çarş opu olacak, kontrolden geldim. Her şey yolunca gitsin inşallah
Ben 34 yaşındayım. Değerlerim vs hepsi normaldi 2 yıldır. Amh filan hepsi. Eşimde de bi sorun yok. İlk 1 yıl normal denedik, sonra yumurta takibi akabinde 2 kez aşılama oldum. Olmadı. Hiç hamile kalamadım bu süreçte. Artık süreç yıpratmaya başladı, normal hayatıma devam edemiyordum düşünmekten. Sonra geçen ay bahçeciye gittik süreç başlamış oldu.Bol bol embriyolarnız olsun inşallahbende kontrolden geldim haftaya gidicem transfer günüm belli olacak tahmini Eylül ortası dedi doktorum. Sizin süreç nasıl gidiyor
Sürecimiz aynı bende az önce çatlatma iğnesi oldum Çarşamba toplama olacak 2 Regl sonra da transfer inşallah Hsg çektirdiniz miBen 34 yaşındayım. Değerlerim vs hepsi normaldi 2 yıldır. Amh filan hepsi. Eşimde de bi sorun yok. İlk 1 yıl normal denedik, sonra yumurta takibi akabinde 2 kez aşılama oldum. Olmadı. Hiç hamile kalamadım bu süreçte. Artık süreç yıpratmaya başladı, normal hayatıma devam edemiyordum düşünmekten. Sonra geçen ay bahçeciye gittik süreç başlamış oldu.
Benim çarş 13. Gün olacak. İlk başlarda yumurtam az gibi geldi gözüme, moralim bozulmasın diye sormadım. Sonra arkadan gelen küçükler büyüdü baya bugün ölçtü istenilen boyutta gibi. Kan sonucumu bekliyorum. Çarş toplama günü. Takip eden 2. Adetten sonra dondurulmuş transfer yapılacak. Bahçeci genel olarak böyleymiş. Biraz beklemek heyecanlı ama hayırlısıyla gelsin inşallah. Sizin nasıl?