OPU( yumurta toplama) korkuyorum

Petunya508

Velhâsıl-ı kelâm her şey nasip...🌼
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2021
645
831
33
Hanimlar tüp bebek tedavisindeyim. Bugun yumurtalarim 15-10 birim buyukluge ulasmis. Sanirim opu ya yaklastim. Cok mu agrili bir islem daha once hic anestezi almadim. Tecrubelerinize ihtiyacim var

Güncelleme:
Bugun(26 temmuz) opu oldum. Hic birsey gormedim. Uyudum uyandigimda odadaydim. Adet agrisindan fazlasini yasamadim.kanama bile olmadı. Hic korkulcak bir islem degil.sadece anesteziden dolayi bas donmesi yasadim o da 2 saat surmedi gecti

Son düzenleme:
Hanimlar tüp bebek tedavisindeyim. Bugun yumurtalarim 15-10 birim buyukluge ulasmis. Sanirim opu ya yaklastim. Cok mu agrili bir islem daha once hic anestezi almadim. Tecrubelerinize ihtiyacim var
Hiç korkma benden korkak insan yoktur. Bişey anlamıyorsun anesteziyi az veriyorlar işlemde on dk sürüyor. Eşim 15 dk oldu çıktın dedi şaşırmıştı bide ağrı kesici serum takıyorlar. Sonrasında adet ağrısı gibi ağrı oluyor. Birazda şişkinlik oluyor o kadar onlar da geçiyor sonra

Birkac yorum okudum. İcime korku girdi. Yanlislikla rast geldim daha dogrusu. İcimi ferahlattin canim sagol

Birkac yorum okudum. İcime korku girdi. Yanlislikla rast geldim daha dogrusu. İcimi ferahlattin canim sagol
Hiç korkma ben iğneden bile çok korkarım. Kan tutar beni düşün artık sen. Beni en zorlayan şey damar yolu açtırmak oldu çünkü ilk defa serum aldım. Onun dışında gerisi çok kolaydı. Anestezi alıyorsun ama öyle ameliyat olmuş gibi değil uyku da bi tatlı oluyor

Ya çok tatlisiniz. Bende cok korkak biriyim. Bugunde kontrolden gelince bi kotu olmustum ama gercekten cok rahatladim. İyiki yazmisim iyiki cevap verdiniz. Cok tesekur ederim

Ya çok tatlisiniz. Bende cok korkak biriyim. Bugunde kontrolden gelince bi kotu olmustum ama gercekten cok rahatladim. İyiki yazmisim iyiki cevap verdiniz. Cok tesekur ederim
Teşekkür ederim transferden de hiç korkma o hepsinden kolay ve heyecanlı zevkli oluyor inşallah rabbim sana da nasip eder

Bende anestezi almadım daha önce doktor kulağıma iyi uykular dedikten sonrasını hatırlamıyorum. Uyanması böyle uykunuzun en tatlı yerinde uyandırılırsınız ya o şekildeydi. Seslerden dolayı biraz aklım gitti ağlamıştım ama asla korkulu bir durum değil. Benden 28 adet toplanmıştı. Sancı yada sürekli ağrı gibi bir durum olmadı. Sadece oturup kalkarken hafif oluyor ilk gün, ertesi güne daha azalıyor

Tüp bebek tedavimin en sevdiğim kısmı yumurta toplanması... Ben çok ameliyat olduğum için, narkozu alıp o derin uykuya dalıp uyanınca hiç biryerinin kesilip biçilmemiş olması, ağrı sızı olmaması... Valla o uyku başka hiçbir uykuya benzemiyor... Bağımlısıyım bu arada transfer benim için tam tersi, kimsede ağrı olmuyor benim çok oluyor maalesef...

Tüp bebek tedavisinin en güzel kısmı bence yumurta toplama,birden uykuya dalıyorsunuz,uyanıyorsunuz hiçbirşey hissetmiyorsunuz,ben eve dönüşte tek başıma araba kullandım düşünün

Kızlar merhaba 22 temmuz da opu oldum 4 ağustota regl oldum daha reglime 10 gun var ve az once regl oldugumu gordum cok sasirdim suan doktorum regl olunca gel transfer planlancak demisti boyle birsey basina gelen oldumu neden erken geldi sizce reglim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…