- 24 Mart 2021
- 645
- 831
- 33
- Konu Sahibi Petunya508
-
Hiç korkma benden korkak insan yoktur. Bişey anlamıyorsun anesteziyi az veriyorlar işlemde on dk sürüyor. Eşim 15 dk oldu çıktın dedi şaşırmıştı bide ağrı kesici serum takıyorlar. Sonrasında adet ağrısı gibi ağrı oluyor. Birazda şişkinlik oluyor o kadar onlar da geçiyor sonraHanimlar tüp bebek tedavisindeyim. Bugun yumurtalarim 15-10 birim buyukluge ulasmis. Sanirim opu ya yaklastim. Cok mu agrili bir islem daha once hic anestezi almadim. Tecrubelerinize ihtiyacim var
Birkac yorum okudum. İcime korku girdi. Yanlislikla rast geldim daha dogrusu. İcimi ferahlattin canim sagolHiç korkma benden korkak insan yoktur. Bişey anlamıyorsun anesteziyi az veriyorlar işlemde on dk sürüyor. Eşim 15 dk oldu çıktın dedi şaşırmıştı bide ağrı kesici serum takıyorlar. Sonrasında adet ağrısı gibi ağrı oluyor. Birazda şişkinlik oluyor o kadar onlar da geçiyor sonra
Hiç korkma ben iğneden bile çok korkarım. Kan tutar beni düşün artık sen. Beni en zorlayan şey damar yolu açtırmak oldu çünkü ilk defa serum aldım. Onun dışında gerisi çok kolaydı. Anestezi alıyorsun ama öyle ameliyat olmuş gibi değil uyku da bi tatlı oluyorBirkac yorum okudum. İcime korku girdi. Yanlislikla rast geldim daha dogrusu. İcimi ferahlattin canim sagol
Ya çok tatlisiniz.Hiç korkma ben iğneden bile çok korkarım. Kan tutar beni düşün artık sen. Beni en zorlayan şey damar yolu açtırmak oldu çünkü ilk defa serum aldım. Onun dışında gerisi çok kolaydı. Anestezi alıyorsun ama öyle ameliyat olmuş gibi değil uyku da bi tatlı oluyor
Teşekkür ederimYa çok tatlisiniz.Bende cok korkak biriyim. Bugunde kontrolden gelince bi kotu olmustum ama gercekten cok rahatladim. İyiki yazmisim iyiki cevap verdiniz. Cok tesekur ederim
Amin insallah. Cok tesekurlerTeşekkür ederimtransferden de hiç korkma o hepsinden kolay ve heyecanlı zevkli oluyor inşallah rabbim sana da nasip eder
Bende anestezi almadım daha önce doktor kulağıma iyi uykular dedikten sonrasını hatırlamıyorum. Uyanması böyle uykunuzun en tatlı yerinde uyandırılırsınız ya o şekildeydi. Seslerden dolayı biraz aklım gitti ağlamıştım ama asla korkulu bir durum değil. Benden 28 adet toplanmıştı. Sancı yada sürekli ağrı gibi bir durum olmadı. Sadece oturup kalkarken hafif oluyor ilk gün, ertesi güne daha azalıyorHanimlar tüp bebek tedavisindeyim. Bugun yumurtalarim 15-10 birim buyukluge ulasmis. Sanirim opu ya yaklastim. Cok mu agrili bir islem daha once hic anestezi almadim. Tecrubelerinize ihtiyacim var
Tüp bebek tedavisinin en güzel kısmı bence yumurta toplama,birden uykuya dalıyorsunuz,uyanıyorsunuz hiçbirşey hissetmiyorsunuz,ben eve dönüşte tek başıma araba kullandım düşününHanimlar tüp bebek tedavisindeyim. Bugun yumurtalarim 15-10 birim buyukluge ulasmis. Sanirim opu ya yaklastim. Cok mu agrili bir islem daha once hic anestezi almadim. Tecrubelerinize ihtiyacim var
Anestezi uygunluğu için kan vermiştim 1 gün önce o kadarKızlar opudan önce kan tahlili yaptırdınızmı
Kızlar opudan önce kan tahlili yaptırdınızmı
Doktor hepsinin ortalama buyuklugune bakiyor benim de oyleydi en buyuk 20 18 16... Diye sayiyorduYumurta büyüklügü ortalama kac olmali bende 14 lük cok 19 ve 18 de var
2 birim olarak biliyorum canimInsallah sorun olmaz bir günde ne kadar büyüme olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?