Opu yumurta toplama yardim

Gittim canım çok şükür gitmiş kist o kadar rahatladım ki Allah ıma şükürler olsun. Antibiyotik estorefem coraspirin verdi.bide ayrıdan hep kullandıgım inofolikle glifor var :) haftaya gel dedi hadi hayırlısı olsun insallah. Sıkı denetime girdim artık yediklerimede dikkat etmeye basladım
Ayyy hadi gözün aydın canım darısı başıma :) transfer için ilaçlara başladın sen değil mi ?

Kızlar climara bant ne işe yarıyor kullanan var mı doktorum estrofem ve bu bantı yazdi

Ayyy hadi gözün aydın canım darısı başıma :) transfer için ilaçlara başladın sen değil mi ?
Basladim canim cok sukur. Hadi insallah senden de guzel haberler bekliyoruz

Kızlar yarin benim opu günüm .Dun ki e2 değerim 2155 di. Hormondanmidir nedir bir usuyorum bir terliyorum. Sanki biraz zor nefes aliyorum. Üstelik panik atagim var ve anesteziden nefret ederim.yillar once bir ameliyatta nefes kesintisi yasamistim ondan sonra hep anesteziden korkar oldum. Opuda doktor sedasyon verilcegeini soyledi. Allah askina nedir bu sedasyon nefesim kesilecek mi neler hissedecegim. Nezle olmam sonucu nefes almam iyice mi zor olacak. Bana bir el atin cok streese girdim

Kızlar yarin benim opu günüm .Dun ki e2 değerim 2155 di. Hormondanmidir nedir bir usuyorum bir terliyorum. Sanki biraz zor nefes aliyorum. Üstelik panik atagim var ve anesteziden nefret ederim.yillar once bir ameliyatta nefes kesintisi yasamistim ondan sonra hep anesteziden korkar oldum. Opuda doktor sedasyon verilcegeini soyledi. Allah askina nedir bu sedasyon nefesim kesilecek mi neler hissedecegim. Nezle olmam sonucu nefes almam iyice mi zor olacak. Bana bir el atin cok streese girdim

Merhaba. Sedasyon anestezide daha az ilaç veriliyormuş internette biraz bakindim. Üşüme terleme belki panik yaptığın içindir. Rahatlamaya çalış. Hastane ortaminda olacagin icin herhangi bir aksilik olmasi halinde hemen mudahale eder doktorlar öyle düşün. Tabii temennim her şeyin çok.iyi gitmesi senin adina. Inşallah her şey yolunda gider. Geçen yıldan beri bu yolda ne kadar uğraştığını hatırlıyorum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Inşallah bebeğine/bebeklerine kavuşursun.

Arkadaslar bilginiz olsun diye yasadıklarımı yazmak istiyorum tüm sayfaları tek tek okumustum nasıl oluyordiye bugün opu oldum 14 tane toplandı.Uyutularak hafif sedasyonla yapılıyor 10 dakika sürdü sonra 30 dakika sonra utandırıyolar ve sıfır ağrı asla Ağrı acı yok hiç korkmayın ben çok korkmustum ama inanılmaz rahat gecti istesem Öğleden sonra işe giderdim o kadar agrısız yani ayrıca bdn şehirdısınds yaptırdım işlemden iki saat donra yola çıkıp rahatca evime döndüm.korkmayın hiç

Back
X