• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opucuk emojisi atan erkek...

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
30
Arkadaşça konuşuyoruz bazen ilgili bazen soğuk. Hatta bir keresinde melek misin nesin diye iltifat etmişti. Dün de trip attı bana. Ben de gönlünü aldim o da gülücük ve kalpli öpücük emojisi göndermiş. Çok şaşırdım. Sizce arkadaşça mı yoksa bana ilgisi mi var?

Bazen insanın yanlışlıkla dokunduğu bile oluyor emojilere. Kalpli öpücük de hani öyle çok buram buram ilgi koktuğunu iddia edeceğimiz bir emoji değil bence. Kız erkek ortasında kalp duran emojiyi atmadığı sürece anlam yüklemeyin bence :rolleyes:

• Arkadaşça konuşuyoruz bazen ilgili bazen soğuk. Hatta bir keresinde melek misin nesin diye iltifat etmişti. Dün de trip attı bana. Ben de gönlünü aldim o da gülücük ve kalpli öpücük emojisi göndermiş. Çok şaşırdım. Sizce arkadaşça mı yoksa bana ilgisi mi var?
    Yani duygu olaylarini emojidir, triptir bu tarz seylere baglamamak gerek. Siz yazmadiginizda ne sıklıkta yazıyor. Biraz yazmayin bakalim tepkisi ne olacak ya da ne kadar zaman sonra yazacak.

Bazen insanın yanlışlıkla dokunduğu bile oluyor emojilere. Kalpli öpücük de hani öyle çok buram buram ilgi koktuğunu iddia edeceğimiz bir emoji değil bence. Kız erkek ortasında kalp duran emojiyi atmadığı sürece anlam yüklemeyin bence :rolleyes:

Yanlışlıkla olsaydı yanlışlıkla oldu der özür dilerdi gibime geliyor ama tabi haklisiniz

Arkadaşça konuşuyoruz bazen ilgili bazen soğuk. Hatta bir keresinde melek misin nesin diye iltifat etmişti. Dün de trip attı bana. Ben de gönlünü aldim o da gülücük ve kalpli öpücük emojisi göndermiş. Çok şaşırdım. Sizce arkadaşça mı yoksa bana ilgisi mi var?
Tavırlarında devamlılığa bakmak lazım 😅 flört ediyor olabilir ama bazı erkekler doğuştan böyle "cana yakın"... Onlardan biri de olabilir.

Back
X