Opu'da lokal anestezi yaptiranlar bakarmisiniz?

benimde lokal anestezi ile oldu rahmii uyuşturdular çok hafifi hissetimmm 10 dakila sürmedi 9 yumurta toplandı
çok korkmuştum daha önce tamamen uyma ile olmuştu ama endişe etmem gerek yokmuş çok rahat geçti
sadece kolumda ağrı kesici takılıydı ve üşüdümmm
sagol canim cok rahatlattin beni..peki rahim agzina igne yaparlarken cok aciyormu?birde vajina girisine disariyami icinemi yapiyorlar igneyi?

E egunal guldurdun beni seni kandirmislar demek :) heryerde uygulama farkli demekki..ama lokal denince zaten akla.ilk gelen o bolgenin uyusmasi cunku senin anlattigin sekilde insan sersem gibi halsiz oluyorsa o da genel anestezinin hafifi gibi oluyor...belkide turkiyede oyledir lokal kimbilir :)

Sen böyle bir konu açana kadar hiç düşünmemişim o gün ki uyuşturulma şeklimi nostalji oldu:KK48:
Ve anladım ki bana lokal deyip aslında hafif bayıltmışlar kandırıldım:KK48::KK48::KK48:

sagol canim cok rahatlattin beni..peki rahim agzina igne yaparlarken cok aciyormu?birde vajina girisine disariyami icinemi yapiyorlar igneyi?
nereye yapıldı iğne tam bilmiyorum ama kona yapılan iğne kadar acıyorrr ben yumurta toplanırkende hissetttim böyle toplu iğne değer gibi rahatlamana sevindimmm canımmm gerçekten rahat geçti endişe etme en güzelide uyanık oluyorsun hyapılan şeylerin farkındasın hemen toparlana biliyorsunnn şimdiden geçmiş olsunnn inşallah evladına kavuşursunnn

bunu duymam iyi oldu ilk tüp bebek denememi ocak ayında yapmıştım ve opudan tam 3 saat sonra uyandım herşeyi duyuyordum ama haraket edemiyordum bir dahaki denemede lokal isteyecem bende

en iisi lokalmi agri oluomu islem sirasnda ozelden yazarmisnz genel istemiorm arkadas oldu genelden kac saat sonra uyandi 10 15 dk icin genel ndn yapiolar ki

Back
X