Opudan sonra 2.adetim 8 gün gecikti

marmelad01

Kun fe yekun🩶
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
378
735
18
Merhaba kızlar 10 martta opu oldum 14 yumurta toplandı 12 tanesi döllendi ve donduruldu. Opu dan sonra rahimde sıvı birikmesi oldu doktorum iki adet dönemi rahmi dinlendirmemi söyledi bu süre zarfında korunduk. İlk adetimi opudan 10 gün sonra oldum 20 nisan gibi 2.adetimi olmam gerekiyordu hala olmadım. Transfer için sabırsızlanıyorum ama adet olamamak çok yordu. Test yaptım negatif hamilelik söz konusu değil. Var mı başka opudan sonra 2.adeti geciken? Ne yaptınız yardımcı olur musunuz

Merhaba kızlar 10 martta opu oldum 14 yumurta toplandı 12 tanesi döllendi ve donduruldu. Opu dan sonra rahimde sıvı birikmesi oldu doktorum iki adet dönemi rahmi dinlendirmemi söyledi bu süre zarfında korunduk. İlk adetimi opudan 10 gün sonra oldum 20 nisan gibi 2.adetimi olmam gerekiyordu hala olmadım. Transfer için sabırsızlanıyorum ama adet olamamak çok yordu. Test yaptım negatif hamilelik söz konusu değil. Var mı başka opudan sonra 2.adeti geciken? Ne yaptınız yardımcı olur musunuz
Bende 2cı adet 35 vı gunde oldu normal her kesde olduyor gecikme

Bende ayi durumdayım 3.gün gecikmiş durumda şuan stresmi mevsim gecisimi bilemiyorum bende

kızlar peki opu işleminden sonra ilk adeti ne zaman oldunuz, gününde mi daha erken mi

Opu olduktan sonra ilk adeti 37 gün geçen bir üye görmüştüm, umarım öyle olmaz çatlamak üzereyim çünkü adet olsam rahatlayacağım gibi hissediyorum

Benim de 2. Adetim bugün olması gerekiyodu olmadı. Normalde saati bile şaşmaz o kadar düzenlidir . Olmadım bir de adet olucakmış belirtim de yok. 1 hafta önceden belirtilerim de başlar göğüs ağrısı vs.

Yenı ben tam ilk adeti opuda 10 gun sora oldum , 2 cı adetı 35 ,3 cu adetı 33 gun oldum ,4 cu 31 oldım zaten ondan sonrakıda transfe oldım (normalım eskıde 28 ıdı )

Benim de 2. Adetim bugün olması gerekiyodu olmadı. Normalde saati bile şaşmaz o kadar düzenlidir . Olmadım bir de adet olucakmış belirtim de yok. 1 hafta önceden belirtilerim de başlar göğüs ağrısı vs.
Benim de hiçççç belirtim yok offff transfer için bu kadar sabırsızlanırken adet olamamak çok kötü

Back
X