• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opu’dan sonra adet gecikmesi

nuratly

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
637
508
23
23
Opu’dan sonra 11 gün önce adet oldum asıl günümden şimdi ikinci adetim 7 gün gecikti bu şekilde başına gelen var mı veya doğal yoldan hamile kaldığını anlayan

Opu’dan sonra 11 gün önce adet oldum asıl günümden şimdi ikinci adetim 7 gün gecikti bu şekilde başına gelen var mı veya doğal yoldan hamile kaldığını anlayan
Canım selamlar benim de opu sonrası 2. Adetim 8 gün gecikmişti. Bence opu sonrası ilk adet öne çekildiği için 2. Yi bir çok kadın böyle yaşamış hep okumuştum buradan 🤗

Bir umuttur belki gebe kalmışımdır diye nasıl olsa olmaz kafasıyla psikolojik olarak rahat ilişkiye girince belki olmuştur diye umut ettim ama olmaz sanırsam bende olurum o zaman 4-5 güne

Bir umuttur belki gebe kalmışımdır diye nasıl olsa olmaz kafasıyla psikolojik olarak rahat ilişkiye girince belki olmuştur diye umut ettim ama olmaz sanırsam bende olurum o zaman 4-5 güne
Canım hiç belli olmaz inşallah hamilesindir Rabbim en güzelini en doğru zamanda nasip etsin inşallah 🌸♥️🫶🏼

Dün adet oldum bugün 2. Günüm 3. Adetimi bekliyorum sabırsızlıkla çift embriyo transferim olucak ❤️

Back
X