• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öpüşen dedeler :(

Sa hanımlar

Basıma oyle bir is geldi ki sormayin.Gecen gun okudugum sehirde oturan arasira yemege cagiran bi Remziye teyzem var o aradi.Altin gunum var gel karnini doyurursun hem iki uc insan gorur seni de belki talip cikar kız kurusu seni dedi.Teklif cazip geldi.Kalktim gittim ders cikisi.Pasta borek ne varsa cilginlar gibi yedim ve bikac hanim kiz pozlariyla iki el opmeyle teyzelerden de alkislar aldim.Buraya kadar her sey cok guzeldi.Daha sonra Remziye teyzeme tesekur edip kapidan ciktim.Asansoru cagirdim.5.kattaydi ben de 4 deydim.Asansor agir agir inerken hayatimin en igrenc sahnesiyle karsilasacagimdan habersiz gulsenden bangir bangir sarkisini mirildaniyordum.Asansorun kapisini acmamla acmayin dedelerrrr :KK43: diye bagirmam bir oldu.Remziye teyzemin bi ust komsusunun kocasiyla giris kattaki gelip giderken selamlastigim tonton dede adeta kendilerinden gecmis opusuyorlardi.O adrenalin ve saskinla 4 kati merdivenden soluksuz indim.Eve gittigimde hala titriyordum.Iki gun gecti hala etkisindeyim hanimlar.Dedemin yanina ugradim o sacma sapan psikolojiyle.Bu tur biseyler yapip yapmayacagi konusunda imada bulundum.Agzima bastonla vurdu hanimlar :KK43: arada bizim bunakla da papaz olduk ama ne yapayim psikolojim alt ust.Sizlere sorum agzinda bakla islanmayan Remziye teyzeme bu olanlari anlatip o ahlaksiz dedeleri ifsa etmeli miyim?Yoksa gec yaslarda birbirlerini bulmus bu zavallilara hic dokunmayayim mi?Ne dersiniz hanimlar ??
zerre kadar ınanmıyorumm .. ınsanları trolleme canımm .. suan bılgısayar karsısındaa eglenıyosun dmii .. ayrıcaa dedeye bunak demen de ne kadar ayıp .. ayrıca sanane kı ınsanların namus bekcılıgı sana mı kaldı veyaa raziye teyzene mii

söyle kız remziyeye bakalım nolcak:confused::confused::confused::confused: gelişmelerden haberdar et
he bi de bundan sonra fotoğraf makinesiyle dolaş görürsen şipşak :KK58::KK58: zira biz inanmayız

not: neyseki akıllı kk hanımları gereken cevabı veriyolar :KK70:

zerre kadar ınanmıyorumm .. ınsanları trolleme canımm .. suan bılgısayar karsısındaa eglenıyosun dmii .. ayrıcaa dedeye bunak demen de ne kadar ayıp .. ayrıca sanane kı ınsanların namus bekcılıgı sana mı kaldı veyaa raziye teyzene mii
Remziye teyze..Lutfen..

Çok fake bebeğim olmamış. Sonunda dedenin bastonla ağzına vurma kısmı güne gitme kızmı biraz daha farklı olsaydı. Dedeler diye bağırdım demeseydin. Tonton dedeyle girşte karşılaştığını belirtmeseydin yiyebilirdim belki :D

Back
X