crnugur Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2012 177 8 48 Manisa 11 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi crnugur #1 merhaba arkadaşlar 1,5 yıldır bebek istiyorum. sorunum öpüşen over denen bir yumurtalık sorunu bunu yaşayanlar tedavi süreçlerini paylaşabilr mi .....
merhaba arkadaşlar 1,5 yıldır bebek istiyorum. sorunum öpüşen over denen bir yumurtalık sorunu bunu yaşayanlar tedavi süreçlerini paylaşabilr mi .....
S scissorhand Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2016 21 7 6 41 15 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi crnugur #2 crnugur .!.: merhaba arkadaşlar 1,5 yıldır bebek istiyorum. sorunum öpüşen over denen bir yumurtalık sorunu bunu yaşayanlar tedavi süreçlerini paylaşabilr mi ..... Genişletmek için tıkla... kimsede yok galiba böyle bi problem.. ben de yeni öğrendim bende de varmış. merak ettim ne durumdasın ne gibi bi tedavi uygulandı sana??
crnugur .!.: merhaba arkadaşlar 1,5 yıldır bebek istiyorum. sorunum öpüşen over denen bir yumurtalık sorunu bunu yaşayanlar tedavi süreçlerini paylaşabilr mi ..... Genişletmek için tıkla... kimsede yok galiba böyle bi problem.. ben de yeni öğrendim bende de varmış. merak ettim ne durumdasın ne gibi bi tedavi uygulandı sana??