Hiç kafaya takma canım, çoook tatlı ve kesnlikle değer
Evini tüm aldıklarınla donatınca, masadaki tuzluğumuz bile çeyizimizden ne kadar anlamlı bir parça gibi görünecek kim bilebilir
Bu arada, senin tuzluğu görünce şimdiye kadar hiç tuzluk almadığımı farkettim
Bizde büyükler derdi ki; "Evde ne kadar bol tuzluk (dolu) varsa çiftler birbirlerine o kadar muhabbetle bağlanır". Bir ikincisi de; "Eğer kız yemek yaparken farkına varamadan yemeği çok tuzlu yapıyorsa o zaman kesin kocasını çok sever" Şekil a 14 ben mesela
Güle güle kullan tatlım, ben de tuzluk alabilirim yakın zamanda
Çok tatlılar yaa nerden aldın? Ben de 1 çift tuzluk almıştım(yağlık sirkelikle) başka da almadım ve böyle orjinal şeyler bulsam da alsam diyorum:) Hiç düşünme 17 liradan zarar gelmez sadece bundan sonraki tuzluklarını 10 TL ve altında olursun bu da gözünde daha kıymetli olur hem:)
Çok tatlılar yaa nerden aldın? Ben de 1 çift tuzluk almıştım(yağlık sirkelikle) başka da almadım ve böyle orjinal şeyler bulsam da alsam diyorum:) Hiç düşünme 17 liradan zarar gelmez sadece bundan sonraki tuzluklarını 10 TL ve altında olursun bu da gözünde daha kıymetli olur hem:)
Ben de orijinal şeyleri çok severim o yüzden pek bir şey alamadım henüz kafama göre bulamıyorum hiç bunları görünce kaçırmak istemedim. Mudo'dan aldım canım.