Öpüşen tuzluk ve karabiberliğim nasıl kızlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ssyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ssyl

Ya hep ya hiç..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
198
0
46
İzmir
$image.webp

$image.webp

Bunları çok severek aldım biraz pahalı ama dayanamadım :27:

çok tatlıymış canım güzel günlerde kulan inş :16::16:

ne kadar ki fiyatı :34:

Teşekkür ederim 17 liraya aldım :26:

Hiç kafaya takma canım, çoook tatlı ve kesnlikle değer :16:

Evini tüm aldıklarınla donatınca, masadaki tuzluğumuz bile çeyizimizden ne kadar anlamlı bir parça gibi görünecek kim bilebilir :49:

Bu arada, senin tuzluğu görünce şimdiye kadar hiç tuzluk almadığımı farkettim :9:

Bizde büyükler derdi ki; "Evde ne kadar bol tuzluk (dolu) varsa çiftler birbirlerine o kadar muhabbetle bağlanır". Bir ikincisi de; "Eğer kız yemek yaparken farkına varamadan yemeği çok tuzlu yapıyorsa o zaman kesin kocasını çok sever" Şekil a 14 ben mesela :9:

Güle güle kullan tatlım, ben de tuzluk alabilirim yakın zamanda :32:

Çok tatlılar yaa nerden aldın? Ben de 1 çift tuzluk almıştım(yağlık sirkelikle) başka da almadım ve böyle orjinal şeyler bulsam da alsam diyorum:) Hiç düşünme 17 liradan zarar gelmez sadece bundan sonraki tuzluklarını 10 TL ve altında olursun bu da gözünde daha kıymetli olur hem:)

Teşekkürler kızlar :16:

Çok tatlılar yaa nerden aldın? Ben de 1 çift tuzluk almıştım(yağlık sirkelikle) başka da almadım ve böyle orjinal şeyler bulsam da alsam diyorum:) Hiç düşünme 17 liradan zarar gelmez sadece bundan sonraki tuzluklarını 10 TL ve altında olursun bu da gözünde daha kıymetli olur hem:)

Ben de orijinal şeyleri çok severim o yüzden pek bir şey alamadım henüz kafama göre bulamıyorum hiç bunları görünce kaçırmak istemedim. Mudo'dan aldım canım.

Back
X