''Öpüşme vakti geldi'' dedi !! yuhh artık dediğiniz çıktı kızlar !!!

-Sevtap-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
52
7
Kızlar merhaba beni bilen bilir sevgilim için konu açmıştım konuşurken sürekli dudaklarıma bakıyor rahatsız oluyorum diye.. Siz de bana ne var ki bunda öpüşmek istiyordur çocuk falan demiştiniz.. valla da oldu şimdi konuşuyorduk mesajla. Tuhaf tuhaf konular açmaya başladı bu, anlarsınız ya.. işte keşke yanımda olsan da şöyle şöyle (ama bilmiyormuş edasıyla) bişeyler yazdı .. ve konu nerden nereye derken öpüşmeye geldi .. biz bu zamana kadar hiç öpüşmedik. O çok istedi davranış ve hareketleriyle baya bir belli etti ama ben hep anlamamış gibi yapıp başka şeye odaklanıp falan beni öpmesini engelledim. Şimdi de mesajla bana bişeyler bişeyler derken seni öpsem falan zaten bu hafta da buluşuyoruz ; ) ben dedim pardon nereden öpeceksin !! ? Dudaktan olmaz mı, artık zamanı gelmedi mi ? diyerek abaza abaza konuştu şimdi tartıştım onunla.. Kızlar bana bir akıl verin.. Eğer bir kere öpüşürsek devamı da gelir ve öpüşmenin sonu nerede bitiyor hepimiz biliyoruz( ki ben öpüşmeyi hiç istemiyorum !) ! bana lütfen bir akıl verin.. :KK43: Umarım fake demezsiniz.. Herkesin başına gelebilecek olay bu.. Ne yani sizin de başınıza gelemez mi? gelir elbette ! lütfen yardım amaçlı yorumlarda bulunun ..! bu benim 2. üyeliğim ve Mune Mune hanımın da bilgisi var asıl üyeliğimle haber etmiştim bu üyeliğimi ! Gerekirse fake olmadığını da açıklar :)) Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler :) Bu arada ben 20, sevgilim 22 yaşında :)

Kızlar merhaba beni bilen bilir sevgilim için konu açmıştım konuşurken sürekli dudaklarıma bakıyor rahatsız oluyorum diye.. Siz de bana ne var ki bunda öpüşmek istiyordur çocuk falan demiştiniz.. valla da oldu şimdi konuşuyorduk mesajla. Tuhaf tuhaf konular açmaya başladı bu, anlarsınız ya.. işte keşke yanımda olsan da şöyle şöyle (ama bilmiyormuş edasıyla) bişeyler yazdı .. ve konu nerden nereye öpüşmeye geldi .. biz bu zamana kadar hiç öpüşmedik. O çok istedi davranış ve hareketleriyle baya bir belli etti ama ben hep anlamamış gibi yapıp başka şeye odaklanıp falan beni öpmesini engelledim. Şimdi de mesajla bana bişeyler bişeyler derken seni öpsem falan zaten bu hafta da buluşuyoruz ; ) ben dedim pardon nereden öpeceksin !! ? Dudaktan olmaz mı, artık zamanı gelmedi mi ? diyerek abaza abaza konuştu şimdi tartıştım onunla.. Kızlar bana bir akıl verin.. Eğer bir kere öpüşürsek devamı da gelir ve öpüşmenin sonu nerede bitiyor hepimiz biliyoruz( ki ben öpüşmeyi hiç istemiyorum !) ! bana lütfen bir akıl verin.. :KK43: Umarım fake demezsiniz.. Herkesin başına gelebilecek olay bu.. Ne yani sizin de başınıza gelemez mi? gelir elbette ! lütfen yardım amaçlı yorumlarda bulunun ..! bu benim 2. üyeliğim ve Mune Mune hanımın da bilgisi var asıl üyeliğimle haber etmiştim bu üyeliğimi ! Gerekirse fake olmadığını da açıklar :)) Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler :) Bu arada ben 20, sevgilim 22 yaşında :)
arkadaşım her öpüşme "aynı yerde" bitmiyo..

Kızlar merhaba beni bilen bilir sevgilim için konu açmıştım konuşurken sürekli dudaklarıma bakıyor rahatsız oluyorum diye.. Siz de bana ne var ki bunda öpüşmek istiyordur çocuk falan demiştiniz.. valla da oldu şimdi konuşuyorduk mesajla. Tuhaf tuhaf konular açmaya başladı bu, anlarsınız ya.. işte keşke yanımda olsan da şöyle şöyle (ama bilmiyormuş edasıyla) bişeyler yazdı .. ve konu nerden nereye derken öpüşmeye geldi .. biz bu zamana kadar hiç öpüşmedik. O çok istedi davranış ve hareketleriyle baya bir belli etti ama ben hep anlamamış gibi yapıp başka şeye odaklanıp falan beni öpmesini engelledim. Şimdi de mesajla bana bişeyler bişeyler derken seni öpsem falan zaten bu hafta da buluşuyoruz ; ) ben dedim pardon nereden öpeceksin !! ? Dudaktan olmaz mı, artık zamanı gelmedi mi ? diyerek abaza abaza konuştu şimdi tartıştım onunla.. Kızlar bana bir akıl verin.. Eğer bir kere öpüşürsek devamı da gelir ve öpüşmenin sonu nerede bitiyor hepimiz biliyoruz( ki ben öpüşmeyi hiç istemiyorum !) ! bana lütfen bir akıl verin.. :KK43: Umarım fake demezsiniz.. Herkesin başına gelebilecek olay bu.. Ne yani sizin de başınıza gelemez mi? gelir elbette ! lütfen yardım amaçlı yorumlarda bulunun ..! bu benim 2. üyeliğim ve Mune Mune hanımın da bilgisi var asıl üyeliğimle haber etmiştim bu üyeliğimi ! Gerekirse fake olmadığını da açıklar :)) Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler :) Bu arada ben 20, sevgilim 22 yaşında :)
öpüşmenin sonu nerede bitiyormuş küçük hanım engin bilgilerinizi bize de aktarın

Aşık değilsen öpüşme yani. Zaten insanın içinden gelmez. Ve söyle istemediğini zorlayacak değil ya.. Zorlarsa da bilemicem artık.

Niye öpüşmüyorsunuz? Öpüşmek kadar güzel bir şey var mı şu hayatta. Ayrıca her öpüşme yatakta bitmez korkma. Yaş da 14-15 değil ki 20 yani.. Neden sevgili oldunuz ki madem, kanka olaydınız.

öpüşme vakti geldi denir mi yahu, doğru zamanda doğru ambiyansta öpersin, karşılığı da şansına kalmış, ama böyle öpebilir miyim diye sorunca gözümde ilkokul çocuğuyla abaza sokak genci arası bişey canlandı :KK70: böyle gelip "tanışabilir miyiz bağğğyan" derler ya onların öpüşmeli versiyonu :KK53:

yani bence sevgilin kadın ruhundan, incelikten anlamayan, tam bir odun, devam edersen onu yontmak için çooook uğraşman gerekecek.

ayrıca gerçekten ona karşı bişeyler hissetsen en az onun kadar hevesli olurdun öpüşmeye (tabi aseksüel değilsen) o yüzden hem gerçekten aşık olmadığın hem de incelikten nasibini alamamış bu ergen arkadaştan ayrıl gitsin :)

Amaaan ya hemen yadırgamalar başladı.. Herkes bir değil herkes farklı şey ister farklı şeyler düşünür . !

Öpüşme nerde bitiyor anlamadım? Her öpüşen yatağa mı gidiyor yani? Tuhafsınız cidden. İkinci üyelikmişsiniz sizi bilen nasıl bilecek bunuda anlamış değilim.
Öpüşmek konuşup,şurda şu saatte seni öpeceğim diye randevulaşılacak birşey değil bence,spontane gelişir,gelismezse hiç romantik olmaz aksine itici olur konunuzda olduğu gibi.

ama öpüşme zorunluluğu da yok :KK66: ben öpüşürsem bir kere öper ve çekilirim bu benim istediğim ama o baya bir ilerletir durumu canım.
Zorunluluk değil ki.
İçgüdüsel bişiy bu.
Aşık olduğun kişiyle öpüşmek, sevişmek istemek her canlının doğasında var.
Eğer bu sana ters geliyorsa neden Flört ediyorsun, görücü usulü ya da evlendirme programlarına katılabilirsin.

öpüşme vakti geldi denir mi yahu, doğru zamanda doğru ambiyansta öpersin, karşılığı da şansına kalmış, ama böyle öpebilir miyim diye sorunca gözümde ilkokul çocuğuyla abaza sokak genci arası bişey canlandı :KK70: böyle gelip "tanışabilir miyiz bağğğyan" derler ya onların öpüşmeli versiyonu :KK53:

yani bence sevgilin kadın ruhundan, incelikten anlamayan, tam bir odun, devam edersen onu yontmak için çooook uğraşman gerekecek.

ayrıca gerçekten ona karşı bişeyler hissetsen en az onun kadar hevesli olurdun öpüşmeye (tabi aseksüel değilsen) o yüzden hem gerçekten aşık olmadığın hem de incelikten nasibini alamamış bu ergen arkadaştan ayrıl gitsin :)

Adam ambiansı yaratmış, adım da atmış ama hatun kaçmış. Son çare kelimelere dökmüş derdini yazık..,

X