Öpüşmek yasak mı?

istanbul üniversitesi beyazıt yerleşkesinde meşhur bir pideci var, duvarında uyarılar vardı "özellikle kız arkadaşlarınızla olan muhabbetlerinizde fiili hareketlerden kaçınmalısınız" diye (hala o uyarılar duruyor mu bilmiyorum)
taksimde de bir kafe vardı aynı dönem, her yerinde "öpüşmek serbest" yazan...
toplum böyle böyle bu hale geldi işte.
ha bu arada fiili hareketlerden kaçınılan pidecinin pidelerinden de hep kıl yün çıkardı, onlar da mutfakta fiili hareketlerden kaçınsaymış keşke.

Diğerini bilmem de öpüşmek serbest yazanı taşlarlar aboo

mekan acarsam söz veriyorum öpüsmek sarilmak serbest olucak!!! hatta indirim falan mi yapsam ;)

yahu birakin insanlar sarilsin, insanlar öpüssün... Ne yani siz hic öpüsmüyormusunuz ??
tecavuzler tacizler ölümler daha mi güzel de durup onlari seyrediyorsunuz öpüsen birini görünce irite olup mideniz bulaniyor felan ???

Colin başlık dikkat çekici olduğundan, giriş yapmayıp forumda takılan üyeler de gelip bakıyor bence. Ziyaretçi sayısı fazla olunca ben bunu gözlemledim, sonradan giriş yapıyor ziyaretçi sayısı 1-2 düşüp, kullanıcı sayısı 1-2 artıyor.
Ama şu 4 gündür filan, hususi böyle konular açılıyor gibi geliyor bana da.
Uyelerin her zaman giris cikis yaptigini sanmiyorum. Benim e-posta sifre kayitlidir. Otomotik giris yapilir. Hic de cikis yapmiyorum yani. Ugrasilacak sey degil. E bu kadar banli uye olacagini da sanmiyorum. 60 kusur ziyaretci gozukuyor. Bu da bana normal gelmiyor. Yine de moderatorler daha iyi bilir. Normalde de sitedeki ziyaretci sayisi her zaman bu kadar yuksekse olabilir tabi.

Ahlâkı açıdan herkesin düşüncesine saygı duyarım, ama bir müessese bizde yasak diyorsa bu kuraldır!
Nasıl hırsızlıgın azı da çoğu da yasak olarak kabul ediliyorsa, kurallari kabul etmek gerek.

Yok ben öpüşecegim derseniz, yasak olmayan yerlere gidin. Ama neyin tartışması anlamadim.
Illa herkes kendisinin ahlaki görüsünü sergileyip, sonucunda kavga mı etmek gerekiyor?

Hırsızlığın suç olduğu Türk ceza kanununda yazıyor. Peki öpüşmenin yasak olduğu hangi kanun,yönetmelikte yazıyor bir söyleyebilir misiniz? Herkes kafasına göre yasak koysun o zaman, oh ne güzel ülke. Ben de yasak koyuyorum o zaman, bundan sonra kadın erkek göz göze gelmeyecek. Hadi bakalım. :KK25:

Uyelerin her zaman giris cikis yaptigini sanmiyorum. Benim e-posta sifre kayitlidir. Otomotik giris yapilir. Hic de cikis yapmiyorum yani. Ugrasilacak sey degil. E bu kadar banli uye olacagini da sanmiyorum. 60 kusur ziyaretci gozukuyor. Bu da bana normal gelmiyor. Yine de moderatorler daha iyi bilir. Normalde de sitedeki ziyaretci sayisi her zaman bu kadar yuksekse olabilir tabi.

Ekşiciler gelince sayı absürd oluyor..

Konu pembe kazak topiğine dönmüş, din var, siyaset var, yallah Arabistan'a sözleri var, çarşaf var.
Bunlar varken yeterince kib yok, kiblenen yorumlardan çok daha fazlası olduğunu düşünüyorum.
Neyse konuyu kapatıyorum, şu kibleri bir değerlendirelim, sonra belki peşpeşe başka kib yapanlar olur.

Back
X