- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 40
- Konu Sahibi nomunomuchua
Bırakmayın eşinizi herşey düzelecek inanın bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kerek birşeyse affedin ve evin huzurunuda kaçırmayın artık..ancak kumar bağımlısıysa ömrünün sonuna dek bunu her seferinde yapacaktır..çünkü dürtü kontrol bozukluğu ancak psikoterapi ile tedavi edilebiliyor yani nasıl alkol ve uyusturucu bagımlılıkarı terapi alıyosa kumar bagımlıları daha da fazla alıyor..zor da atlatılır..benim babamda kumar bagımlısıydı defalarca battı herseferinde yemin etti adam 48 yaşına kadar öyleydi artık boşandılar görüşmüyoruz ve bence annem çok daha önce boşanmalıydı..bunca şeyi bizde o da çekmemiş olurduk..1 seferlik birşey olduğuna ancak cebinde parası olduğunda biraz zaman gectiğinde, imkanı olduğunda emin olursunuz
- bu polis asker olanlar o kadar çok stres yasiyolarki hep biseyler ariyolar kendilerine kocaniza farklı bir uğraş bulun bu hobi mesela ve mutlaka yardım alın bence bu bir bağımlılık çünkü tanıdığım biri idda oynardı karisi bu kere affetti odedi borcu sonra tekrar yaptı hatta iş yerinin parasıyla oynaamis toptancı gibi birşeydi daha bir kac aylık bebekleri vardı kadın dayanamadı bıraktı olan bebeğe oldu goremiyo babasını tabi adamın anneside perişan şimdi kadın 60 yaşından sonra yaşlı birine bakiyo borç oducem diye evlat atamadı napsinDevam ettiği takdirde o bir şey yapmayacak.
Ayrılan ben olacağım.
Ben bu konuda onun için kimse bir şey yapamaz, kendi kendini kurtarabilir ancak diye düşünüyorum.
İstemeli, zararını farketmeli ve kararlı olmalı.
Öyle bir belge alınabiliyormuş sanırım ama benim eşim öyle bir belge alsa mesleği tehlikeye girebilir polis olduğu için. :S
İnşallah senin üzerindeki kredi fazla değildir. Zaten ruhsal olarak sömürüyor bir de madden sönürmesin. Kızma lütfen böyle söylememe çok kızdım eşine.
Bir seferlik bir şey değil.
Devam etti.
Bir sürü olay oldu , detaylar sayfalarda var.
Ona son bir kez daha elimi uzattım ama kapıya yakın bir şekilde artık kendi geleceğim için birikim yaparak
kendimi bir nevi ayrılığa hazırlıyorum.
- bu polis asker olanlar o kadar çok stres yasiyolarki hep biseyler ariyolar kendilerine kocaniza farklı bir uğraş bulun bu hobi mesela ve mutlaka yardım alın bence bu bir bağımlılık çünkü tanıdığım biri idda oynardı karisi bu kere affetti odedi borcu sonra tekrar yaptı hatta iş yerinin parasıyla oynaamis toptancı gibi birşeydi daha bir kac aylık bebekleri vardı kadın dayanamadı bıraktı olan bebeğe oldu goremiyo babasını tabi adamın anneside perişan şimdi kadın 60 yaşından sonra yaşlı birine bakiyo borç oducem diye evlat atamadı napsin
Oh sefan olsun ben de tam bunları kastediyordum sana daha önce. Kendini iyinhissettirecek şeyler yap acıma hiç.Haklısın canım.
İnan artık parayı en arkaya attım.
Şu borçlar içinde netten habire alışveriş yapıyorum.
Tokken bile zevkine dışarda yemek yiyorum arkadaşlarla falan.
Artık eskisi gibi değilim.
Kendimi iyi hissetmek için savaşıyorum yani.
Ama o da iyi olsun istiyorum.
Ayrılık sebebinin şu olması insana çok koyuyor..
Birkere olan birşey değilse hayatı boyunca bundan çekmiş ve defalarca çoluğu çocuğu üzerine yemin eden bir babaya sahip olup bilmemkaç yaşından sonra zor duruma düşen annemi ve elde var sıfırla yeni bir hayata başlamak zorunda kalan bizleri hesaba katarak söylüyorum net..asla düzelmez..ayrılın çünkü ilerde nasıl olsa ayrılmwk zorunda kalacaksınız hemde beş kuruşsuz,borç içinde , hayata sıfırdan başlamak zorunda kalarak..kumar bağımlılığın sonu budur..eşinizi psikoloğa ikna edin
Kumar çok ciddi ve kurtulunması en zor bağımlılıktır. Çünkü kumarda kazanmak değişken oranlı pekiştireç görevi görüyor ve bu da sönmeye çok dirençli bir davranış alışkanlığı oluşturuyor maalesef...
Eşiniz bir daha kumar oynar mı oynamaz mı ona bakıp bence sonra değerlendirin. Ona methiyeler düzmek için biraz erken.Bazı yanlışlar tüm doğruları götürecek cinstendir.Psikolojik destek mutlaka alınması gerekiyor. Uyuşturucu bağımlısı biri gibi düşünün onu.
Çocuğunuz var mı?
Oh sefan olsun ben de tam bunları kastediyordum sana daha önce. Kendini iyinhissettirecek şeyler yap acıma hiç.
Ama parayı da arka plana atma. Dünya hali bu ileride ne kimseye muhtaç ol ne de sıkıntı çek. Bunları telkin et kendine hep
Siz niye bu kadar kendinizi eşinizin merkezi olarak görüyorsunuz?Allah sizin de yardımcınız olsun.
Ben o kadar sabırlı mıyım bilmiyorum sanmıyorum ama.
Artık kendim için birikim yapıyorum.
Ona son kez istediği eli verdim isterse çıksın o kör kuyudan, isterse orada can versin.
Ben bir daha oynamak yerine git kendini öldür çok ciddiyim.
Silah belinde hazır vur kendini.
Çünkü bunun sonu ölüm zaten, bensizlik, kimsesizlik, çaresizlik ve ölüm.
Bari eziyetsiz öl dedim..
Ve bunu söylerken gerçekten ciddiyim.
Böyle yaşamasından daha güzel ölmesi.
Siz niye bu kadar kendinizi eşinizin merkezi olarak görüyorsunuz?
Evet belki aciz ,belki kimsesiz,annesiz babasiz kardeşsiz ve SIZSIZ olacak ,
ölünecek durum değil.
Gayet siz olmadan güzel yaşayabilir.Belki biraz zaman gerekir,hatta belki kumari bile birakabilir.
Sizin korkunuz bence bu,eşiniz siz olmadan ayakta durabileceği ve hatta birkere daha mutlu olabileceği endişesi .
Bence siz kendinizi çok vazgecilmez yapmişsiniz.
Bende sirf bu sebepten boyle bi adami terketmeyi dusunmem.
Ama, buyk bi ama var... egerki kocan pismansa.
Eger pisman deglse isler degisir.
Senin kocada olan hiçbir şey benimkinde yok mesela demişsin kimsenin yanında hor görmez benimki sadece küçücük konularda bile ağzıma sçr yardım etmez pek nadir falan filan ama yüreği güzeldir parası pulu da yok koca delisi de değilim ama birşeyler fedakarlık istiyor ya hani
Evlilik evlatlar bunların en birincilerinden sizdeki de evliliğiniz için fedakarlık bol bol dua edin ve düzelmesi için yüzüne karşı salavatı Şerif okuyun ya da zikir Çek'in belki düzelir
İnşallah düzelir cnm