Ben de birebir tecrübeleri okuyorum mesela bir örnek daha vereyim sana. Yaşayan kadınların ve burada yazılanların neredeyse hepsinden çıkan sonuç su, erkek sonunda ailesine döner, size ne yapmış olurlarsa olsunlar gün gelir sizi ezdirir, gorusmek ister. Annesi aradı gorusmek istemediğini söyledi, ben dedim hadi uzatma onlar büyük barisalim diye. Hayır, sen git gorus istiyorsan benim için yoklar dedi.
Kendi hikayene bak sen. Güvenmiyorum, mutsuzum, evim olabilecekken senelerce borç odeyecegiz affedemiyorum diyebilirsin. Seçim senin, yaşayan sensin bunları. Ancak başkası çocuğu için bile bırakmamış, kesin basıma gelecek yine yapacak korkusu ile de yaşama.
Her an diken üstünde yasarsan erken yaslanirsin bak

karar vermelisin aslında. Ben eşimin beni param için seçtiği söylendiğinde kararını vermiştim, sectiyse seçti pişman olsam bile sonunu goreceğim bakalım doğru mu dedikleri yoksa yanılıyorlar mi diye. Her şekilde kabullendim sonucu ona gore devam ettim. Hani yıllarımı harcamayı, maddi olarak kullanılıyor olma ihtimalini de kabullenerek devam ettim.