- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi nomunomuchua
Doğrudur, şu an hatırlayamadım.
Ben senin mutlu huzurlu olmanı istiyorum nomu, o yüzden seni geçici olarak rahatlatacak kandırmaca sözler söylemeyeceğim
Senin konularındaIdrakyollariiltihabi nin yorumları ilgimi çekmişti. Dürüst olayım başlangıçta ne kadar da abartıyor demiştim idrakyolları için. Biraz da bu işleri bilmediğimdendir. Eşin hakkında düşüncelerim o zaman düzeleceği yönündeydi çünkü ben kısa dönemdir oynuyor sanıyordum ve çaba harcıyor gibi görünüyordu. Ama anlattıklarını bir sıraya koyunca, yıllar önce başlamış, ev parası yemiş, sana yakalandıktan sonra da yapmayacağım deyip gizli gizli devam etmiş, belki hala devam ediyor. Bu derece ileri bir bağımlılığı tamam ya bi daa olmaz diye bırakıvermek mümkün gelmiyor bana. İdrakyolları haklı bence.
Tamam elinde değildir çünkü sağlıklı düşünemiyor bağımlı olduğundan. İyi de farkındaysan bu adam bağımlılığını kabul etmiyor, tedaviye yanaşmıyor, sana yazık değil mi?
Bağımlı olduğu için oynamamak elinde olmayabilir, ama bir insanın iyileşmeyi ve düzelmeyi istemesi kendi elindedir diye düşünüyorum. Eşin düzelmek istemiyor ki, dahası ortada düzelecek bişey olmadığını iddia ediyor. Olan sana oluyor.
Ama nomu israrla beni dinlemiyor :) bagimli yakini bagimliyi kurtarma bagimliligi gelistirir ve her ne kadar giderim dese de gidemez. Zaman gectikce gitmesi daha da zorlasir. Kendini kurtarici olarak gorur ve bunu gorev edinir. Bir bagimli mukemmel bir manipulasyon ustadidir. Nomu'nun esi de tam olarak bunu yapiyor. Once aglayip sizliyor sozler veriyor. Sonra da karsisindaki kisiyi "tedavi ise yaramaz ki" fikrine inandirmaya calisiyor. Boylelikle bagimli yakini daha da karamsar olacak ve kurtarici rolune devam edecek.
İnanin abartmiyorum. Cigerini biliyorum bunlarin :))