Oradan bakınca koca delisi gibi mi görünüyorum?

Hemen hemen senin esine benziyor huylari bana cok yardim ederdi her dedigimi yapardi genelde suprizler yapar ozel gunleri asla unutmazdi tek sevmedigim yani ailesine de asiri duskun olmasiydi onlarda bunu kullaniyordu genelde dertleri bitmez surekli bizi kullanmaya calisirlardi evlendigimizde bizi evlerinin alt katini vermislerdi ondan sebep esimde isteklerine hayir diyemiyordu bu yola sapmasinida buna bagliyor ailem sikistriyodu senden cekindigim icin gizli kredi cekip onlara vermeye basladim bir kismini da sen duymadan kapatirim belki diye bu yollara saptim diyodu..

Anlıyorum canım.. :(
Hepsinin bir nedeni var kendince..

Yine senin ailesi iyiymiş yardım etmişler borçlarını ödemesine.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

İşin komik tarafı çok afedersin ama poposundan nefes alıyor.
Canı çıkıyor çalışmaktan izinleri o adar az ki ve gece gidiyor hep.
Gecesi gündüzü birbirine girmiş halde.
Kelle koltukta üstelik.

Yine de bu saçmalığa vakit buldu evet.
Ama hobilere falan hiç vakti de hali de yok.

En büyük eğlencesi maç, izlemek bile değil aslında kendi oynamayı çok sever ama yıllardır oynayacak bir ortam da
zaman da oluşturamadı yine işi yüzünden..

Hayatta belli bir düzen olmayınca..

Ben aileme söylemedim.

Bir burada paylaştım bir de gerçek hayatta bir kaç yakın arkadaşıma dayanamayıp döküldüm artık.

Aslında benim reeldeki dostlarım eşimi de yakından tanıdıkları için bu kadar nefret ettirici yorumlar yapmıyorlar.

Çünkü onu da anlıyorlar hatta bazen bazı konularda beni çok anlayışsız buluyorlar.

Bu arada neyin üzerinde çok durursan onu pekiştirirsin konusunda size katılıyorum.
Artık ben de böyle düşünmeye başladım.

Okuduğum kitaba göre ben yaptı, ha yapacak diye onu beklerken ve sürekli sorgularken
aslında bunu bekliyor ve çağrıyormuşum bugüne dek.

Artık bu konuda biraz daha iyiyim.
Olacağına bıraktım ve yine yapıyor, yapacak düşüncesini aklıma getirmemeye gayret ediyorum..
İnşallah beni tekrar üzmez.
Nasıl bir azimmiş hakkaten o kadar vakitsizlikte:( bence sen fiziken ve maddi olarak gerekeni yapmışsın duygusal olarak da "defalarca bu moku yemene rağmen affettim seni sana inanmak istiyorum, güvenimi kazan yolumuza devam edelim" bunu sözlü olarak söyleme sen benimse önce zaten ona enerjin gider. Ayrı para biriktiriyorumu da bahsetme beni gözden çıkarmış diye düşünür. Kolay değil yaşadıklarını sindirmen, hazmetmen. Yaşadığımız birçok şeyde bizi en çok zorlayan da hazmetme kısmıdır zaten. Olan olmuş. Daha fazla zehir etme sen de sözlü olarak. Ortak zaman ayırın birbirinize masaj falan yapın, ayak el yüz çok iyi geliyor. Sen spor yap negatif enerjini boşaltırsın. Bi de sevişin tabi ki;)

Nasıl bir azimmiş hakkaten o kadar vakitsizlikte:KK43: bence sen fiziken ve maddi olarak gerekeni yapmışsın duygusal olarak da "defalarca bu moku yemene rağmen affettim seni sana inanmak istiyorum, güvenimi kazan yolumuza devam edelim" bunu sözlü olarak söyleme sen benimse önce zaten ona enerjin gider. Ayrı para biriktiriyorumu da bahsetme beni gözden çıkarmış diye düşünür. Kolay değil yaşadıklarını sindirmen, hazmetmen. Yaşadığımız birçok şeyde bizi en çok zorlayan da hazmetme kısmıdır zaten. Olan olmuş. Daha fazla zehir etme sen de sözlü olarak. Ortak zaman ayırın birbirinize masaj falan yapın, ayak el yüz çok iyi geliyor. Sen spor yap negatif enerjini boşaltırsın. Bi de sevişin tabi ki:KK66:

:) :)
Sevişmeye bile zor buluyorum kendisini.

Onun bu pembe bakışına hayranım benim ondan bağımsız biriktirdiğim para ona göre bizim acil durum paramız.
Bebek olursa falan diye kullanırız diye düşünüyor. :D

Ben o para ile tatile gidelim diyorum mesela ellemek yok ona diyor.

Bunca borca rağmen umutlu ilginç bir şekilde.
Hepsi bitecek ev alcaz, senede şu kadar atsak kenara sonra diye planlar yapıp şunu yapcaz diye hayaller kuruyor.

Benim işimi zorlaştıran bence de hazmetme kısmı.

Bazen bu bir kabus olsa keşke diyorum hala.

Teşekkür ediyorum yorumunuz için.
Bu kez daha doğru davranmaya çalışıyorum.

Allah'a emanet ettim, iyi düşünmeye çalışarak bekliyorum.

Çok sevimliymiş kocan:) acıma duygun çok anlamlı geldi şimdi:) canınız sağolsun Allah sağlık versin ev de alınır araba da çocuk da büyütülür. Yeter ki daha fazla kalıcı hasar vermeyin birbirinize evliliğinize. Hepsi geçer unutulur, yeter ki isteyin. Allah kolaylaştırsın, gelmiş geçmiş olsun

Valla hicte iyi olduklarini dusunmuyorum onlar bekledi bereber calissin odesinler bu sefer rest cektim hepsinie senelerdir somurdukleri yeter bi rahat birakmadilar aslinda iyi oldu kardeslerinin gercek yuzunu gordu ornegin ikiside umursamadi bu onlar icin ne fedakarliklar yapti oysa annesi desen oyle bi babasi sahip cikti biraz galiba oda zamaninda aldigi paralar hatrina..hicbiriyle konusmuyorum artik iletisimi kestim ..gormeye tahammulum yok hic birini esim kadar onlarda suclu bu hale gelmemizde..

Çok sevimliymiş kocan:) acıma duygun çok anlamlı geldi şimdi:) canınız sağolsun Allah sağlık versin ev de alınır araba da çocuk da büyütülür. Yeter ki daha fazla kalıcı hasar vermeyin birbirinize evliliğinize. Hepsi geçer unutulur, yeter ki isteyin. Allah kolaylaştırsın, gelmiş geçmiş olsun

Ayy sen öyle deyince bana da sevimli geldi bak şimdi.
Evde de yok ki tühh! Yarına da muhtemelen bu sempatimi kaybetmiş olurum :D

Allah razı olsun..
İnşallah hepimiz için her şey güzel olur.

Valla hicte iyi olduklarini dusunmuyorum onlar bekledi bereber calissin odesinler bu sefer rest cektim hepsinie senelerdir somurdukleri yeter bi rahat birakmadilar aslinda iyi oldu kardeslerinin gercek yuzunu gordu ornegin ikiside umursamadi bu onlar icin ne fedakarliklar yapti oysa annesi desen oyle bi babasi sahip cikti biraz galiba oda zamaninda aldigi paralar hatrina..hicbiriyle konusmuyorum artik iletisimi kestim ..gormeye tahammulum yok hic birini esim kadar onlarda suclu bu hale gelmemizde..

Doğrudur canım..
Yaşayan sensin..

Ama benim kp bilse mesela zerre kadar yardımı olmaz.
Üstüne yıkar ortalığı öldüresiye döver.
Evlatlıktan falan reddeder muhtemelen.

Böyle aileler de var...

Ben en kötünün bir iyisi diye yine iyiymiş dedim..

Benimkiler kendileri somurdugu icin mecbur kaldilar biraz benim bileziklerim dugun paralari dahil zikkimlandilar kendileri icin senelerdir odenen krediler de cabasi misal gorumcem ameliyat oldu butun hastane masraflarini benim safdirik kredi cekti biz odedik cidden kizin biseyi olmasa tamam diycem saglik bu ama hanfendi nin altinda son model arabasi var ben sabahin 6 sinda kalkip gittim iki vasita dogum yapana kadar valla bide degen biri olsa yine bisey demiycem hayatimda tanigim en igrenc kiz nefret ediyorum o derece..ogullarina deger verdiklerini pek dusunmuyorum isteseler kirada evleri var satar kapatirlardi bi sekilde ben anneme geldikten sonra kimseye bisey anlatmiyordum sebeple ilgili bi ogrendimki anneannesi annesi falan guya ben yiyip iicip gezip tozup borc yapmisim birakip gitmisim gibi anlatiyorlarmis orda burda utanmadan ondan sonra benim sarteller atti aradim annesini payladim tabi inkar etti ondan sonrada duyuldu zaten yani demem o ki dusunseler ogullarini ayiplarini ortmeye calisirlardi kimseye duyurmadan boyke ahlaksizca davranmazlardi...

Benimkiler kendileri somurdugu icin mecbur kaldilar biraz benim bileziklerim dugun paralari dahil zikkimlandilar kendileri icin senelerdir odenen krediler de cabasi misal gorumcem ameliyat oldu butun hastane masraflarini benim safdirik kredi cekti biz odedik cidden kizin biseyi olmasa tamam diycem saglik bu ama hanfendi nin altinda son model arabasi var ben sabahin 6 sinda kalkip gittim iki vasita dogum yapana kadar valla bide degen biri olsa yine bisey demiycem hayatimda tanigim en igrenc kiz nefret ediyorum o derece..ogullarina deger verdiklerini pek dusunmuyorum isteseler kirada evleri var satar kapatirlardi bi sekilde ben anneme geldikten sonra kimseye bisey anlatmiyordum sebeple ilgili bi ogrendimki anneannesi annesi falan guya ben yiyip iicip gezip tozup borc yapmisim birakip gitmisim gibi anlatiyorlarmis orda burda utanmadan ondan sonra benim sarteller atti aradim annesini payladim tabi inkar etti ondan sonrada duyuldu zaten yani demem o ki dusunseler ogullarini ayiplarini ortmeye calisirlardi kimseye duyurmadan boyke ahlaksizca davranmazlardi...

Cidden çok uyuzlarmış canım.. :S
Allah yardım etsin..

Hiç de öyle görünmüyorsunuz ne kadar kızmis olsanız da seviyorsunuz yaptığı hatadan çok sizi mutlu ettiği günler aklınıza geliyor seviyorsanız bu şekilde mutlu iseniz kimseye laf düşmez onunla yaşayacak olan sizsiniz

Ben şu konuda enayi ya da aptal bir kadın görmedim asla..Tam aksine kolaya kaçmayan,mücadele eden güçlü bir kadın olduğunuzu düşündüm. Klasik olacak ama her insan hata yapar.Eşinizin çok güzel özellikleri var,bence maddi anlamda yaptıgı bu hata tekrarı olmamak şartıyla tolore edilebilir.Yeter ki farkında olsun..
Her yerde öyle hadsiz insanlar çıkabiliyor,Ona çok takılmayın derim. Kim ne derse desin.Şu günleri atlatınca aranızdaki bağın daha güçleneceğine inanıyorum.

Valla Allah yardimcimiz olsun nasil cikmazda oldugumuzu ancak yasayan anlar ..hayat cok garip nasil insanlarla karsilastiyor neler yasatiyor şasirip kaliyosun ..kisacik hayyatta bunlari yasamaya degermi diye dusunuyorum..

Valla Allah yardimcimiz olsun nasil cikmazda oldugumuzu ancak yasayan anlar ..hayat cok garip nasil insanlarla karsilastiyor neler yasatiyor şasirip kaliyosun ..kisacik hayyatta bunlari yasamaya degermi diye dusunuyorum..

Aslında hepsinin bir nedeni var.
Çoğu zaman acımızla neden diye sorgulasak da bunların hepsinin bize öğrettiği şeyler var.
Acı yoldan öğreniyoruz ama işte bizimki de böyle bir imtihan..

Ben şu konuda enayi ya da aptal bir kadın görmedim asla..Tam aksine kolaya kaçmayan,mücadele eden güçlü bir kadın olduğunuzu düşündüm. Klasik olacak ama her insan hata yapar.Eşinizin çok güzel özellikleri var,bence maddi anlamda yaptıgı bu hata tekrarı olmamak şartıyla tolore edilebilir.Yeter ki farkında olsun..
Her yerde öyle hadsiz insanlar çıkabiliyor,Ona çok takılmayın derim. Kim ne derse desin.Şu günleri atlatınca aranızdaki bağın daha güçleneceğine inanıyorum.

Böyle yorumlar iyi hissettiriyor.
Teşekkür ediyorum..

Cocuklugumdan baslayarak hayatimda hersey hep zor oldu hicbir zaman kolay bisey elde etmedim hep bir mücadele..hep bir kosturmaca..bu son yasadigimin mesaji ne diyorum kendi kendime kimseye guvenme mi ? demek istiyor.. buda mi gol degil hakim bey buda mi:KK70:

Cocuklugumdan baslayarak hayatimda hersey hep zor oldu hicbir zaman kolay bisey elde etmedim hep bir mücadele..hep bir kosturmaca..bu son yasadigimin mesaji ne diyorum kendi kendime kimseye guvenme mi ? demek istiyor.. buda mi gol degil hakim bey buda mi:KK70:

Benim de öyle inan ki..
Bizdeki kara bahtlılık aile boyunu da geçti sülale boyu :D
Anlatsam inanmazsın..

Yaaa kızlar şöyle düşünün bu adamlar sizin güzel kalbinizden nasiplensinler diye karşınıza çıkmış olmasınlar;) bir de onların açısından bakın olaya ya siz olmasaydınız:stop:

Biz bu cekim yasasi olayini bilincsiz bir sekilde ters isletiyoruz galiba ne istemediysem basima geliyor çakralarimizi açtirsak blokajlarimizimi kirdirsak napsak yahuu:KK70:

Yaaa kızlar şöyle düşünün bu adamlar sizin güzel kalbinizden nasiplensinler diye karşınıza çıkmış olmasınlar:KK66: bir de onların açısından bakın olaya ya siz olmasaydınız:stop:

Nasiplenseler bari kahraman olduk, sevap aldık diye sevinirdik ama :)

Bu konularda pek mutlu son duyamamak o pembe açıdan bakmamıza engel oluyor :(

Back
X