Merhaba psykhe83 cüğüm hoşgeldin :) Göğüs derdi bizim en büyük derdimiz ve en büyük ortak noktamız burada. Eser Aydoğdu'yu bilmiyorum ona ameliyat olan tanıdığım kimse de yok ama Baırış Bey benim doktorum onunla ilgili ya da ameliyatla ilgili sormak istediğin ne varsa yardımcı olurum tabiki :)
o zaman sana sormak istediğim bazı şeyler var yardımcı olursan sevinirim :) özelden msj atsam olur heralde
yaa tşk ederimm hoşbuldum :) o kadar takmış durumdayım ki şuan bu duruma en hızlı bi şekilde büyüsün istiyorum :):) sıkıldımm bişii giyemiyorumm derdimm büyükkk erkek gibi dümdüz yaa bu halde olur mu onu da bilmiyorum olsa da ne kadar olur :S araştırdıkça daha da karıştı aklım böle kaldım :) barış bey hakkında dediğiniz gibi daha olumlu şeyler duydum
Oraletim çaniiimmm ; ) bugun konyada son gece :SSS korkuyorumyarın akşam seni ararım yerimize varınca son bikez konuşuruz.. öptümmm
Canım bu aralar ameliyat için Barış Bey'in yoğunluk durumu nasıl acaba? Bir fikrin var mı? Bu hafta içersinde gidicem kontrole. eğer uygundur derse hemen hemen hemen isitorum. Gözüm karardı iyice... :)
Öpüyorum...
kızlar sakın ameliyatını ertelemeyin. ben yıllarca erteledim,5 gün önce kavuştum cicişlerime,mutluluğu ertelemeyin.hemen hemen hemen oluverin gaari
gelsin bikiniler,dantelli südyenler
Barış Çakır genç yaşına rağmen çok iyi bir doktordur gözüm kapalı tavsiye ederim. Göğüs küçültme-büyültme ameliyatlarında ayrıca Op.Dr.Tunç Tiryaki`nin çok başarılı operasyonları var. seçim ve karar sizin. Eser Aydoğdu ise bunlardan sonra gelir.
Oraletim çaniiimmm ; ) bugun konyada son gece :SSS korkuyorumyarın akşam seni ararım yerimize varınca son bikez konuşuruz.. öptümmm
ameliyat olmus arkadaslara bısey sorucam,barıs beye amelıyat olupta 350 ve uzeri cc taktırmıs olan varmı,sankı barıs bey 300 ve altı takıyormus gibi geldi...bide yuvarlak mı damla mı olacagına bız karar verebılıyormuyuz yoksa barıs bey herkese damla mı takıyor,yardımcı olursanız sevınırım
oralet canım cevap verdıgın ıcın tesekkur ederım oncelıkle...Bende nerdeyse 1 senedır dusunuyorum amelıyat olmayı artık zamanı geldı benım ıcın...takdır edersın doktor ve doktorun yaklasımı cok onemlı.oncesı sonrası fotograflarına baktıgımda en az 350 en fazla 400 cc ıstedıgıme karar verdım,yanı normalden cok az daha buyuk,daha azı benı tatmın etmıyecek bunu bılıyorum.ama barıs bey hakkında okuduklarımdan sonra sankı o bu ccleri fazla bulacakmıs gıbı geldı.ayrıca onla anlassak bıle amelıyat esnasında daha az ccler takılması gerekecegı durumu acıkcası benı bıraz korkutuyor.yanı amelıyat sonrası olculerımden memnun olmamak buyuk bır hayal kırıklıgı olucak benım ıcın. oyuzden sorma geregı duydum daha fazla buyukluktekı protezlere de acık bır doktor mu diye...protez seklı konusunda da acıkcası damla protez bana daha sarkmaya elverıslı gıbı gelıyor,belkı cahıllıgımdenSen amelıyat olalı ne kadar oldu,bide ne kadarda normal hayatına donebıldın,o da cok onemlı cunku sadece 4 gun ızın alabılicem de...
Rica ederim canım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. :)
1 sene çok düşünmüşsün yahu :) Senin şu an mevcut ölçün ne peki ? Mevcut dokun var anladığım kadarıyla şu ana kadar bana yazan en büyük cc isteyen sen oldun :) İnan doktorun yerine cevap vermem zor. Barış Bey yüksek cc ler de takıyordur ve ameliyat öncesinde ne konuştuysanız ameliyatta da o takılır. Senin istediğin oranda damla sarkmaya eğilimli olur. Malum yerçekimine meydan okuyamıyor protez bile olsa. Tabi bu büyük cc lerde karşılaşılan bir durum daha çok.
İnan şu an doğru dürüst cevap verememiş olmanın sıkıntısını yaşıyorum. En iyisi doktor ile görüşmen çünkü çevremde bende dahil hiç örnek yok :)
Bu arada ben Perşembe ameliyat oldum Paartesi iş başı yapabildim. Çok rahat geçti benim ameliyat sürecim. Ama bu kas zarı altı yöntemiyle olduğundan yoksa bu kadar çabuk hayatta toparlanamazdım.
evet geri sayım bitti poisacığım yarın barış bey'e ameliyat oluyor :)) şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun diyorum. Peşin peşinTakıyorum :)))
darısı olacak olanların başına. Yarın akşam ziyaretine gideceğim için ameliyat sonrası durumu hakkında bilgi vereceğim :)
evet geri sayım bitti poisacığım yarın barış bey'e ameliyat oluyor :)) şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun diyorum. Peşin peşinTakıyorum :)))
darısı olacak olanların başına. Yarın akşam ziyaretine gideceğim için ameliyat sonrası durumu hakkında bilgi vereceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?