• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oran buran holluk gibi olmuş dedi

Dedi holluk gibi orası dedi, hatta eliyle işaret ederek benim bildigin kadinin a.. g.. dar olur dedi seninki holluk gibi dedi
Bu lafı edebilecek kadar seviyesiz biri kendini daha once elevermistir. Kwske onceden ayrilsaydiniz.Böyle biriyle neredeyse evlilik aşamasına gelmişsiniz. Terbiyesiz adam . Kurtuldunuz

Bacım takılar kadınındır neden verdin,kendisi senin özgüvenini görünce düşürmek için demiş çok belli..Her yerden engelle ulaşamayıp delirsin😆

Daha genç bir kadınsıniz,kendinize neden sizden bu kadar büyük adamı yakıştırdınız ki? onunki kalkmiyordur bile,hala konuşuyor saygısız

Ikimizinde ikinci evliliği olacaktı.Bir yıldır tanisiyoruz.Aileler tanisti yuzukler takildi ev tutuldu eşyalar alindi.Baya borca girdik, bunaldı bana karşı tahammülsüzleşti, sürekli yok ya senle biz olamayiz deyip durdu.En basit konularda bile bitirmek istedigini aoyledi.En son tartismamizda da ben biraz onu aşağıya çekmeye çalıştım o 53 yasinda ben 40 yaşındayı.O beni aşagiya cektikce bende sinirlendim ben istedikten sonra benimle birlikte olmak istemeyecek adam yok deidm.Oda seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.Basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki yıkıldım demek beni begenmiyormuş.O zaman sen niye baktin bir yıldır dedim ben sevdigim icin kusurlarinu görmezden geldim dedi😂 ayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
Allah kurtarmış 👌🏻🙏🏻

Ikimizinde ikinci evliliği olacaktı.Bir yıldır tanisiyoruz.Aileler tanisti yuzukler takildi ev tutuldu eşyalar alindi.Baya borca girdik, bunaldı bana karşı tahammülsüzleşti, sürekli yok ya senle biz olamayiz deyip durdu.En basit konularda bile bitirmek istedigini aoyledi.En son tartismamizda da ben biraz onu aşağıya çekmeye çalıştım o 53 yasinda ben 40 yaşındayı.O beni aşagiya cektikce bende sinirlendim ben istedikten sonra benimle birlikte olmak istemeyecek adam yok deidm.Oda seninle birlikte olan senin ertesi gun yuzune bakmaz dedi niyeeee dedim senin bi yerlerin çok geniş benim bildigim kadının oraları biraz dar olur dedi.Basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki yıkıldım demek beni begenmiyormuş.O zaman sen niye baktin bir yıldır dedim ben sevdigim icin kusurlarinu görmezden geldim dedi😂 ayrıldık 3 gündür hiç ama hiç degilimmm özgüvenimi yerle bir etti akabinde özür bile dilemedi düzeltmek icin adım da atmadi takilarini istedi verdim sonrada numarami sildi
Nerelerin genişmiş anlamadım

Bence bir an önce kendinize gelin, hiç üzülmeyin, özgüveninizi toparlama ve onu her yerden silip engelleme zamanı. Böyle bir hadsiz herif kaybedilmiş değil çünkü kendisi sizin gibi 40 yaşında çıtır bir hatunu kaybetti iğrenç tavırlarıyla. Kendinden 13 yaş küçük bir kadın bulmuş ama bulmuş da bunuyor pislik. O kendi şeyine baksın.
Ne güzel yazmışsın canım.40 yaşında bir kadın bana göre de gayet genç bir kadındır.Ama ülkede cehalet diz boyu malesef.Üstelik bu cehaletin içinde kadınların olması da üzücü.Burdan biri benim için 45 yaşında evde kalmıştın anca koca bulmuşsun demişti.Umursanacak bir durum değil ama cahil insan çok.Konu sahibinin muhatap olduğu kişi gibi.

Sizin soyleminiz de çok saçma başkası falan ne gerek var bu kadar derin ve vurucu konusmaya siz Can acitinca onunda aynı taktikle tabi daha da igrençleşerek söylediği söz de berbat.Orutup sakince konuşamayan insanlar sinirlerini birbirinden çıkarmaya çalışan insanlar zaten bırakın evlenmeyi oturup çay içmemeli .Haklı değil mutlu olmak esastır olmayınca da cirkinlesmeden yoluna gitmek .Keşke bu ilişkiyi evlilik yoluna getirmeden fark etseydi iki tarafta .

53 yaşında kendinden kaç yaş küçük nişanlı bulmuş hala boş boş konuşuyor. Bu erkeklerin en çirkini, yaşlısı, kısası bile böyle. Utanmadan kadınların her yerine bir standart belirler, kendileri nefes alsa yeter. Sizde en azından pörsümüş bir mor..k değilim deseydiniz keşke.

Keşke sende ona laf etseydin, erkek işte her şeye laf buluyor bizi özgüvensizleştirmek ve kendilerine muhtaç gibi hissettirmek için, hiç takmayın 👍

Ay bu konuyu her gördüğümde sinirleniyorum.bre adam ameliyatı var minik bir işlem yaptırıyosun eskisinden de iyi oluyor ama bil bakalım neyin çaresi yok?!

Back
X