- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Kardeşimin gözleri de öyle. Biri böyle sanki kısık gibi. Doktor sağlık açısından bi problem yok dedi. Basit makyaj teknikleriyle bu farkı en aza indirebilirsiniz. Takma kirpik olabilir tabiki bir de ipek kirpikler oluyor 2-3 ay kalıcı. Bir arkadaşım taktırmıştı çok gerçekçi duruyor. Deneyebilirsiniz.
Arkadaşımın akrabası güzellik uzmanıydı o takmıştı ama bu işi neresi iyi yapar bir fikrim yok. İnternetten araştırabilirsiniz.Nereye taktirabiliriz bu kirpigi
eğer eyeliner için konuşulacaksa ince çekin eyelinarı sol gözü makyaj kapatıyorsa sola hafif çekin sağı normal yapın bence takma kirpiğe hiç gerek yok iki kirpiğinin ucunu hafif rimele değdirebilirsin biraz uzun gözükürArkadaşlar başlık biraz tuhaf oldu ama, uygun bi şey bulamadım
Benim sol gözüm sağ gözümden küçük.
Bakınca gayet belirgin bi fark var zaten..
Ama makyaj yapınca sol gözüm iyice küçülüyor, minnacık kalıyor..
Şükür görmemde bi problem yok..
Acaba böyle bi sorun yaşayan var mı, sebebini araştıran. ??
Mesela sol gözümün çevresine güneş kremi bile süremem hemen kısılıyor..
Sonra soğan doğrandı mesela yemek yapıyosun gene aynı, toz falan gelince..
Diğer bi sorumda kirpiklerim sarı ve kısa bide göz makyajı yapanlara falan çok özenirim..
Acaba takma kirpik mi denesem diyorum. Takma kirpik kullanan arkadaşlarda yardımcı olursa çok sevinirim
Çok şikayetçi değilim Aslı'nda. Ama yüzüm çok soluk görünüyor. Yani en azından rimel sürebilsem hiç sorun değil :)Benimde öyle . .
Astigmat var . .
Ekranımda sinek var sandım bi ara kovmaya çalışıyorum :)) makyaj yapınca dahada ufalıyor. O gözüm alerji oluyor sanırım. Gerçi takma kirpinin losyonuda kötü yapabilireğer eyeliner için konuşulacaksa ince çekin eyelinarı sol gözü makyaj kapatıyorsa sola hafif çekin sağı normal yapın bence takma kirpiğe hiç gerek yok iki kirpiğinin ucunu hafif rimele değdirebilirsin biraz uzun gözükür
Çok rahatsız ediciymiş diye duydum. Çok sertmiş yüzünü yılarken falan sorun oluyormuş. Taktıran tanıdığınız memnun mu?Kardeşimin gözleri de öyle. Biri böyle sanki kısık gibi. Doktor sağlık açısından bi problem yok dedi. Basit makyaj teknikleriyle bu farkı en aza indirebilirsiniz. Takma kirpik olabilir tabiki bir de ipek kirpikler oluyor 2-3 ay kalıcı. Bir arkadaşım taktırmıştı çok gerçekçi duruyor. Deneyebilirsiniz.
Çok şikayetçi değilim Aslı'nda. Ama yüzüm çok soluk görünüyor. Yani en azından rimel sürebilsem hiç sorun değil :)Benimde öyle . .
Astigmat var . .
Ekranımda sinek var sandım bi ara kovmaya çalışıyorum :)) makyaj yapınca dahada ufalıyor. O gözüm alerji oluyor sanırım. Gerçi takma kirpinin losyonuda kötü yapabilireğer eyeliner için konuşulacaksa ince çekin eyelinarı sol gözü makyaj kapatıyorsa sola hafif çekin sağı normal yapın bence takma kirpiğe hiç gerek yok iki kirpiğinin ucunu hafif rimele değdirebilirsin biraz uzun gözükür
Çok rahatsız ediciymiş diye duydum. Çok sertmiş yüzünü yılarken falan sorun oluyormuş. Taktıran tanıdığınız memnun mu?Kardeşimin gözleri de öyle. Biri böyle sanki kısık gibi. Doktor sağlık açısından bi problem yok dedi. Basit makyaj teknikleriyle bu farkı en aza indirebilirsiniz. Takma kirpik olabilir tabiki bir de ipek kirpikler oluyor 2-3 ay kalıcı. Bir arkadaşım taktırmıştı çok gerçekçi duruyor. Deneyebilirsiniz.
Arkadaşım gayet memnun kaldı hiç bir sorunu olmadı.Çok rahatsız ediciymiş diye duydum. Çok sertmiş yüzünü yılarken falan sorun oluyormuş. Taktıran tanıdığınız memnun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?