Orantısız gözlerim :)

BlancKahkul

Allah var, Allah yâr..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
3.195
4.106
133
Arkadaşlar başlık biraz tuhaf oldu ama, uygun bi şey bulamadım :bicak:
Benim sol gözüm sağ gözümden küçük.
Bakınca gayet belirgin bi fark var zaten..
Ama makyaj yapınca sol gözüm iyice küçülüyor, minnacık kalıyor..
Şükür görmemde bi problem yok..
Acaba böyle bi sorun yaşayan var mı, sebebini araştıran. ??
Mesela sol gözümün çevresine güneş kremi bile süremem hemen kısılıyor..
Sonra soğan doğrandı mesela yemek yapıyosun gene aynı, toz falan gelince..
Diğer bi sorumda kirpiklerim sarı ve kısa bide göz makyajı yapanlara falan çok özenirim..
Acaba takma kirpik mi denesem diyorum. Takma kirpik kullanan arkadaşlarda yardımcı olursa çok sevinirim :KK50:

gözlerin simetrik olmadığı için öyle.benim de gözler simetrik değil sanırım yakından daha net bakılınca anlaşıyor.göz makyajınıda ona göre yaparsanız buyuk gözun ıcını boyarsnız kucuk goze renk vermek ıcın dnersnız sanrm

Kardeşimin gözleri de öyle. Biri böyle sanki kısık gibi. Doktor sağlık açısından bi problem yok dedi. Basit makyaj teknikleriyle bu farkı en aza indirebilirsiniz. Takma kirpik olabilir tabiki bir de ipek kirpikler oluyor 2-3 ay kalıcı. Bir arkadaşım taktırmıştı çok gerçekçi duruyor. Deneyebilirsiniz.

Kardeşimin gözleri de öyle. Biri böyle sanki kısık gibi. Doktor sağlık açısından bi problem yok dedi. Basit makyaj teknikleriyle bu farkı en aza indirebilirsiniz. Takma kirpik olabilir tabiki bir de ipek kirpikler oluyor 2-3 ay kalıcı. Bir arkadaşım taktırmıştı çok gerçekçi duruyor. Deneyebilirsiniz.

Nereye taktirabiliriz bu kirpigi

Arkadaşlar başlık biraz tuhaf oldu ama, uygun bi şey bulamadım :bicak:
Benim sol gözüm sağ gözümden küçük.
Bakınca gayet belirgin bi fark var zaten..
Ama makyaj yapınca sol gözüm iyice küçülüyor, minnacık kalıyor..
Şükür görmemde bi problem yok..
Acaba böyle bi sorun yaşayan var mı, sebebini araştıran. ??
Mesela sol gözümün çevresine güneş kremi bile süremem hemen kısılıyor..
Sonra soğan doğrandı mesela yemek yapıyosun gene aynı, toz falan gelince..
Diğer bi sorumda kirpiklerim sarı ve kısa bide göz makyajı yapanlara falan çok özenirim..
Acaba takma kirpik mi denesem diyorum. Takma kirpik kullanan arkadaşlarda yardımcı olursa çok sevinirim :KK50:
eğer eyeliner için konuşulacaksa ince çekin eyelinarı sol gözü makyaj kapatıyorsa sola hafif çekin sağı normal yapın bence takma kirpiğe hiç gerek yok iki kirpiğinin ucunu hafif rimele değdirebilirsin biraz uzun gözükür

Benimde öyle . .
Astigmat var . .
:cool:
Çok şikayetçi değilim Aslı'nda. Ama yüzüm çok soluk görünüyor. Yani en azından rimel sürebilsem hiç sorun değil :)

eğer eyeliner için konuşulacaksa ince çekin eyelinarı sol gözü makyaj kapatıyorsa sola hafif çekin sağı normal yapın bence takma kirpiğe hiç gerek yok iki kirpiğinin ucunu hafif rimele değdirebilirsin biraz uzun gözükür
Ekranımda sinek var sandım bi ara kovmaya çalışıyorum :)) makyaj yapınca dahada ufalıyor. O gözüm alerji oluyor sanırım. Gerçi takma kirpinin losyonuda kötü yapabilir

Çok rahatsız ediciymiş diye duydum. Çok sertmiş yüzünü yılarken falan sorun oluyormuş. Taktıran tanıdığınız memnun mu?

Benimde öyle . .
Astigmat var . .
:cool:
Çok şikayetçi değilim Aslı'nda. Ama yüzüm çok soluk görünüyor. Yani en azından rimel sürebilsem hiç sorun değil :)

Ekranımda sinek var sandım bi ara kovmaya çalışıyorum :)) makyaj yapınca dahada ufalıyor. O gözüm alerji oluyor sanırım. Gerçi takma kirpinin losyonuda kötü yapabilir

Çok rahatsız ediciymiş diye duydum. Çok sertmiş yüzünü yılarken falan sorun oluyormuş. Taktıran tanıdığınız memnun mu?

Benim bildigim insanda iki tane olan her sey birinden daha kucuktur. Gozler, kulaklar, burun delikleri vs. iki tane olan her sey.

canım hiç canımı sıkma. herkesin gözü asimetriktir. sen baktıkça iyice asimetrik geliyor ama karşındaki insanlar o kadar garipsemiyor. gözleri bu şekilde olan mankenler ve oyuncular var.

kirpikleri kıvrık gösteren rimeller gözü daha büyük gösteriyor. büyütmek istediğin gözüne kirpik kıvırıcı ve kıvrık gösteren rimel uygula. farkı anında göreceksin.

hep mi vardı bu, benim gözlemim yaşa bağlı olarak bazı insanların bi gözü kısılıyor

Back
X