• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ORANTISIZ ŞİDDET

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Bu abim beni öldürecek yakında ... Ya ben atanıp kurtulmam lazım en kısa yol ya da o evlenecek 2 aya sonra ama bu kesin kurtuluş değil.

onun ne kadar mantıksız olduğunu biliyorum .Sabah kahvaltı yapıyorduk . Parti muhabbeti açtı. Ben genelde konuşmam . Kendisi daha önce koyu gezicilerdendi . Hatta zıt parti hakkında demediğini bırakmazdı. Bu sabah tam tersi fikirde o zıt partiye oy vermediği için çok pişmanmış falan . Nişanlandı . Ve nişanlısı o zıt dediğim partiyi tutuyor . Neyse ben konuşmayı sevmediğim için kahvaltı sofrasını terk ettim . Odama gittim . Pc açtım . Sonra yaparım dedik kahvaltımı anneme .. O abi bitirsin .

Sonra odama geldi nasıl parti propogandası yapıyor . Dedim o parti yüzünden şöyle şöyle oldu . Sesim yükseldi aşırı tahrik etti tabiki o sinirle sesim yükseldi .

Abimde küfur bol .Senin a..na koyayım dedi. Git dedim evlenince yapacaksın zaten .

Bağırma bağırma diyip delice tekmelemeye başladı . Nasıl ama sanki erkek dövüyor . Babam bile bu şekilde yaptığında yumuşak vururdu. Annem araya girdi . Sözde ayırcak ama nedense beni dövmeye başladı . Babam bu kadar sert vurmazdı . Anlayamadım . Abim sert yumruklarla girmeye başladı . Bir yandan annem tokatlıyor . Annem or...pu dedi. Ki yani daha 28 yaşındayım sevgilim olmadı

Derdimi anlatmaya çalışıyorum anne ne yapıyorsun ben ne dedim şimdi bunları hak edecek ..? Anneme ne oluyor . Tekmeler tokatlar ardı ardına. Üstümü parcaladım . Çünkü DİNLEMİYORLAR.

Şuan kalçam, kollarım mosmor ve çenemi açamıyorum yemek yiyemiyorum. Bir adamı tekmeler gibi çeneme vurdu abim ...

Aslında hastaneye gidip darp raporu almak vardı ya .. Hem işi giderdi hem o nişanlısı ..Ben o kadar vicdansız olamıyorum işte ..

Sonra vurdum kapıyı çıktım dolandım dolandım her yeri .. Akşam eve geldim . Çıkmadım içeri .. Zaten yemek dahi yiyemiyorum.

Bu durumda haksız nedense benim ..Suçlu benim... Sadece sesimi yükselttiğim için ..

Ama anneme kızın mı oğlun mu deseler oğlum der .. Çünkü erkek çocuklar annem için kutsal .. Hiç kız çocuk doğsun istemez biri hamile kalıncı ...

Tuhaf yani ... Atanıp bu huzursuz ortamdan haksız ortamdan kurtulmak istiyorum . Başka çıkış yolu yok. 10 ay evde ders çalıştım 1 aydır şu pc başında ömür tüketiyorum sonuçlar için ... Yani bir tatil sterss dağıtacak gün bile olmadı ..

geçmiş olsun,keşke raporu alsaydınız,,, ama ileride atanınca yardım et diyecekler yine dayanamayacaksınız bu hep böyle oluyor..

Ayy bu ne böyle? Allahim insan nasik evladina vurabilir? Nasil bacisina el kaldırabilir? Valla icim ciz etti, yüreğim yandi. Allah yardimcin olsun. Resmen eziyet. Koca değil ki bosanasin. Hem ana baba abi döverse koca da döver. Üzgünüm ama kendinizi bu kadar ezdirmeyin sakin...

Anamı hapse attırayım abimi mi bu zihniyetleri öldürecek beni ...

Ki abim çok kişiliksiz bir insan ... bu konuda nasıl değişir bir insan ... Farklı fikirlere saygım var . Ama bu denli 360 derece dönen kişiliklere ve sadece evleneceği kişi için maskeye bürünmesi ...

Kızı da kandırıyor işte .. abim içkisi de var .. Ama gidiyor mazbut kapalı bir kız alıyor . Yani bu kız nasıl tanımıyor abimi .. Erkekler ne yanlış tanıtıyor kendini .. Ama tabi evlenince yapmıcak demi .. Ya alışmış insan tutkusu olan insan yani kavuşana kadar her şey tatlı ..

Hangi partiyi yada siyasi düşünceyi yada ideolojiyi savunursa savunsun kimse kimseye şiddet uygulayamaz gezi olaylarını madem desteklemiş orda günlerce polisin orantısız şiddeti (şiddetin orantılısı olmaz) eleştirilmedimi bu abinizin hoşlanmadığı parti ye mal edilmedimi?eeee şimdi kendisi onaylamadığı o şiddeti kendisi uyguluyor hemde kendi kız kardeşine bu arada tüm siyasi partilere saygım sonsuz sadece abinizin davranışındaki tutarsızlığı ifade etmeye çalıştım sağ sol farketmez insan olsun insanca davransın etrafına yeter

Aman Tanrım!
Parti için seni mi dövdü? Hem de abin?
O evden bir an evvel kurtulun, anneniz de hangi akla hizmet destek veriyor, 28 yaşında kız dövülür mü ya? Hiçbir yaşta dövülmez ama kocaman kızı sırf düşünceleri için dövmek çok çok abes yaa...

Oncelikle cok gecmis olsun canim. Cok kötü bi olay, hayvan hayvana bu kadar iskence yapmaz. Çok üzüldüm cok sinirlendim suan. Bu kadar olmasa da benim abim de bana ben evlenene kadar şiddet uyguladı. Dugunumden birgun once evden kovdu esimi aradı gel karini al diye, annem dende destek görmüyordum. Kismen yasadiklarimiz aynı. Tek care dedigin gbi kendi hayatını kurmak canım. İnşallah zaman senin lehine işler ve cok cok iyi yerlerde ve mutlu huzurlu bir hayata kavusursun. Bu arada abinle hic muhatap olma yakinda evlenicekmis zaten. Annenin yaptigida cok acimasiz, evladin kızı erkegi olmaz. Seni daha cok kollamasi korumasi lazim. Annene karşıda bir tutum all bence anlamasi lazım hatasını. Çok sevdigi oglu evlenince seni kiymetlisi yapmasinda.

Ben nasıl annemle konuşacağım?

Annem sonuçta ?

İlk defa böyle bir şey yaptı .

Annem büyük kendi diye yanaşmaz yanıma ... Bu denli davranışa nasıl düzelilr

ben üniversiteyi de ailemin olduğu şehirde okudum

onlara göre evden çıktığmda bir gece bir yerde kaldığımda hemen namusunu alacaklar .

Bu yüzden dönem dönem benim bakirelik raporu da ayarlamam lazım .. Yani doktora gitsem anlatsam verir mi ..

Ki hanımlar benim daha erkek arkadaşım olmadı elimden tutmadılar tabi bu pskilojiyle kimseyi yanaştırmıyorum ya da yanaşamıyorum

Bilmiyorum şuan antidepresan aldım sağlıklı düşenemiyorum

Okurken telefonu sıkmışım sinirden farkında olmadan. Böyle insanlar olmaz olsun. Inşallah tez zamanda kurtulursunuz.

Hangi partiyi yada siyasi düşünceyi yada ideolojiyi savunursa savunsun kimse kimseye şiddet uygulayamaz gezi olaylarını madem desteklemiş orda günlerce polisin orantısız şiddeti (şiddetin orantılısı olmaz) eleştirilmedimi bu abinizin hoşlanmadığı parti ye mal edilmedimi?eeee şimdi kendisi onaylamadığı o şiddeti kendisi uyguluyor hemde kendi kız kardeşine bu arada tüm siyasi partilere saygım sonsuz sadece abinizin davranışındaki tutarsızlığı ifade etmeye çalıştım sağ sol farketmez insan olsun insanca davransın etrafına yeter

evet aynen bende tutarsızlığa dayanamıyorum . Zaten isim vermek istemiyorum . Ama işte tv gördüğümüz birbirine düşen iki taraf ... Anlamışınızdır zaten neler olduğunu ... Yani ben ortamı terk edeyorum .. Oh nasıl ama nasıl kabul ediyor insanlar ..Zorla mutasıp olmuşuz. ... Karısını erkek doktor muyane edemezmiş.. Ya bu körolası abim yani biz Türkiyenin en batısı en modern şehrinde yaşıyoruz . Bir telefon konuşmaları ile 30 yaşında bir insan nasıl bu kadar empoze olabilir . Aklım almıyor.

28 yaşındasın kendi hayatını kurabilecek düzeydesindir eminim atanmayı bekleme acilen kendine bir iş bul ve o evden ayrıl derim. Çalışıp kafan rahatken atanmayı beklersin en azından.
Kadına şiddeti hazmedemiyorum cidden. Kadını dövünce erkeklik duygusunun kabardığını hisseden erkeği de "adam"dan saymıyorum zaten. Umarım tekrarını yaşamazsın

su yasadiginiz durum cok sacmalik. insallah en.kisa zamanda atanirsiniz. ayrica gecmis olsun.

Ben nasıl annemle konuşacağım?

Annem sonuçta ?

İlk defa böyle bir şey yaptı .

Annem büyük kendi diye yanaşmaz yanıma ... Bu denli davranışa nasıl düzelilr

Karşıns al konus o halde oda evladin bnde de. Sen annesin icin sizlamasi gereken yerde bide tokatlarinla destek verdin de. Ben sana da sığınıp guvenemeyeceksem ne anlami kaldi hayatin de.

Keşke darp raporu alsaydınız :(
Bazen aile demeden şikayet edeceksin, çünkü bazıları aile olamıyor.

Aman Tanrım!
Parti için seni mi dövdü? Hem de abin?
O evden bir an evvel kurtulun, anneniz de hangi akla hizmet destek veriyor, 28 yaşında kız dövülür mü ya? Hiçbir yaşta dövülmez ama kocaman kızı sırf düşünceleri için dövmek çok çok abes yaa...

evet abim hemde onun tahrik edişlerini aldırmayıp en son damlayı atıp sadece gizliden bir süre şehidimiz oluyor ddeim sadece savunma m bu yani ...

İşte o abimin zihniyeti yen Türkiye nin zihniyeti bu işte

evet aynen bende tutarsızlığa dayanamıyorum . Zaten isim vermek istemiyorum . Ama işte tv gördüğümüz birbirine düşen iki taraf ... Anlamışınızdır zaten neler olduğunu ... Yani ben ortamı terk edeyorum .. Oh nasıl ama nasıl kabul ediyor insanlar ..Zorla mutasıp olmuşuz. ... Karısını erkek doktor muyane edemezmiş.. Ya bu körolası abim yani biz Türkiyenin en batısı en modern şehrinde yaşıyoruz . Bir telefon konuşmaları ile 30 yaşında bir insan nasıl bu kadar empoze olabilir . Aklım almıyor.

Bence daha fazla parti hakkında konuşmayın yasak çünkü konunuz kapanmasın, bekaret raporu ayarlamalıyım derken?! o zaman çalışıyor olacaksınız sizden böyle birşey isteyeceklerini sanmıyorum taviz vermezseniz tabi ki.. türkiyenin en modern şehrindeyiz kendinize gelin dersiniz..ayrıca söylemeden geçemeyeceğim karısını erkek doktor muyane ettirmem diyen abiniz mutasıp değil kör cahildir.:KK66:

Back
X