Ordan oraya…🤦🏻‍♀️

blackgray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2022
574
1.006
63
Merhaba. Devlet memuruyum. 1,5 ay önce başka bi şehire tayin oldum. Mahkeme yoluyla geldim. İlk önce alanımla ilgili bir birime görevlendirildim. Teknik sınıfım bu arada.İyi hoş güzel… 1 hafta sonra çat yazı geldi. ….. Myo öğrenci işlerinde görevlendirildiniz. Haydaa ne oluyor dedim ama henüz yeniyim kurumda,ses etmedim. İhtiyaç var dediler çünkü. Yeni yerimi sevmiş,benimsemiştim. Arkadaşlar,ortam,amirim şahane insanlardı. Ancak dün yeni bir yazı geldi.🤦🏻‍♀️ Bizim müdür başka bir birime de ayrıca müdür olarak görevlendirildi ve o birimin muhasebesi ve maaşına bakmak için müdür bey, beni atamasının yapıldığı birime yeniden görevlendirdi. Teknik sınıfım ben,hocam muhasebeden anlamam dedim. Öğrenirsin dedi. Canım çok sıkıldı arkadaşlar. Nefret ederim muhasebeden…🤦🏻‍♀️ İtiraz hakkım var biliyorum ama henüz yeniyim,mimlenmek istemiyorum hemen. 1,5 ayda 2-3 kez yer değişikliği de normal değil. Fena sıkıldım bu işe.

Muhasebe çok korkunç bir iş zaten herkes de yapamaz itiraz edin pişman olursunuz

Sürekli yer değiştirmek psikolojik olarak insanı çok yıpratıyor ve bence bu da bir çeşit mobing. İtiraz edin.

Belki alan dışından biseyler yakalayabilirsiniz
Kadronuz belli. Ztn muhasebeye girerseniz zor çıkarsınız oda bilgi gerektiren bir birim

Arkadaşlar dün yeni görev yerinde başladım ama asla ve asla anlayamıyorum. Kafam basmıyor yani ne yapabilirim? Bir de 2 birimin muhasebesi,yabancı uyruklu öğrencilerin sınav organizesi ve bu öğrencilerin mail ve kurulan wp grubunda sorulan soruların cevapları,ayrıca iki birimin ebys yazışmalarını bile bana verdiler. Kafayı yiyeceğim. Müdürü görmüyorum 2 gündür. Görsem kavgayı bile göze aldım. Ben nasıl kurtulucam bu işten? Ne olur bişey deyin. İtiraz dilekçesi,dava filan mı açsam ne yapsam?

Back
X