Sosyal medyadan ozellikle facebook u hicc sevmiyorum onu baştan soyleyeyim.Orda insanlari vitrine dizmişler gibi hissediyorum.Ilk onceleri oyle degildi 2007 yillari gibi sonra bozuldu.Instagram kullaniyorum.Sık paylasim yapmayi sevmiyorum.Daha cok story kullaniyorum.O da yakin gordugum kişilere. Allahin her ani foto atan arkadaslarim var evet listemde..Hepsi mutlu,hepsi geziyo tozuyo,hepsi zayif :) hepsi guzel :) filtreler nasil da belli
Ben genel olarak sosyal medyayı şu açidan da tehlikeli buluyorum; sözgelimi siz o gün berbat bir gununuzdesiniz ki olabilir herkesin oluyor .siz bu haldeyken bi arkadasiniz hoop yunan adalarindan elinde kirmizi sarap ile foto atiyor .O an ne kadar temiz kalpliyim ,kiskanmam kimseyi deseniz de gozlerinizden yayilan enerji karsi tarafi etkiliyor.O da garibim belki yillarca para biriktirdi ,ne sıkıntilar cekti de gitti ve paylasmak istedi bu ani.Hic bir sey gorundugu gibi degil sosyal medyada.Dedigim gibi ben daha yazamayacagim bi cok yönden tehlikeli buluyorum.Ama seyrek olarak kullaniyorum cevrem geregi.