Ordu,Samsun için doktor ve hsg tavsiyesi

mmavi_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
645
236
33
34
ayın 24ünde dış gebelik geçirdim şuan betahcg kontrolü yapılıyor sıfırlanması için bekliyoruz doktorumda 4 ay sonra hsg çekelim tüplerine bakalım dedi ama değerlerim sıfırlandıktan sonra farklı bir doktoroda gözükmek istiyorum orduda ya da Samsun da tavsiyeliriniz varmıdır.

Ordu medicalde nazan hanim var ama oda ayriliyo sanirim temmuzda samsunda araştir bence giresun ordu dogru duzgun dr yok valla yada ben denk gelmedim trabzondada iyi dr lar var arastr bence.

Samsun medical parkta Naziye hanım işinde titiz bir doktor rahim filmi çektirip rahim ameliyatımı o yaptı

Samsun medical parkta Naziye hanım işinde titiz bir doktor rahim filmi çektirip rahim ameliyatımı o yaptı

rahim filmi çektikten sonra yumurta takibi filn yapıyormu canım yani hsg sonrası izledi yol nasıl onu merak ediyorum hiçte çektirmedim hadi git dene mi diyorlar sonrasında takip yapıyorlarmı? rahim ameliyatı neden geçirmiştin canım

rahim filmi çektikten sonra yumurta takibi filn yapıyormu canım yani hsg sonrası izledi yol nasıl onu merak ediyorum hiçte çektirmedim hadi git dene mi diyorlar sonrasında takip yapıyorlarmı? rahim ameliyatı neden geçirmiştin canım
Perde vardı rahimde bir bebeğimi kaybettim sonra hamile kalamadim hic rahimde perde ameliyatindan sonra hasta olunca klomen kullandim hamile kaldim o doktor herşeyi özenle anlatip takibi yapiyor

Back
X