Organ taraması için renkli ultrasona nerede girmeliyim???

gamsem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
633
0
96
İstanbul
Merhabalar....
Kızlar suan itibariyle 18haftalik hamileyim ay sonunda rutin kontrolum var.. Dr 20 haftadan sonra detaylı ultrason isticek ve ben anadolu yakasindayim.. İstiyorum ki cd ye cekimli olsun tavsiyelerinizi bekliyorum...

ben yeditepe üniversitesi hastanesinde, doç. dr. celalettin narter yeşildağlar'a yaptırdım ayrıntılı ultrasonumu 21 haftalık hamileyken.. yaklaşık 1,5 saat inceledi bebeğimin heryerini ve bu 1,5 saatlik görüntüleri cd ye kaydedip bana verdi. onun dışında renkli pek çok usg çıktısı ve rapor..307 tl ödedim,
çok memnun kaldım, tavsiye ederim..
sağlıklı ve hayırlı doğumlar dilerim

özel muayehanelerin büyük çoğunluğunda cd ye cekiyorlar sanırım
bende doktorumun muayehanesine gidiyorum.ayrıntılı ultrasonuda yine o yapacak.
Ayrıca her kontrole gittiğimde cdye cekip veriyor :)

bende medical park bahçelievlere gidiyorum..21.haftamdayım oraya da cerrahpaşadan bi prof.geliyomuş cihat şen adında..salı günü ona gidecem fiyatı da 300 tl mış..bilgilerinize..

şişlide osman özyurt beyefendiye gittim memnun kaldım çok sakin ilgili bir beydi. ayrıca uzmanlık alanı perinatoloji. işinin uzmanı bir beydi. muayenenin hepsini cd yeçekip veriyor + ücret istemiyor. muayene ücreti sadece..

peki muayene ücreti ne kadar?

benim de gitmem gerekiyor kızlar 20+4 üm..ama bir arkdaş 1.5saat incelemiş bebeğimi dedi zararı olmaz dimi kızlar o kadar..gerçi doktorlar daha iyi biliyolar ama işte evhamlılık

bende osman beye gitmiştim 20 haftalıkken ve 26 haftalıkken gtmiştim 150 tl idi ücret gercekten cok iyi aktarıyo herseyi acıklıyo.benım bebeğimin böbreğinde büyüme ve kalbinde beyaz leke var diye ikikez gittim çok şükür böbreğindeki büyüme geçti ama beyaz leke geçmedi hamd olsun allaha emanet bebeklerimiz.hayırlısı olur inşallah.

10 dk filan sürmüştü benimkisi zayıf diye sanırım hemen görüldü bebek ve ekleri

Teşekkür ederim kızlar şimdilik Yeditepe bana daha uygun gibi hem çok yakın hemde süresi baya uzunmus doya doya seyrederim bebeğimi nası iple çekiyorum bı bilseniz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…