Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrintili usg den bahsediyorsun sanirm kadin dogumcular degilde perinatologlar yada radyoloklar yapiyor onu 4 boyutlu olarak goruyorsun bebegini cok guzel oluyor ama biandan maddiyata da bakar cnku cok ucuk mevlalar isyenlerde var bu yuzden 3 kart vermistr doktorun ☺
Inanıyorum yarın arayayim bi ben de. Üniversitede de yapiliyo diye duydum ama ne kadar dogru bilemiyorumBende yeni randavu aldim 6 ocaga 250 tlcik doktorun muaynesi var bide ayni hastane icinde bnmki ordan cikip oraya girecegim arastrdim birazda en cuzi miktar bnmki cevre hastaneler 1500 e kadar fiyat veriyormus ne farki var bn anlamadim gordugum tek fark bikac tane fazla fotograf veriyorlar aldanmamak lazim
Tamam canım teşekkür ederimKendi dr un perinatolog olsaydı kendi bakardı. Kendi bakamıyorsa başka dr lara yönlendirir. Ve evet bende yeni baktırdım. İkili test ayrı. Bunda organlarına bakılıyor.
Aramadin mi cok once randavu almak lazim ilk kizimda 24 un sonunda cok zor buldum yer baktrdim hemen rabdavular doluyorInanıyorum yarın arayayim bi ben de. Üniversitede de yapiliyo diye duydum ama ne kadar dogru bilemiyorum
Aramadin mi cok once randavu almak lazim ilk kizimda 24 un sonunda cok zor buldum yer baktrdim hemen rabdavular doluyor
Bursadayim ben amaistanbuldada drum ayni genelde
Analdim canim insallh rahatlikla bulursunBen daha küçük şehirdeyim istanbulda değilim
Ayrıntılı ultrason diyorsunuz galiba ben ankaraya gideceğim bunun için şehir hastanesine sevk verildi ücret talep edilmiyor devlet hastanesi olduğu için ayın 13.de gideceğim jinekoloji bölümünde bakılacak bütün organlarına sizinki neden öyle ücretli anlamadımKızlar merhaba 17 haftalık hamileyim doktor 3 hafta sonrasına organ taraması randevusu almamı istedi. Ama farklı 3 doktor kartviziti verdi demek ki kendinde o cihaz yok. Sonradan aklıma geldi o yüzden soramadım herkesten isteniyo mu bu? Ikili testim temiz çıkmıştı ama
Ayrıntılı ultrason diyorsunuz galiba ben ankaraya gideceğim bunun için şehir hastanesine sevk verildi ücret talep edilmiyor devlet hastanesi olduğu için ayın 13.de gideceğim jinekoloji bölümünde bakılacak bütün organlarına sizinki neden öyle ücretli anlamadım