- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadslar ben organıcumu yazın kesfettım bu sıtede aldım once dedımkı aman bosuna para verdım yıne hıcbı etkısı yok ama 1 ay sonra falan bı baktım dokulme durmus neyse bı guzel 1 kutu bıtırdım sampuanım bıttı bende hemen gıdıp alamadım evde komılı zeytınyaglı vardı 3 5 kere onu kullandım aman allahım saclarımı basladı yıne dokulmeye hemen gıttım organıcum aldım kullanmadan oncede zeytınyagı bepanten ampul yaptım beklettım sacımda gırdım banyoya basladı yıkamaya ama 2 dkk sonra aglamaya basladım dedımkı herlade sacıma yanlıs bısey surdum ve kel kalıyorum arkadaslar sacım resmen butun butun dokuldu yanı ole tel tel degıl sankı bıyerden tutmusumda makasla kesmıısm gıbı dokuldu sanırım kafamdan sacım kadar bı sac cıktı kel kaldım dedım moralım nasıl bozuldu anlatamam yarın organıcum ıle yıne ykıcam 2ç kutum bakalım buda gecırcekmı dokulmesını ama su bı gercek sacı kurutuyor bıraz kı benım sacım zaten kuruydu su an yaglı bakım yapıp organıcum kullanmama regmen sacım katır kutur 3 5 yıkamamdan sonra baklaım nolcak ama anlamdıgım yaglı bakım yapınca sacım nıye o kadar dokuldu yemın ederım heralde dedım ben zeytınyagı dıe amaonyak falan surdum ve saclarım yandı doluluyo olmaz bole bısey sımdı 2ç kutu napcak bakalım
Güncellemeee..
10-15 gündür kullanıyorum şampuanı başlarda çok memnun kalsamda şimdi memnun değilim, sanırım kutuyu bitiremeyeceğim
saç diplerimde kaşıntı, ve kafamda fındık büyüklüğünde bi sivilce çıktı, dökülmesinden hiç bahsetmiyorum bile. Daha önce hiç dökülmeyen saçım şimdi farkedilir bi şekilde dökülüyor her yer benim saçım
Saçımın elektriklenmesi ve sönük durması yeniden devam ediyor doğal şampuan kullanmak çok istiyorum ama sanırım başka şampuan denemeliyim..